Ingeting funkar  varkesen att lafdda upp bilder här på bloggen elelr att läsa epost .Har inget vettigt att sk riva mer idag så jag svara r påa alal kommentearer imorgon och jag hoppas besöksantalet kommer vara lika mkt sm det var igår .Nu ska jag ha ngt att äta så  hörs vi imorgon
puss


kom hem från tandläkaren precis nyss  både för och e fter letade vi e feter normal potatis i  stans alla affärer .Nu ha rjag jätteont i tänderna för jag fick massa g umminoddar .Brukar inte vara så farligt men idag slär allt .Kan ju trösta mig med att efeter att allt är färdigt kommer jag ha världens snyggaste tänder .

när jag kom hem så möttes jag av dethär

ett paket där gömde sig en väska .Blev lite bevisken trodde den skuslel vara stör re och kunna ha skolböcker i men  vi får se .

Nu ska jag sätttta mig och fläta armband  så jag ahr ngt att göra puss :)

cocoo.se

Ärdet någon mer som tycker de har underbara  armband .Jag älskar dem men tycker de e för dyra :/
här är tre av mina favoriter







Vinn en babyliss icurl

hos Goooa.Den avslutas 28 agusti.


Länkningarna

shortybloggdesigner
martina
maria
niclas
sagha
sandra

http://wiccankraft.blogg.se/



Tack så mkt :)

Godanatt och rösta!

Detta blir det sista il'ägget tänkte   plocka iordning i mitt rum lite och kolla eposten nu innan jag går och lägger mig .imorgon ska jag till tandläkaren vid 11,20 sen får det bli att vara med virali .ka även titta på lite hemsidor och försöka jaga sponsorer så jag kan anordna en tävling här i bloggen tror ni skulle gilla det :) elelr vad säger ni ?


Imorogon kommer det ett ilägg på alla som har röstat på mig i fridas blogg så gå in nu och rösta på mig nummer nio så får du en länk .Skrivsedan till mig att du har gjort det :)

Här ska du rösta på mig
http://fridasjoblom.blogg.se/2009/july/utkast-har-kommer-1.html#comment

Godanatt frida


armband

sitter och pysslar lite håller på att göra armband .Mamma och jag var i stan och köpte läder band men de var för tjocka märktde jag  så får köpa några  som är lite mindre någon som är bra på att fl'äta och göra rmband som kan lära mig stegförsteg ?:)



Dagens outfit


oj va tjock jag se ut ,haha xD
tunika från veromoda
leggings från wear it
armband från veckorevyn

Sommrig förmiddag

Brooker ToppBubbleroom / H Armband

Bubbleroom / H Leggings
Eftersom solen lyser hos mg så fick det bli en somrig outfit idag .Allt är från bbubbleroom.se







Är med och tävlar om veckansblogg hos frida  
om vecksnsblogg tävlingen avslutas på söndag det skulle vara jättesnälltifall ni röstade på mig  och ALLA SOM RÖSTAR FÅR EN LÄNK AV MIG .SÅ RÖSTA PÅ PÅ MIG NU :)
LÄNKEN ÄR DÄR JAG SHAR SKRIVIT IFALL DEN INTE FUNKAR SÅ GÅ INTE HÄR :http://fridasjoblom.blogg.se/2009/july/utkast-har-kommer-1.html#comment






 


Länkningar


sofia
anna
emelie
sanna
myrins
nattiz
moah
erika
pamela


Så det var alla hoppas på fler komigen .Alla som röstar blir länkade :)


Söta läsare

Hejsan allihopa !
Har varit ute en stund nu och målat mina garderobsdörrar tror det var sista målningen så nu är det snart färdigt .Ser nu också att det är många gulliga läsare som har röstat på mig och ni får en speciell plats i min blogg i ett inlägg tilängnat åt er  senare .Kommer fortsätta att länka folk så fort de röstar på mig .Har ni inte gjort det än ?:)

Då kan ni rösta på mig här










Veckans Blogg

Är med och tävlar om veckansblogg hos frida  
om vecksnsblogg tävlingen avslutas på söndag det skulle vara jättesnälltifall ni röstade på mig  och ALLA SOM RÖSTAR FÅR EN LÄNK AV MIG .SÅ RÖSTA PÅ PÅ MIG NU :)
LÄNKEN ÄR DÄR JAG SHAR SKRIVIT IFALL DEN INTE FUNKAR SÅ GÅ INTE HÄR :http://fridasjoblom.blogg.se/2009/july/utkast-har-kommer-1.html#comment










Är du jättesnäll att rösta på miig  hod frida här : http://fridasjoblom.blogg.se/2009/july/utkast-har-kommer-1.html#comment
jag är nummer 9

