HEJSANN HOPPSAN

Hej!
idag var det skola som gällde idag hade vi idrott första passet med redskaps gymmnastik.Efter det var de so han bablade på som valigt om 2 värdskriget .Måste skärpa mig så jag fattaar ngt om det snart .Sen var det mat  och  jag gick och gjorde gymnasievalet känns sknt och ha gjort det .Efter maten var det engelska och alla vet väll vad jag tkr om henne flöt berit .Men som tur r det ett grupp arbet vi håller på med och vi blev färdiga idag .Australien hadevi valt asså jag lovar ngn gång skka jag åka dit .Gu va kul egentligen eller .
Sen vvar det tyska och ingbritt vr på kurs .Så vi fick sluta yio min tidigare men alla gick 20 min tidigare .Sen åkte vi in till staqn och sen hem .

Hemma tog jag det lung t och cillade .Nu harjag pluggat fysik och snart fåtr det räcka känns som jag kkan det ändå .
Får gå igenom det 2 ggr  sen .

hörde förästtnm att magdalena graaf fått en härnblödning .Hur många ska inte blii skade först mojje och sen magdalena och emellan dem var det en stor influenssa empedimi.

Nuska jag plugga vdare sen  chiilla ha de bra <3

sola soalrium


HEj ! kom nyss he m från stan va o sola efter skolan va väldigt avkopplande .Sen åkte vi til loxen köpte choklad och  chips sen nu ska vi äta och  efter det ska jag plugga .Sen blir det tv för hela slanten . semetersvenskar och made in sweden .Nu ska jag kä'ka ses ! <3

090127

Hej!
idag vart det skola som vanligt alltid lika kul .Första lektionen var tyska .Sen var det engeska som vi var i datasalen och jobbade med vårat arbete om länder .
Sen var det no och vi gick  igenom lite nytt och hon gick igenom kriterierna till fredg .Jag tycker no är ganska rligt ändå .Roligare än so ialllfall.
Efter non var det mat och idag hade vi ingen musik så vi hade en extra lång rast .Då gick jag och anna till candys och käkade pizza.Efter matten var det svska som gällde och då hade vi berit .  Kan ju säga at det var den roligatste sveska lektionen p ålänge alla tt och vek ppappersflyg plan och kastade på berit .Till slut blev hon skitförbannad Efter svskan vardt so jag höll på o sommna fattade inte äns vad det handlade om .

När jag kom hem tog jag det lungt och sen satte jag mig och plugga nu har jag pluggat lite och efter det här ska jag fortsätta .Efter plugget ska jag se en film  wildchild har jag bestämt .Så har det bra pushej


090127

God morgon .
igår var det innebandy turnering och det gick hyfsat kom 3 a av 5 lag .När jag kom hem satta jag mig og pluggade och sen såg jag på beverly hills .

idag är det skolan som gäller och först är det tyska .Sen är det enelsska och no .
Efter maten blir det musik och sen svenska och so .

Idag efter skolan kommer pappa och hämtar mig efter det åker vi hem men egentligen ska jah spela tennis men orkar inte har träninsverk efter igår och nu ska ju jag och virali börja gymma så jag kommer nog luta med det sen när jag och virali kommer igång .

Igår ladda jag ner wildchild den verkar bra men nuu måste jag bara få tid att se filmen vet i nte ifall jag inte hinnerse den förens helgen eftersom  det ska göraqs massa plugg.

