TYSKA PROV ,SUG MIN KUK

Skolan var ganska bra idag .Först bild sen idrott och sen tyska .Efter dte mat och sen matte och so.Efter son var det svenska och sen sluta vi.Efter svenska väntadre vi på ingbtitt i 20 min och skulle frågaa en sak om tyska provet .När jag ko  hem var jag helt  slut och sen så  vila jag en stund .Men sen så ringde bg o len a å och va här en timme det gjorde inte allt lättare .Imorgon är det som sagt tyska prov och jag har inte orkat pluggat något.Det  känns förjävligt.Jag som brukar ha allt under kontroll men nu har jag det inte.Idag ska jag lägga mig tidigt .Det lbir skönt imoron när tyska provet är över .Ikväll blir det att se på 90210 och big brother tror jag börja men tyvär så började det ganska sent och det finns   en stor risk att ajag hunnit somna .Nu ska jag sätta mig vid tv och koppla av så fårr tyska provet gå som det går eller så skiter jag i att gå till skolan.Är bara att hoppas att man får  ont i huvudet eller något imorgon.HOPPAS,HOPPAS !
nä godnatt ifall jag inte hinner skriva ett inlägg senare


godmorgon

Igår blev det träning och plugga nu ska jag dra ner till bussen och till skolan .Ska bli spännande .Pusshej<3

God morgon

jaha nu ahr jag inte bloggat på ett tag men  har inte vart på så blogg humör ,haha .Vi kan ju börja med i torsdags .Då var det skola och sen hem och fin stjusera ansöka till sommaland.Efter det fixajag till no arbetet som ja skickade i väg men i fredags när jag´kom  hem hade det inte kommit så det fick bli att stressa hem och fixa iordningen den .Efter som ens pappa och granne inte är så tekniskta.Det är ju såklart när jag kommer hem  så fixar det sig på en gång .Efter det blev det att äta och sen in till badhuset där virali var .Vi badade och sprang runt haha .Sedan åkte  man hem och åt och kollade på lets dance .Fast det blev inte så mkt av det ändå.

igår då så åkte vi in till stan en liten stund  sen hem och käka och ta det lungt .Efter att ha stjutit upp pluggandet heladagen så började man halv sju och pluggade till 19 id.Idag får det bli en riktig stud dag.Iallafall Efter det åt vi och kollad på melodifestvalen.E.M.D var ju självklara men jag vet inte ifall jag tyckte om molyy .Idag blir det som sagt plugga och kanske träning ifall jag hinner det i mina nya träningskläder .

Imorgon blir det skola  ch sen hem och plugga .Sen blir veckkan ganska lungn Efter som  vi har tyska provet på tisdag.Nästa vecka tror jag vi har nationella prov i engeska .Vi har redan börjat med det muntliga .Men jag har ine gjort dety ändå.Asså gud va svårt .Jag hoppas det går bra ja är as  kasspå engelska.Tyskan är mycket bättre .

Nu krånglar det med  bilderna så får väl lägga upp bilderna ikväll ifall et funkar  då.Nu ska jag gå och duscha och göraq iordning mig sen plugga .

frida och någon mer....

Idag har jag namnsdag :D
fick en macara och fundatinon imorse perdect det jag behövde ! :D idag var det  skola och förvånansvärt går onsdagarna ganska snabbt och är ganska kul ändå.Nu ska jag särtta mig och plugga och jhar precis ätit . jag ska försöka hinna plugga färdigt så jag kan det innan kvällen.Ikväll så bloggar jag mer :)

090217

hej skulle bloggat igår men han inte .isöndags var det spinning
och abs som gällde på natilus,Igår pluggade man och idag ha
r jag tränat snart ska jag äta och sen plugga fattar inget av historian .
men,men  jag bloggar mer ikväll hörs ! :D

090215

God morgon
Vakna nyss som vanligt vaknar jag för tidigt.Idag blir det att plugga lite so och no och sen åka och träna uppdaterar lite mer senare för nu ska jag göra iordning m ej
puss