SKulle vara jätesnällt alla som har röstat får gärna skriva det och dem blir LÄNKADE av mig .
/////
friiiidaenockssonblogg.se


Sista inlägget för dagen

Jag och amria har varit oc tagt en jogging tur vid åtta nu så  tror jag att jag ska gå och lägga mig för är gansak trött vet inte varför .Får se ifall det är ngt roligt på tv som ajg fastar framför i två timmar .Iallafall  planerna för imoron blir aatt ringa virali skit längesen vi snacka och mtt simkortskod är borta och jag kan den inte utantill.Sen blir det att svara åa alla kommenterer jag  har fått .

fårväl ssäga godnatt

(inga bidler får kopieras utan tillåtelse av mig )


Bloggtrafik

samma funktion som mertrafik fast jag tycker nog den är lättare :)




Tiita här

haha titta in den här videon haha  :D
 


Vita Tänder

För att få vita tänder testa att blanda ,vatenbakpulver,salt och citron.Borsta sedan tänderna med blaningen .Gör sedan om det några dagar  i följd.Funkar verkligen

  

Godmorgon

Vaknade för en stund sen .Sen dess har jag kommenterat lite blogggar och så nu känner jag att jag är  jttehungrig skaa nog gå och äta lite  snart .

igår fick jag ps cs4 på svenska på dat orn så nu kanske det blir enklare när det är på svenska.Ska inte redigera så  stort utan brara göra lite rolga saker med den .Efter frukosten ska jag ladda hem penslar .Sen blir det även att svara på kommentrer .Puss

Hitta en till mkt effektiv sida .kika in :)




Marknadsför din blogg. Gratis! Enkelt! Effektivt!

Ansiksmask

Ta 2-3 tsk Bakpulver (eller Natriumkarbonat) och sen vatten, ta inte för mycket vatten bara.
Du måste blanda snabbt för att dt börjar bubbla när direkt när det blandas tillsammans.
Sen ska du badda på ansiktet och låt den sitta kvar tills det har slutat bubbla eller stelnat.
Sen är det bara att skölja av.


även trötta hudar kan va söta när de vakanat

Pimp

Nu känns tdet rikgt lägligt att skriva ett rikftgt inlägg.Kan ju säga  att jag äntligen fått igång min privata epost och den brutnanagel  har jag fixat med en lösnagel dock  blev den inte så bra men den duger väl . Haar även pimpat upp min mobil med  och minneskortet fick jag ut datorn .Det ända jag inte har gjort  och det är att rensat mina kläder .men det får nog ske senare när det börjar bli lite  höst .


Så här säg naglar och mobilen ut .

tävling-5 agusti






Ni vet ju hur mkt jag gillar att pyssla med mina naglar så avrför skulle jag inte vara medpå den hä r tävling .Hoppas jag vinner så jag kan visa er fler saker med naglarna .

Här är länken .

Almenacka -eter flytten


Tävling hos jessica och jag hoppas verkligen  jag vinner .

Dagens outfit

Jag vet att ni  har saknat det här men nu är det äntligen igång !






topp-ginatricot
jeansshorts-veromoda (förra sommaren )
Halsband-gina skärp-veromoda


Länkningarna

<Här du kanske hitar din nya favorit blogghär :


amaandyyy.blogg.se

ninelle.blogg.se

littlesandra.blogg.se

hannah.se





Min nagel :(

JAG HATAR MIN DAMSUGARE !!!!


Lördagskväll

Hejsan alla ! , nu  har jag kommit hem och genast blir det att damsuga rummet och skura och fixa så jag kan sova .Får se ifall jag bloggar meridag ananrs blr det mer tid  åt bloggen imrogon puss <3

brottom

Hej släbnger in ett inlägg lite snabbt innan vi ska åka och ta hos fastr .idg har jag städat hela tiden förutom när jag var i s tan och det blev väldigt bra .Fick nytta av en sak som blev rtill ett smyckeställ det får ni se när jag inte har så brottom .Rensat har jagg iinte hunnit göra men det  får bli imorgon .När jag  komme hem lovar jagat det kommer ett skönhttstips .Så håll utkik då .Puss

tävling-söndag


är med och  tävlar om ett smycke hos bloggen (tryck på bilden )

Tävling avslutas imorgon

Lördags mys

Håller fortfarande påa tt städa och lyssnar på amusik . Hörde på tv nuss fredags mys haha de n sätter sig på hjärnan direkt .Eller vad tycker ni ?:)





Fredag

Verkligen dålig uppdatering de senaste dagarna måste bli bättre men har lite saker at tgöra . Men har sammlat ihop ca 3 tips och sen har jag lite mer ideer .Men de som väntar länge .... :)


idag har jag städat lite vart ute ibnte gjort så mkt men ändå .imrogn blir det att Fortsättasa städa och rensa garderob och  skrivbordet ska även ta kort på endelsaker som jag ahde tänkt att sälja .