Nu kommer ludde så nu ska jag hå ut med honom ha det bra :)

God morgon !GOD MORGON !
här är bilderna som utlovades igår


så blev resultatet jag blev helt förälskad i den å måndag ska jag in igen oh se ifall de har fler :)


man får med en magnet som man sedan håller övernageln som sedan bildar en stjärnan magneten ska dock inte nudda nageln .


idag vaknade man  halv 7  ja ni läste rätt halv sju asså det är värsta jobbgt att vakna tidigt men jag var pgg jag satte mig och fixde naglarna och väntade på att de andra skulle blir färdiga .
Snart  ska vi inte till stan och köpa ngt  åt maria sen hem och äta och efter det ska vi till irene och fira henne .Elina och pelle ska vara där så det ska blir roligt ändå .Ibörjan är de jätteblyga men sen när man ska åka eller de ska åka så vill de inte .Dem är så söta .Sen sak även hugo och hannes vara med  det blir säkert skojjigt.Nä nu ska jag gå ut i köket och se vad som händer r .

komer med uppdatering ssenare ikväll :)
L´oreal Star Magnetic

Idag  tog jag en sväng på stan för att köpa nagellack när jag kom dit så såg jag L´oreal Star Magnetic  jag har kikat in de förut mrn jag har tänkt att nä det funkar säkert inte .Men idag hade de att ner priset och jag köpte ett för 49 kr .Jag kunde inte vänta att komma hem innan jag började utan  började ibilen .Men till förvånging  funkade och jag blev jätte nöjd har tagit bilder som ni ska få se ikväll .Nu ska jag  sätta mig opch plugga lite no sen blir det mat .Med det nagelacket känns det verkligen som lyx.
ciao!
ni får böja er med en bild från nätet så länge :)

090123

Heej !
Ja den här veckan har det hänt mkt .därför har jag inte hunnit eller orkat skriva .Så nu kommer en snabb genomgång av veckan .

ONSADAG

dagen började med no sen so och matte .Hatar onsdagar att vi jämt har en sån jobbig morgon ..

Sen var det lunch och efter det fick de bli  sv .E Efter svenska åkte jag till tandläkaren och spände .Sen hem och plugga på martten .

Torsdag

frst var det idrott men jag var inte med eftersom jag var förskyld eller ja jag har vartt hes och hostathela veckan hoppas det går över snart iallfall .sen so och sen mat efter maten var det engelska och sentyska .Nu på torsdagar slutar vi klockan 10över  ett så det är ganska skönt .Det är för attvi inte har nn hemkunskap längre .

IDAG

idag da då började vi med atte då hade vi matte prov dett kändes som det gick ba iallfall Sen teknik ochdå gick min nagel av så nu har jag alla jätte långa förutom en .ser ju bra ut i veckan har jag inte orkat fixat naglarna men det ska jag försöka passa på ihelgen jag måste även göra lite no eftersom vi har prov på fredag .Tyskan måste finslipas lite på med eftersom jag inte gjorde läxa så bra och det var medvetet.

efter tekiken var det elevensval och jag körde på med korstyngn .
sen var det mat och matenn idag var fisk sakeimojjs mögelslashihopmossatfiskrester.
Det var väl okej .Sista lektionen hade vi no och vi arbeta på sommvanligt .
Slutade 1320 då kom pappa och stjusade hem mig och sen så åkte jag hem slappade bakademaränger  nä nu ska jag strax äta och sen se på lets dance .

Trevlig kväll!
här hhar jag riktigt mysigt med ljus och godis .090120

hejsan!
okej det här får bli ett långt inlägg.Jag har inte haft tid att bloggga  så här kommer vad jag har gjort  de fdagarna jag inte bloggat .
fredag kväll

jag åkte och vbadade efter skolan och sedan gick jag oh viorali in till dtan för att titta på gym.Vi var på natilus (stavning),kraftkälla eller nordic clubb som det heter nu och sen korpen .Där fick i reda på det vi behövde och  bokade in  oss på gratis pass på måndag kl 16 på natilus och på måndag kl 08.30 på nordic clubb.

Lördag
Vaknade upp  fixade mig och käkade sedan rinde vilrali och mamma stjusa in mig dit där jag seda nsov hos henne .Vi pluggade matte sjöng lips och pratade.

Söndag
vaknade upp hos virali och åktre hremm ganska snabbt .Sedan åkte jag till lidköping där jag såg på när maria spelade innebandy.Efter det åkte jag hem och ssatt o plugga lite.