Sportlovshelg

Idag vaknaade jag när maria och pappa skulle åka till vänersborg och det är lika med ganska tidigt eller VÄLDIGT tidigt s.Som vanligt kunde jga inte sommna om så jag fastnade framför datorn.Efter mamma hade vaknat käkade jag och hon frukost och gick ut med ludde .Eftr vi hade gjort iordning oss så giåkte vi in till stan där jag fastnade  på veromoda .Det blev én vår jacka,jeans leggings,scarf,topp och midjeskärp.Efter det fastnade vi hoss några trevliga telfon kilalr och bytte abonemang eller ja inte abonemang men ngn anna sak nu kan jag äntligen  ringa billigare .Sen åkte vi opch käka pizza sen  till oxen och handlade.När vi kom hem så gjorde jag  inte direkt något als .Nu har maria kommit hem och vi spelar in massa roliga inspelningar som vi sedan garvar åt i en kvart .Senare ikväll blir det melodifestivael med godis och chips  innan jag ringer virali.
Imorgon blir de tträning med mammsen på natilus (stavning?)


Hatar ...

attt vakna mitt inatten fört vara helt trött men sen blir man helt pigg .Nu har jag vart vaken i nästan en timme och nu sitter jag här ch har tråkigt .
idag ska jag hem till l virali ska sova där o så  ovh jag har lovat henne att vara vaken  till typ 3 haha det är jämt jag som sommnar fört .Nä idag så  måste jag orka vara uppe på vårat film maraton eller vad det ä blir haha :D

Jag har intte skrivit på flera dagar men jag har inte orkat .
så nu när jag inte har ngt annat för mig kan jag ju berätta

Fredag
Idag  tog jga det mest lungt .Det var skola  men anna var inte där .
På frdag har vi så gött schema :
matte
teknik
elevensval(syslöjd )
mat
no
och sen slutar man 20 över ett

Lördag

vad hände då ?
jo jag hadde nkt att  va med virali men jag orkade inte va hemma och slappade och såg på film + melodifestvalen på kvällen .
Kan inte fatta att hon caroline of ugglas eller ngt sånt kunde gå vidare jag tyckte att den först  och alkazar + mariezerneholt och emilia skulle gå vida re .Men 4 st går ju inte vidare.
Vi får se vilka som är med nästa lördag.

Söndag
_Idag  gjorde jag färdigt  lite avv no arbetet så man inte behöver tänkka på det i helgen .Jag gjorde klart vattenkraften och vindkraft.Nu är det bara om kärnkraft som är kvar men jag tycker det verkar så svårt.
Iför sig bio bränsle och olja och kol är ju inte så  lätta de heller och hur ska man skriva att de fungerar ?antingen får det  bli sol energii eller kärnkraft.

Måndag
igår då ,då var jag med virali sen på  kvällen kom agni .Jag  och virali gick till netto  köpte godis det
vanliga lix.Vi satt vid datorn och spelade giutar  hero.


idag ska jag nog passa på att göra kalrt kärnkraft saken medans jag väntar på att virali ska vakna .
Nu ska väl papap gå upp till jobbet så god natt !
 

skönhetstips tack ?

Just nu har jag satt på mig en ansikts mask .Det känns verkllien skönt att man kan  änga sig lite vardagslyx .Nu när man inte behöver sitta uppe hela kvällarna och plugga .är det ngn  som har några skönhets tips ?