Länkningen får ni gärna tipsa om ,men den får vänta lite längre :)

puss <3


Länkning

Nu ni som vill visa upp er bloggar nau  har ni chansen att bli länkade kommentera bara detta inlägg lägger upp länkningarna ikväll :)
Puss


Frida är trött

Ja  kom nyss hem från fotbollsmatchen mella färjestad de som vann  vm guld , oj frl¨åt mena sm guld de mötte mariestad bois i fotboll .JA jag är as trött orkar inte svara på kommentarer eller blogga .Ska nog gå se ifall det finns ngt på tv sen  blir det bara att sova om jag inte helt plötsligt pigg .Lovar en bättre blogg dag imorgon :)

Tävling-24 juli


Tävla hos Angelica. Priset: 8 nagelack, 2 nagelfilar och nagelklistermärken! Värde: 349 kr!

Jag vill vinna  så jag kan vissa mina underbara läsare ännumera nagel mönster och hur man kan kombinera.SJälvklart vill jag ha lite nytt i nagellackslåda som det inte blivit på ett tag .

Rock-Torsdag

Mimi Top SEK 379, Koola Anna - NELLY.COM Thin Stone SEK 399, Kum Kum - NELLY.COM



Klicka för att stänga fönstret


klänningen och ringen från nelly.com och skorna från have2have.se

Gula naglar





Nää uisvch den här bloggen börja blir riktgt  tråkig ska gottgöra er  med ett skönhets tips för dig med gula naglar -


En skål
1 citron (alternativt citronsaft)
3 msk mandelolja/nagelolja (alternativt olivolja)
½ tsk citronsyra (går att köpa på vanliga matbutiker)

* Häll i ingredienserna och rör om

* Badda naglarna i blandningen


Tips
När du har tömt citronen på saft och gjort ovanstående tips, så kan du hälla tillbaka lite av blandningen du har gjort i den delade citronen igen och gnugga i dina naglar i citronköttet och saften. Gnugga fram och tillbaka ett tag. Detta tar bort det gula i naglarna och smutsen under de.

Blir det mycket över? Spara till nästa gång.


Gula naglar beror oftast på att man inte låter nageln vila från nagellack elletr ex lösnaglar .Tänk på att  vila nageln iblan ( något jag behöver täka på uptäckte jag :)Gör det här en gång i vekan eller efter varje gång du tagit bort ditt nagellack .


1 agusti


är med och tävlar här om neccäseren

armband

Är  med  och tävla på bloggen r om ni klickar på bilden  så kommer ni dit .

tävling-24 huli

Nu  I samarbete med Cocoo så lottar jag ut det fina peace & love armbandet i vitt (värde 125 kronor).
Det är hos denna blogg tävlingen finns



Tävlingen avslutas 24 juli.

Tävling hos elin

I samarbete med Cocoo.se - Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar  nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!

Dettta behöver du göra
För att vara med skriver du ett inlägg om tävlingen i din egen blogg (så att andra också kan hitta tävlingen) samt skriver en kommentar med länken till ditt inlägg och motivering varför just du ska vinna.



Tävling - 27 juli




Nu är det dags för den första tävlingen på denna bloggen.Tävlingen avslutas 27 juli

Kladdkaka

Klantig som jag var så   ställde jag inte in ugnens grader först utan när smeten var färdig .Nu ska jag snart  gå och lägga in kladddkakan i ugnen .Kände för att baka lite kladkaka .Sen ska jag läsa lite mer tävlings bloggar  och leta tävling .

Just nu har jag fått väsrsta rycket med  tävlingar men jga vet inte ifall det blir för  tjatigt på min blogg,kanske borde fundera på att stara en tävlings blogg .Det är dagens fråga vad tycker ni ?:)


90210 Nyher för de galna fansen som jag

Obs spoiliers




Enligt Zap2it har några nya 90210 spoilers blivit släppta.

Den första är att Annie Wilson spelad av Shenae Grimes går igenom några jobbiga tider på Skolan ( West Beverly)-

. Hela skolan kommer nu att hata henne och för att göra saker värre så ryktas det om att hennes egna bror Dixon Wilson spelad av Tristan Wilds kommer också att börja undvika henne när den nya säsongen börjar. Men det är inte allt. Naomi spelad av AnnaLynne McCord ska antagligen berätta om en ny skandal om henne som är väldigt dålig.