Måndag
först var det skola som gällde ocgh det var  bild , idrott, tyska mat matte so och svenska .Sn väntade jag på virali men de tkrångla ngrt med indien ,kvitto o fax jaja . Sen kom hon iallfall och vi gick mot stan .Till natilus där gjordedev i ett prov pass med  en intstruktör .Senan gick vi in i omklädnings rummet och åt mat och plugga. sren gick vi ner till nordic clubbför ett danspass.Fanns typ bara gammlingar som dansade ihop hopdisco o så ganska tråkigt men roligt .Svårt iblörjan men för att  det vart första gången lyckades jag och virali ganska bra .Sen åkte jag hem och sen så  gjordejag mig iordning och såg lite på 90120.
sen ringde cjhristian och sa att uffehade brutit benet min förta tanke var men slutta du skojjar . Men efter ett tag så var han så serriöst så jag trode på honom sen imorse fick vi se att det i nte var sant som inte var så oväntat men hristian hade gtt på det rejällt m,en iallafall rulladagen på idag med och snart ska jag äta och sen plugga matte o lite tyska för att sen titta lite på hur gymnasie valen går till .


ha fdet bra

Godmorgon

hittade den ghär bilden och blev riktig sugen på att slinga håret igen :)
Innan jag kilar näer till bussen som går om ett par minuter tänkte jag skiva ett inlägg .Igår var det en ganska slapp dag :)Vi började med idrott men där var det inte lika kul .vi spela vollyboll och jag bröt nageln pluss att jag hammna i ett jättebra lag med idioter ,sportnördar och flöthöven .Iallafall när den lektionen var över så blev det so vi försatte att snacka om 1 vk o ryska revolutionen.Sen var det k -modull och sen mat .Igår var det soppa så man fick leva på bröd ich flingor hela dagen .Eftre  maten var det dags för engelska .Då va vi i datasalen och försökte gitta lite uppgifter om australien somvi sedan ska vframföra .Efter engelska var det tyska och i börjkan blev hon sur så vi slapp lexföhöret så vi fick jobba på vidare oc sen i slutet såg vi på mamma
mia .Sen var det hemkuskap .Vi snacka frukost och  gjorde våran egna mûsli och bröd .

Sen åkte vi hem och najg satte mig vid datorn flummade med anna och lyssnade på musk.Nu går busseen strax och dagen ser ut så här för mig .först matte sen teknik ich sen elevensval efter det mat och sen no .Jag tycker vi har vä'ldigt softa fredag men efter skolan blir det badet och  sen stan med virali och titta på olika gym o så :)


ha det bra f,e <3

090114

Heej :)
Dagen började med no.Där bablades det om oloika energi sakemojer .Sen var det so och han babla på om 1 vk och den ryska revolutinoen.Sen vadt matte och som vanligt satte jag anna christian och ulf oss i grupprumet och garva hela matte lektionen .Sen var det mat och det var ngn fisk äcklig sörja .men det fick bli flingor idag med .Sen var det svenska och vi snacka om agust strindberg o så .Efter det var det engelska med berit .Som vanlligt hade hon fixat fram ett oförberett prov eller ja ett gammal nationelltt prov .Sen var det syslöjd sen åkte jag bussen hem .Ellre jag inte riktigt hem men till madlyckan där gick jag av och pappa kom och hämta mig  sen åkte vi och hämta maria på högelid  oh sen åkte vi hem .


NÄr vikom hwem satte jag mig vid datn och väntade på att maten skulle bli klar .Efter maten var det dags med läxorna men det blev inte så mkt av detheller,och nu orkar jaginte plugg utan får göra det imorgon påmorgonen . nu ska jjag gå och ta bort allt smink och sedan se på tv . Ha deet bra pussar