Det känns som om det är bara det gamla vanliga nu ju .
vilket bra inlägg oxå
förästen har ni tips på bra bloggar ? ,kommentera gärna då

puss <3

090205

hejsan idag var det nationellt prov idag .Jag tror det gick ganska bra .Nu känns det iallfall skönt att  gjoret all svenska nu .förutom det munliga men det brukar gå bra fick ju mvg på argumentationen  och redovisningen.
Idag hade vui bara en lektion efte de nationella proven .Det var tyska .Tyska gick faktiskt bra jag hade inte övat ngt så .
på slutet såg vi på film .
Nu sitter jag hät har varit ute  i snön och busat  med ludde ponken .

imoprgon är det sista skoldagen innan lovet fredgar  är riktigt chill.Så det blir nog inga problem .
sen är det sport lov och då var det planerat att lousie skulle komma men det blev inte   så vi ska sats a sitället på  påsklovet .Det dumma är att vi inte har lov samma vecka .Men hon måste komma  hit ngn  gång annars får vi ses i sommar .
Nu har jag inget planerat på sportlovet meer än att ta det lungt och ha film maraton med virali .

Nu har mamma åkt och jag och maria är ensamma hemma  och maria sover .Så jag har det väldigt lungt här hemma .
nu ska jag sitta vid daton och  ta det lungt .
ha det bra
puss<3


weird :S

crazy day today .Idag var det nationellt prov .Iläsförståelse jag vet inte hur riktigt det gick men det gick inte super och inte dåligt heller .Idag känner jag för och inte göra ¨ågonting kanske bara läsa igenom tyskan sen får vi se .
jag är sugen på choklad bollar och maränger kanske blir att baka det då .Sen ska jag nog inte göra alls mkt .
Jag är liksom as trött idag  , vet inte vad´det är med mig .Höll på attsomna på so lektionen .
Föresten  fick ruben världens cp ryck fatta inte vad det var med honopm  men ,men .hans problem inte mitt .

egentligen skulle jag behöva göra lite no men vi får s e hur det  går med det .

Nu ska jag gå och k'äka 
 puss <3


90210

asså är det någon mer som undrar vart beverly hills tog vägen igår ? ,Istället för bh var det ngn serie 24 och några som skulle slå rekord eller ja jag fatta  inte ett skit.Sur blir man när man gått och väntat på den heöa eckan sen kommer det inte :S

jaja idag har vi en liten sovmorfon till alv 9 eftersom det idag är nationellaprov i svexka ,läsförståelsen .Sen på torsdag är det upssats .Detta års tema är nattliv .Det tycker jag kan vara ganska enkelt gemför med de andra åren .Nu kommer jag inte ighåg vad det var förra året men vi har gått igenom det oxå men nattliv verkar enklare .
Nackdelen med nationella är att man MÅSTE sitta i 80 min jag fattar inte hur jag kommer att orka de tmen  vi får väl se .


nu sitter jag och äter frukost .Efter nationella proven så blir det no kanske ?,ialllfall har vi m,usik,svenska och so  som är dö trist .Idag ska jag egentligen träna men vet inte om jag orkar .Det är inte liksom kul längre ... Ska bli roligt på sportlovet då viralis pappa kommer hem från indien då jag och hon kan börja gymma .

Nä nu ska jag fixa håret ha det bra <3

hejsan

asså jag blir så trött på att är man just har skrivit ett långt inlägg så trycker man fel och de sparas inte .Så hände det i helgen när jag skulle skriva ett inlägg.Men jag kan ju säga Al ite kor tom vvad jag har gjort .i fredags badade jag med mia .Ilördags var jag och ludde på en kurs om click träning m.m isöndags har jag bara pluggat och tagitt det lungt
.
Nu idag var det först skola sen hämtade mamma mig halv tre vi åkte ner till stan och köpte pennor ,stift och  jag köpte även  idrottströjor på j.c .
Nu har jag ätit och nu hade jag tänkt och sätta mig och skriva lite om energikällor och sånt och sedan göra lite tyska .

Idag istan fick jag lite insperation vad jag ska köpa nest  det blir kanske antagligen p åsportlovet får se.Det får bli senar e för nu ska jag plugag ha det bra <3
                                                                                                 den här ser ju bara för läcker u t .Jag kan ju säga att den                                                                                    smaka  lika gott som den ser ut och vara om inte bättre ;D

RSS 2.0