 

Dixon spelad av Tristan Wilds och Silver spelad av Jessica Stroup kommer kanske fortfarande vara ihop i början , men det kommer inte att hålla länge. Dixon kommer att börja dejta en äldre kvinna som är en D.J runt 20år. Hon är också besatt av sporter.


 

Naomi spelad av Anna Lynne McCord , Hennes syster Jen spelad av Sara Foster  komemr att fortsätta manipulera situationen. Hon kommer också besöka Liam´s (spelad av Matt Lanter) mamma och berätta för henne att Liam har orsakat Naomi för mycket stress och att han ska hålla avstånd från henne.


 

Ryan Matthews spelad av Ryan Eggold kommer att stanna var i 90210 han kommer också att falla för Naomis elaka syster Jen.


 

Adrianna spelad av Jessica Lowndes och Navid spelad av Michael Steger kommer fortfarande att vara ihop. Han kommer att bli svartsjuk på en av dem nya tennis killen Teddy som nu kommer att vara med i 90210. Navid kommer också att försöka få Adrianna att ligga med honom nu när hon inte är gravid längre och det kommer kanske att hända .

(Källa: http://ontheflix.com/2009/07/15/more-90210-season-2-spoilers-have-spouted-up/)


Bad time

Idag får ni stå ut med att jag läger ut tävlingar är på ett sånt här måste vara med i tävling humör .Men imorgon så lovar jag at göra inklägg om lite ksönhetstips och mode :) Nu blir det att bada :)


tävling


ny tävling om denna underbara klocka hos den här bloggen
tävlingen avslutas 16 agusti

Tävling



http://strawberriness.blogg.se/2009/june/tavling-vinn-en-gosig-mysdress.html

Nu är jag med och täåvlar om denna underbarra mys dress här

Tävlingen avslutas

31 juli

Tävling

Rikskupongen kan användas som betalning i de allra flesta butikskedjor. Se alla butiker här



(tryck på bilden för att komam till inlägget )

Tävling




Då kör Mini igång tävlingen! En jäkligt bra sådan...
En av er kommer att vinna ett presentkort á 500 kronor att shoppa för på yokiono.se.

Tävlingen avslutas 25 Juli Kl: 23.59.

Tävliing

DEnna gången har denna en tävling .Du kan vinna ett armband och tävlingen abvslutas den 27/7


Tävling

Varje sommar kommer Escada ut med en doft och de doftar alltid lika gott.
Flaskan innehåller 100ml och är värd ca 400 kronor.

Tävlingen avslutas fredagen den 31/7 och vinanren kontacktas via mail

Lycka till!

                                                  (tryck på bilden för att komma till bloggen )

okej nu ska jag vara tråkig tävling

tävling

/TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN )


Tävling


Jag är med och tävlar om dett fantyasiska nagel kit med nail stamping jag pratot om i  bloggen tidigare ni ve tsom följt den .Nuär det tävlling hos de här och jag är självklart med och tävlar .Tävlingen avslutas när de ttyckrr de är tillräckligt som är med och tävlar .

Veckans Blogg

Denna vecka blev 'DENNA BLOGG  veckans blogg gå in  och gratta henne .

Vuill du också gläns lite i min blogg , var med du också (självklart kan man vara med igen) och  tävla .Det du behöver göra är att skicka en komentar att du är med och sen om några dagar kommer du få en kommentar att röstningen har strtat



Tävling



Nu har millah tävling igen och denna gången tävlar hon ut ett smycke .Jag är med och tävlar gör det du med .Tävlingen avslutas den 14 augusti

Datorn funkar idag

Hej alla ! , nu så  äntligen kan jag kommaigång med bloggandet igen .Har sitit med datiorn hela dagen .Men nu är det om installerad och så .Idag har det inte hänt  alls mkt det har bara regnat och vart tråkigt .Nu ikväll komm några grannar hem till oss för at fixa internet till mig .Nu ska jag fixa lite med datorn och så ladda hem alal progrram och allt . Allr har ju försvunnit s¨å  jag måste få fram  ala länkar och så .Behöver  även tips på bloggar ,så  tipsa  på .Dock  intera egna för dem läser jag ändå alla som kommenterar såklart då :)

Puss,puss

SÅ JÄVLA BRA ASSÅ

Det är ngt fel med min dator nu siter jag vid marias dator .Fattar ingenting troligtvis ngt virus ,så sur jag blir !! internet sidorna bara stänger ner sig när man har öppnat dem .aja då vet ni  varför ni inte h ör ngt från mig idag iallafall .lPuss


De här färgerna framhäver just dina ögon

Ja exakt de här färgerna framhäver din ögon .