090113

Tjoo
Dagen började md tyska hon babbla på som vanligt.Sen ebgelska med flööt berit .Efter det blev det no .Vi fick sluta tidigare och därmed längre matrast.Efeter matne var det musik där vi såg på mamma mia och käka godis .sen sv där det blev naationella provigen . sen so .
Efter son var det slut på dagen och jag åkte hem till irene och käka .Sen till träningen den var ganska lung.Vganska skönt att känna att man var igång .Sen hem och plugga och käka .Sen pluggaigen och in iduschen nu sitter jag här och ska gå o se på bygglov igen .
sry för ett råkigt inlägg för bli roligare ngn annan dag hejdå ! :)


plugg,plugg,plugg

090112

hej :D
Idag var det skolan .Vi började med bild där hände detväl inget specielt .Efeter bilden var det idrott .KOndition plus styrketränings pass var detdär . Sen var det tyska och vi gick igenom läxan .Hatar att hon jämt ger oss så mkt läxor och skit .Sen var det mat och idag var de väl korv stroganoff inte det godaste men det gick att få ner . EEgentligen är ingen skolmat god .Fattar inte attde inte kan göra ngt åt de t. Sen var det matte och jag ,anna ,christian och ulf satte oss i grupprummet vilket vi inte skulle gjort för jag fick inte als mkt sjort.Men senavar det so och vi såg lulite på film och han balade på som vanligt .Sen vardet svenska och då var det ett muntligt nationellt prov .:O ::O:O:O:O:O
Men det var inte så farrligt ändåå.
sen  hämta mma mig halv tre och vi åkte och hämtade mina efterlängtade skor hos  skomakaren och sen åkte vi och köpte korv för jag var så hungrig .Efter det hanslade mammma lite och vi åkt4e och hämta maria .

När vi komm hem så  satte jag mig vid datorn och gjorde sedan tyska läxan .Nu dka jgaäta pannkakor men effter det blir det lite plugg igen .SEn beverly hils hade det bra ! :D <33Jag och syrran förförra  sommaren

ngelack ,cho

Hej allihopa
Nu har jag precis fixat färdigt naglarna och gjort mer matte nu känns allt för nu kan man ta och koppla av .

Tnkte lägga upp lite bilder


matte är roligt ifall man försstår men är man inte fattar något vill man bara slita sönder hela boken hahanär vi var på coop igår så köpte jasg även choklad.Ja,jag vet att jag är ett  cholklad monster .
Menj ag kan inte hjälpa att jag älskar choklad och speciellt lindh.
Det negativa är at de kostar ungefär 30 spänn för en såån påse med 15 st i .


Idag var det bara att sätta sig och titta i lite tidningar och få lite insperation om vad man kan göra .För min del blev det inte så avancerat bara vanligt glitterlack men koppasfärg .

Nä nu ska jag dra får se ifall jag hiinner med ngt inlägg till senare ikväl ha det bra !


090111Nu har jag pluggat 2 sidor i rödkurs ga nska nöjd senare hade jag tänkt att fixa naglarna  men nu ropar de att de e mat så jag ska dra .Föresten vad gör alla ?

God morgon

Idag är det söndag  och det innebär att det är skola imorn vilket suger .
Idag måste jag ta tag i matten .Jag har sjutit upp den hela tiden .men idag ska jag verkligen göra det .Annars vet jasg inte vad som händer .

så här har mina dag sett ut hitils

jag vaknade klockan 08.40 och insåg att jag hade misat 20 min av beyonf the break .Gick upp och åt frukost
,gick sedan och fixade iordning mig med en enkel knut .
Vid 11 kom grannarna  och de fikade och pratade .Sedan spelade jag och martin nitendo wii medans  de andra pratade .Nu har de gått hem och nu är det dags att ta tag i matten ses senare !


beyond the break

090110

HEj allihopa
Min lördag började att man vaknade och såg på tv .Efet er det jag jag upp och käka frukost och jag och mamma åkte in till stan för att hämta min askor men såklart  hade han stängt så jag ringde till vrali och hon kom ner till stan.Istan så  gick vi på stan jag hittad einget en hårklämma och  hårspännen .Även fransböjare.