Blå ögon
Använd ögonskuggor i färgerna aprikos, terrakotta och brunt och rosa.
Gröna ögon
Om du vill ha en naturlig look ska du använda dig av bruna färger, men vill du att det ska bli lite mer dramatiskt kan du använda dig av lila.
Ljusbruna ögon
Har du ljusbruna ögon kan du använda dig av djupt grön och ljust gul.
Mörkbruna ögon
Använd dig av grönt, guld och skimrande färger.



kvällslyx

Titta vilken myss siden stjorta ,hittade mammas idag och  tänker låna den några da g ar . Nästa köp eller när jag kommer över ngn får bli en sån här siden pyjamas eller linne .Nu sitter jag med ansikst mask från visebly clear  den är väl bra men har ni några andra tiåps på bra regöring för ansiktet ?:)


Tävling





Jag är med och tävlar om en goodiebag från happystore.se LÄNKA (http://www.happystore.se) i Elins blogg! LÄNKA (http://eeeelins.blogg.se/)

Goodiebagen innhåller:

Boken Engla's Showroom
Minttabletter, Death
Tuggummi, Hångla
Tygväska, Shop-o-holic med texten "I take pride in making my bank account cry!"
Korthållare, Medaljong

Klicka dig in på Elins blogg LÄNKA (http://eeeelins.blogg.se/) och var med du också!

Bra smyckeförvaring

Titta denna stötte jag på när jag bläddra bland olka sidor på nätet den är en sån som jag har haft som en bild i  hjärnan fast ännu bättre nu har jag bara ett ställ till halsband och den är full .Den kostar 429 kr  på wishdesign
.




På sidan fanns det även söta påsar av olika slag bla de här hjärtpåsarna de kostar 5 kr styck


Tävling

Ännu en tävling som jag har hittat en riktg super tävling .
Denna gå¨ngen är det hos JULIA och detta är vad du kan vinna .


Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄRSponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 qualityPuss, Bemi Smycken, Smyckespecialisten.

Grattis Pappa

Idag fyller pappa år så jag kanske inte har så mkt  tid med bloggen men ös på med kommentarer bara svarar imorgon sånnfall o inte idag ,men  ska försöka få in dagens outfit iallafall :.puss

Förresten har nis ett de här läckra tåtorna







Detta var tydligen v'äldens  dyraste tårta var väld 873 miljoner kroner och är dekorerad med finmalet platinapulver och exklusiva juveler. läs mer här




Hiss eller Diss

Ja igår var ju måns zelmerlöv programledare för sommar krysset vad tyckte ni om hans nya jobb ? 
HISS ELLER DISS ?


Röstnings dags i veckans blogg tävling

De som är nominerade är ,nu har ni  tills måndag ,tisdag på er att få röster ni kan BARA RÖSTA I DET HÄR INLÄGGET det andra rösterna gills inte
1  


2


3   nivena.blogg.se  (tvätrr gick det inte att  kopiera så ni får bra en länk här )


4


5


Nyheter

Har´bara goda nyhet er och den största är ATTJAG HITAT EN KAMERA äntligen ,nu har ag en mobil med och så .Har även fått tillbaka bloggkänslan och tänkte sätta igång vekans blogg tävling idag .Så håll utkik .Ska se ifall jag får fram vilka som har anmält sig och så .Puss
Njjut att super färska bilder från när vi var i skogen idag och plocka blåbär ludde var medoch mamma och pappa .






Så här ser regnkappan ut som jag beställde från  ellos.se .Ser inte så snygg ut hr men en är sk it snygg :)

Tävling

Ännu en tävling :)  Hos samma som förra den ghär gången kan man vinna detta .Klicka på bilden för att komam till tävlingen :)


http://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-sommarfynd-paket.html

TÄVLING

Nu är jag med i ännu en tävling nämligen denna ,där kan man vinna ett valfritt smycke från friss and company .Själ har jag valt detta smycke
 Tryck på bilden för att komma till tävlingen


Hejsan alihopa .Nu har jag tid för dator .hela dagen har det vart fullt upp  först åkte vi in till stan och köpt färg och så sen så  sen när vi var färdiga med det så åke vi til lstanden och var där hela efermiddagen .När vi kom hem så började jag slipa och lite så på garderoberna vi ska måla  som sedan ska tapeseras .Nu är snart maten färdig och jAG  har hunnit måla ena dörren . Så nnu är hela jag full med färg .Efter maten blir det att svara på alla kommentarer opm jag hinner och sen fårvi se .Nu kan jag inte tänka kalrt och inte på ngt annat en mat heller för jag är as hungrig .Puss <3


Hjälp

Nu behöver jag eran hjälp , ska snart göra om mina naglar igen och kan inte bestämma mig vad jag ska ha fransk manikyr,helfärgat me dstrenar , vilken färg ?