Efter det hämta  hennes föräldrar oss och  vi åkte till kralsson willys och coop sedan hem till henne och satt vid datorn. Sen kom pappa och hämta mig ch vi åkte hem och åt sen in till stan igen och handla och r tvätta bilen .SEdan åkte jag och mamma till coop och handla n medans  pappa var på biltvätten .På coop köpte man bara massa onyttigt godis .

Sen hem och jag satte mig vid datorn och smsade .Sen såg vi på tv och käkade räkmackor ocgh såg på körslaget efter det ringdee christian och vi snacka en stund nu ska jag gå och lägga mig o se på tv mwen somnar nog inte förens på flera timmar men ha de bra och jag lovar att uppdatera lite roligare bloggar men det kommer senare

Godnatt !


jag älskar verkligen den lila färgen deet här  är en tunik från veromoda .

forts


Så nu e jag tillbaka efter lite tv . iallafall efeter maten var det no och  vi hade en vikarie och  såg på en film som jag inte fatta nått av eller jo men den var konstig .´

Efter skolan åkte jag hem till irene  och  käka sen kom mamma o pappa och vi åkte till netto och coop .Det roluigtaste var ju på netto haha .
Efter det åkte vi hem och jag satte mig här lite vid datorn och sen packade jag för att åka bada det gjortde jag sen hem och se på tv och käöka men nu ska jag se färdigt på let's dance ha de bra ! <3

090109

Hejsan ,
Igår kväll var jag så trött att jag somnad e och vaknade inte för ens klockan 19.00 då såg jag på tv och åt och sen gick jag och la mig ,men idag är jag mkt piggar .Idag  började man med matte .Det belv inte så lång stund där för sedan halv nio gick jag til tandl'äkaren .Såklart fick jag den blonda barnsliga tandsköterskan .Men man vill ju bara skratt åt henne .Hos tabdäkaren var det vanlig undersökning och jag hde inga hål .Sedan polerade de mina tänder och flour lackade dem .Men flouret gör direkt ingen inverkan för jag käkar upp det lika snabbt  haha .

När jag komtill skolan vvar det teknik vi skulle bygga ngn  modell  bil som vi sedan skulle tävla med .
Sen var det elevensvakl och jag har syslöjd hela lektionen är 710 min ocgh un´gefär 50 min av de satt jag och funder över vad jag skulle göra .Iallfall kom jag fram till att jag skulle sy korsstyngn med rosor .Det blir nog bra i slutänden .

men jag bloggar senare lets dancree börjare

090108

Hejsan allihopa !

idag var det förta skoldagen det här året .DAgen börja med att jag gick upp klockan 06.00 och fixa mig och käka frukost .Sedan stjusa mamma oss in till skolan .
Första lektionen idag var idrott .På idarotten var det badminton och efter idrotten var det so och k-modull .

På so har vi börjat med 1:a världskriget och sånt ,och på k-modulen fick vi våra koder t ill gymnasievalet .Sen var det  mat och det var soppa ,usch hatar soppa  fattar inte att de inte kan förbättra den eller ge oss pengar och skaffa en resturag så man kan köpa maten  eller ngt .

Efter maten var det engelska och jag hann inte als mkt det var väl mest flum .
Efter engelskan var det tyska och genast började hon sncka om hur farligt de e att lägga sig sent för kroppen och hälsan och allt .Där satt vi i 20 min och bara lysnade på henne efter det fick vi redan på att vi skulle se film .Aha tänker man då en gammal 80-tal film eller ? ,nähe det var det in nte den här gångemn utan för engångskull har hon insett att man vill se en bra film .Så vi såg på mamma mia fast den var på tyska .DE pratar så snabbt att man knappt hinner höra men jag har sett fillmen  så många ggr så att jag vet vad de säger i varje tagning .

efter tyskan var det hemkunskap och  vi gjorde taco gratäng (?) med natcio chips som  botten  och med köttfärs o så .
Äntligen var skoldagen slut occh när vi kom hem var jag ¨å slut så att jag gick och la mig . Nu e jag fortfaranfde trött men jag ska försöka göra några matte tal .Jag har inte än s kommit till diagnosen och det är en vecka kvar till nästa prov har jag för mig .