VAD  TYCKER NI ?:)





nagel marmorering


Var inne på en blogg och upptäckte det här marmorering,tyckte detta var kul och ska prova detta idag .Men först ska jag röjja upp i mitt rum vilken perfektionist jag är .Allt måste stå på samma ställe inget för ligga och skräpa .Självklart komer jag upp med bilder på naglarna och liteinformation närr jag läst mer om det :)

Melonsallad

SAlalden jag gjorde var väldigt enkel.hade bara i melon ,sallad och gurka .Men man kan även ha i ganatäpple.Finns en massa andra saker med .Testa det är as gott !  : )


Fynd

Heej alla gulliga läsare .Idag jhar jag fått tillbaka lite blogginsperation .Ska snart fixa iordning kategorierna men innan det ska jag visa er vad jag inhandlade idag på en lite gullig presentshop i stan .Vi var nämligen och tittade på lite tapeter till min garderob hittade riktgt snyggf och guliga faktiskt .Så de blir det att köpa .Har precis gjorten melonsallad som vi ska ha till maten idag .REceptet kommer upp i bloggen löite senare .Så ,detta var vad jag hittade idag 
Riktgt fynd endast 10 kr st

Puss !

Bluebox.se




Kaxiga små nagelfilar paketerade i ett plån (av tändsticksmodell). Perfekt att ha i väskan!
Varje plån innehåller 12 filar med matchande tryck på fram- och baksida
49kr


Aldrig har väl läppbalsam sett så inbjudande ut!
En pytteliten bakelse / minimuffins med lock, som du öppnar för att ta del av 1.6 gram choklad-, jordgubbs-, grädd-, chokladmuffins-, skogsbärs- eller hallondoftande läppglans kostar 29 kr



35 kr


aLLT DETTA ÄR FRÅN BLUEBOX.SE

bullbak+vardagslyx

Hrsajn alla läsare  ! :) , idag har det inte hänt så imlans mkt irene och kent kom i eftermiddags och så sen har jag  och papp varit i stan o på polisstationen och letat efte r min mobil men de hade stängt .u ikväll har vi bakat bullar och ulla har kommuit för att laga min klänning som gick sönde så hon fick sy om den .Så nu är den bra igen ! :) , Nu har vi bakat bullar och mamma har bakat bröd .Jag har  tagit mig ett bad och lyxat till det rejält med ansiktskt mask ,peeling och inpackning.Nu sitter jag och inte gör ngt och tucker bara detta inl'ägg blev onödigt puss :)

Pinga ?

asså det känns som jag i hela blogg världen inte vet vad som menas med att pinga sin blogg ? NÅgon annan som inte vet mer än jag ? :) , Har ngn lust att berätta för mig vad det är ?


Godmorgon



vaknade för en tund sedan och nu lyser solen ,ska snart gå  ut och sola men först ska jag försöka   ta kort på dagens outfit .Tunika är från gina trocot  och är upp sydd .Det var den jag pratade om igår :)

Dagensfråga

vilket är det bästa programmet på tv nu ?:)



Resultatet!


Hemma

Hejsan alal underbara bloggläsare ! :) ,Har just set på stylist a var ganska roligt program men upptäckte det då det var det sista programmet altså finalen .Haha ,har ganska många dagens frågor på hjärnan nu ska skriva ner dem snabbt så jag inte glömmer dem men en örjar jag redan ikväll med det .Iallafall han jag inte med så mkt efter förra inlägget blev att äta mat och sen så åkte vi till mammas faster som sydde upp en klänning som jag köpte på gina tricot på rean som jag tyckte var för lång nu är den perfekt .Ska se ifall det kommer upp bilder på det med men som ni vet har jag ingen kamera ooch det suger kuk rent ut sagt .Nu ska jag fixa mina naglar .Eller idag så får jag lite lyx eftersom mina syrra ville göra det på mig .Det verkar bli ngn slags franska manikyr .Resultatet kommer självklart upp ibloggen :)


Puss alla söta !

Blogg Trafik

Har blivit medlem på en ny sida nämligen blogg trafik .Vet inte riktgt hur den fungerar just nu men åter kommer .Har precis kommit hem från gymmet nu ska jag göraiordning kategorierna här i bloggen sen ska jg fixa min naglar :)
puss



Lista på bloggare på Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg

090712

Hej alla underba ra läsare .idag vaknade jag   redan vid sex  och har vart vakenen sen dess .Ska iväg och träna senare men ganska tidigt .Var väl därför jag vakna så tidigt ,för att kroppen var inställd på att gå upp .Gymmet öppnar inte förens 45 min  men ska väll inte träna direkt då .Ska försöka svar på era söta kommentarer med  och veckans blogg tävling  blir uppstjuten .

När man tittar ut ser det ut som solen skiner fktiskt ,kanske blir fint väder idag ? , ngn som ve t kanske  :) .

ja har väl inget att skrivva direkt .Ska kommentera bloggar och sånt så jag får upp läsar antalet igen :) , puss


heregud vilka tråkiga bilder ni ska behöva stå ut med

Frida vill ha !

  1. Hp touch smart tx 2
  2.  MIN mobil
  3. kamera
  4. väst ,jeans leggings som jag visa här i bloggen
  5. konad stamping nail art
  6. skönhetsbibeln

Ja det avr väl det önskar man ahde i mijon :)


090711

HEj alal läsare ! , hah inte för kjag har så många som jag ahde förut .Jag et inte vad jag ska göra för att  det ska bli kul .Ebnda stunden är det jättekul att blogga ndra s tunden har man inget att skriva om och när man väl har ett blogg humrö öser man på med inlägg och kommenterar mkt senare orkar man inte ens svara r på kommnetarerna .Så är det för mig  nu orkar inte svara påa lla kommentarer men jag ska  svara  påd em jag lovar!

Andra saker som händer i mitt liv nu är att jag ska  ty p möblera om i mitt rum .Ska få  marias gammla skrivbord  ett stort i stället för det här lilla sen så ska jag dra ner sängen och flytta på min byrå .Komme självklart upp med bilder  på hur det ser ut sen när det är färdigt .

Tjatartr och tjatar om den här datorn jag skrivti om  tidigare och snart tror jag jag kommmer få den .Ska även typ börja sälja aftonbladet och tjäna lite cash det är nog bättre öään direkt reklam som sög verkligen mkt arbete frö lite perngar . usch usch .

Hahah det här inlägget blev väldigt längt hah , jag kanske börjar få tillbaka blogg  känslan . Vi får se . Nu ska jag försöak  röjja upp lite i mitt rum innan maten blir klar .


ojustdee min mobil har jag fortfarande inte hittat  och ingen kamerar heller a så bilder får ni vänta med ett tag till . Pappa har iallafall skickat  ivägg ett nytt simkort till mig sen  så  får  jag  h hans gammla stenålders mobil  ,kommer bara använda den i nöd fall ec till att ringa .Ni ska se hur skrotig den är .Just nu är de inte så kul att ha tele 2 efter som alla  våra telefoner är bundna till telia förutom pappas gamma skritig mobil ,så ja nufick jag ut det med .Nu tar jag och avslutar här .puss :)



Rosa

Var inne på halens och titta och hittade denna söta , finns även i svart och blå/grå blått för 149 kr


Models Own ASOS Exclusive Nail Polish Spring Trio SAVE £3.00
sommriga nagrellack från asos.com för 12 euro
Make Up Bag SEK 45, Barry M Cosmetics - NELLY.COM
neccäcer från Barry M  för 45 kr hos Nelly.com

Bracy.se

Armband - Elegant peace







Var inte på bracy.se precis hittade några fina armband .Armband är ngt jag vill ha nu .Förut tyckte jag inte als mkt omde men vill jag ver kligen skaffa ett .Fårse när det blir :)

veckans blogg vinnare är

Nämligen denna blogg gå in och ge henne en grattis hälsning :)


Vill du också varta med ?  anmäl dig då i det här inlägget .
De som är anmälda är :
http://lisamengel.blogg.se/
http://vbohlin.blogg.se/
nivena.blogg.se
http://chrj.blogg.se/
http://almajg.blogg.se/


Dålig blogg dag

ja ni har ju sett , riktg dålig blogg dag men jag jhopppas på en bättre imrogon .Ingren ide at sitta och svamla nu kan ju säga att veckans blogt g tävlingen är slut och vinanren presenteras imrogn så håll utkik och en anna sak som är tråkigt är atyt besökar  antalet har sjunkit till 50 idag aa till nu då .men sen hade jag 6 sidor att  svara på kommntarer och  det orkar inte jag så imrogn ellernär jag orkar ska jag svara på dem .Jag har iallafall godkänt dem . DEtta blev bara ett rtåkigt beklaga inlägg så jag ska nog gå och se på tv och hoppas på en bättre dag imrogn puss !

Träning

Nu bli det tränings dags ! , nu ska de börjas igen , 2ggr i v eckan , jag vet har inte ssvarat på alla kojmmentarer men det kommer :!