Ikväll blir det att se på tv och gå och lägga mig tidigt .Men jag hoppas bara att de tfinns ngt bra på tv .Vet ngn de så kan de kommentera :) ,nä nmu skaj ag vila lute igen och sen ska jag försöka plugga ha de bra herrå !


God morgon

Hej allihopa !
Idag är det skola och det känns ju inte så bra .En termin full ab prov ,läxor np,prov ,meraprov och ännu mer prov .Jag gick upp halv sex sen gjorde jag iordning mig .Nu sitter jag här och har ätit fruukost och idag ska mamma stjusa mig så får vänta i en halv timme till innan vi åker .
Den första lektionen idag är idrott ,usch jag hatar att ha idrott på  morgon ,dels för man är aså trött då och dels för att man blir svettig och äcklig .
att jag och maria aldrig kan vaara normala

090107

Idag  stälfde jag klockan på 08.00 och fick upp gjorde iordning mig .Sedan började jag städa mitt rum.Damsuga ,sofa hela köret .Efter det  åt vi och sen åkte vi ner till sjön och åkte skridskor.Vi tog med oss fika och lina var med. nu har vi kommit hem och jag har lagt in alla bilder på datan  .så här kommer lite bilder från igår och idag .igår var ludde med han tyckte det var kul men mot slutet frös han så han fick gå upp och sätt a ssig i bilen .jag och maria på bilden ,det var väldigt kallt kan jag säga .idag lös solen och det var inte lika mkt motvind eller knappas ngn.Soligt var det med så det var lite varmare .somsagt lina var med :)
Det var så soligt och för  en gång skull va jag smart och tog med skidhjälmen och skidglasögonen så isen slappa  att blända mig .

j
efter  allt åkande så passade bra med fika :)


Nä nu ska jag ta och hitta på ngt annat ha det bra///fridaenocksson


God morgon

God morgon,idag stälde jag klockan på åtta och för en gång skull har jag fått sova inatt.
Idag ska jag plugga matte ,jag fattar ju inte ngt om de ,och vi har matte prov snart.
Det känns lite trist att det här är den sista lov dagen innan skolan börjar .
Maria snackade ngt om att hon ville åka skriskor igen, men jag vet inte .Vi får se .
jag uppdaterar mer senare har de bra !
friiiiidaenocksson

Min dag

Dagen började med att man efter  att ha sommnat om och gått upp hela natten så vaknade man klockan 10 ungefär .Sedan dröjde det liten stund innan maria gick efter det kom evaklara upp och jag ,hon och samantha  gick ut med ludde .Efter det så fikade vi och samantha provade gammla kläder .Som vi inte behövvde och som var för små.

.Sen gick de hem och jag och maria tog på oss för att åka skridskor.
Vi åkte ner till sjön och var där ett tag .Det blåste och var inte så kallt men det blev det ändå.Det va r så stark vind att man kunde åka  ganska långt och sen  behövde man inte ta fart för att det blåste så mkt .

När vi kom hem satte vi oss och såg på tv efte det käkade vi .Idag blev det kyckling med ris och curry sås .
Efter vi hade ätit  ringde pappa till irene och fråga ifall vi kunde komma .Pappa gick ut i duschen och gjorde sig iordning och vi andra satt vi datorn ,tvn.

När vi kom till irene fikade vi och åt mat .Det blev räk omeleet med lite smått och gått till .Vi kollad på tv och pratde.Jag läste även hennes hemmets veckotidning .

Nu har jag kommit hem och ska snart gå och lägag mig för att jag måste upp tidigt så att jag vänjer mig .
På torsfdag börjar ju skolan .Det känns hemskt .Jag vill inte börja ,jag vill ha mer lov .
Nu till vårterminen kommer ju alla nationella prov ch val till gymnasie .Det är mkt smhände roch även att mana ska få så bra slutbetyg .

Nä nu ska jag gå o borsta tänderna och gå och läggam ig och se på tv .
Jag och maria tog även lite bilder på ssjön men jag orkar inte sätta in de på datorn nu så det får bli imorn .

'
Godnatt !Jag och syrran förförra  sommaren

God natt

nää nu ska jag gå och ta någt att äta och sen så ska jag gå och lägga mig igen god natt !

God morgon

Det är så tråkigt att behöva vakna när man har sovit i nästan hela natten .Inte för jag  gjort det men jag vankaiallfall .Då var maria upp och hon hade inte gått och lagt sig .Hon såg på ishokey men den är nu slut .Det blev 5-1 till kanada asså det är så tråkigt med ishokey!
 Jag vet inte vad jag ska  göra nu ,har ni några förslag ?,
menn jag bloggar mer senare idag ,

jag är trött men ändå så inte här ser ni min kat som alltid hinner sommna innan mig
här ser ni min katt som alltid hinner somna före mig .

God nattt!

Igång med bloggandet igen

Ja efter nästan ett halvår av inget bloggande börjar jag igen .Efter insperation av anra bloggar  och att jag blev sugen själv .

Att jag inte bloggat på ett halvår beror nog på att det har vart mkt i skolan .Hoppaps jag hinner fortsätta med att blogga sen när skolan börjat igen om 2 dagar .

Jag fattar inte att jullovet har gått så fort ,det känns inte alls som jullov överhuvudtaget egentligen .Finns ingen snö eller någonting .Unefär för ett årsen vare vi vemdalen tsm med moa och hennes familj det var faktiskt det roligaste vi har gjor t.Vi hade världens snyggaste skidlärare med grr säger jag bara .Vi firade även nyår  där och sncka om att de skööt racketer i våran stuga som vasr lite högre upp man fick typ åka uppför en backe för att komma dit.Iallafall hade vi världensförsta parkett ,vi hade ett jättestort fönster sen skööt de racketer kul var det  iallfall .

De senaste dagarna har jag vart och sett på maria .När hon och hennes innebandylag spelade coop forum cup .Det gick väl inte så bra det förlorade 3 matcher med 2-1 och spelade ovagjort 3-3 när de mötte linköping i 4:e matchen .De kom inte till ngt slutspel men de har ju inte  tränat på hela lovet och helt plötsligt ska de spela cup , men maria hade iallafall kul och jag älskar att se på innebandy ,haha det 'är så roligt när de taklar varandra och slåss med klubberna för att få boll en.

Jag kan ju berätta vad som hänt idag .
Morgonen började med att jag vaknade kl 3 efter det så somna jag om .Sen vacknade jag och satte på tv .
Efter det gick jag upp käka frukost och eva klara kom förbi .sen så åkte maria på innebandy träning och  mamma o pappa åkte in till stan för att handla .Så då va jag ensam hemma själv .det var ganska skönnt.Jag satt vi datorn och läste bloggar och så på klipp från tv 4 .

sedan kom mamma och pappa hem och de började laga mat senare kom maria hem och käkade med oss.Idag blev det potatis mos med fisk .
Efter lunchen hade jag och maria bestämmt oss för att åka skridskor mwn så klart var det ngt som skulle krångla denna gången var det mina skriskor som var för små .Så pappa fick gå ut i garget och  leta  men han hittade inga .
Efter de tså ringde mamma inger ,linas mamma och frågade ifall de  hade några skridskor i min storlek och det trodde hon.Vi åkte dit och  pprovade dem men de passade inte så det blev  att åka  hem igen .och jag och maria började se på tv och på film.

nu har vi sett färdigt på förädrafällan och vi ska snart äta  innan beverly hills börjar .Asså jag kan inte få nog av d et .Jag dyrkar det .
Nu ser jag att det bara är 25 min kvar och jag måste hinna äta.
Imorgon måste jag plugga lite och även städa .Men ska försöka plocka upp det värsta ikväll .

Här får ni en bild som är tagen från helgen .

RSS 2.0