Puss


åska i luften

Gud ja 'r as trött och har ont i huvudet antar att det åär   åska i luften .Just nu har vi gäst er och vi ska äta morotskakan jag gjorde idag .Efter det ska jag åka och träna och senare ikväll utses vinnaren så fortsätt att rösta ! , Nu ska  jag gå och vila och t itta lite i chic tidningen jag köpte idag ,puss .



Tråkigt med rubriker

DAgen idag började inte så hmmmlans bra , men nu är den bättre .Har precis kommit hem från ha varit i stan och handlat med pappa och nu så tänkte jag leta  reda på våran digitalkamera så man kan ta lite kort till bloggen .Den är så himlans tråkig nu .Sen så tnkte jag åka och träna blev inget igår men isddag bllir det av efter  de t blir det nog att bara ta dwet lungt och blogga ,.Nu ska jag slänga ut kläderna i tvätten och bädda sängen .Puss

jag lever

Har varit bort hela da gen från dator pga  att d4et har åskat och blixtrat men nu åskar det även men jag kan inte lämmnadatorn så  nu sitter jag här och ska bara sägaa  att jag lever .Sitter och tittar på 4 an med  de här med michael jacksson .Vet inte ifall jagh inner  svara på alla kommeterarer i dag men sånna fall blir det imrogon .  Kom ihåg att veckans blogg tävling avslutas då .

puss

Tävling



Ännu en gång en tävling denna gången hos millah

Frida Tipsar

Hittade en ny sid som man kan tjäna pengar på väldigt enkelt har redan tjänat 200 kr ,klicka här för att få reda på mer :)


Solar balmh ittade jag i en låda igår , efter att ha läst lite om den verkar det jätte bra .Man kan använda d et so nagel olja lotionen hand lotion. Solarbalm är  en förtjockad "synergistisk blandning av naturliga oljor och E-vitamin, som avser att djupt penetrera och skydda hud och naglar.



Dagens ha begär

Är dem hära en väst från bubbleroom för 299 kr och ett apr jeans leggings från bubbleroom också 299 kr
Bubbleroom / H Väst

299

VILA Jeansleggings
299

Besöksrekord

idag igen den här gången var det 179 st . Jättekul hoppas ni kommer för att stanna .Har märkt att jag slarvat med staving eller ja ni vet med tangenbordet o så .Ska skärpa mig , vet själv hur irriterande jag tycker det är så ska inte göra så mer .Tur att jag märkte det och ni andra inte blev sura över det . Så idag ska jag försöka ta kort på dagens outfit med webbkaeran och dagens fråga kommer självklart upp .Nu ska jag snart duscha och sen FÖr vi se vad som händer .


Vad ska ni hitta på idag då ?:)


Ludde för två sommrar sedan


Veckansblogg

De här är det ni kan rösta på .Tänlte läggain en bild på varje blogg men evftersom jag inte viste ifall ag fick det så gör jag det inte .Ni Elva som tävlar om att bli veckans blogg ska göra så här :
Gå in o och gör ett inlägg  att ni är med i min tävling och länka till mig .
Det är bara en röst per person och den som har flest röster vinner .Tävlingen avslutas på onsadag




1. http://nelliiej.blogg.se/   ( 9st röster )


2. http://thetruestory.webblogg.se/(1 st röster)

3. http://zlundin.blogg.se

4. http://pinuppa.webblogg.se ( 2 st röster )

5. http://fplanting.blogg.se(1 st röster )

6.. http://isabellebongcam.blogg.se

7. http://ullabella.webblogg.se

8. http://tesssjberg.blogg.se

9. http://mrsjenni.blogg.se (1 st röster )

10.nivena.blogg.se

11. http://ericaaaaaa.blogg.se/


Lila tippar


Ännu en gång har jag gjort om mina naglar .Denna gång blev  det glittriga lila .Det roliga är att det är inget nagellckjag har använt utan ögonskuga .Tog först vanligt genomskinligt lack och sen ögonskugga.Eftersom ögonskugga är i pulver form gick det här skit bra .Ögonskugga ät köpt i en affär i skövde och kostade runt 60 kr .

Babyliss ST70

SEA4444 - Babyliss ST70

Här är ju de nnya babyliss  platttång som har flatta på framsidan med för att man ska kunna locka håret .
Finns att köpa på bla siba  för 799 kr

Någon som har en sådan ? vad tycker ni ?:)


Tävling



Ännu en tävling är jag med i denna gången hos Camilla .Det å bilden är var du kan vinna .

Veckans blogg

okej det har blivit lite rörigt med veckans blogg tävling men nästa vecka blir det inte så rörigt .

De som har anmält sig är ( ni andra som inte är me får kometera detta inlägga att ni vill va ra med )
♥http://nelliiej.blogg.se/
♥http://thetruestory.webblogg.se/
♥http://zlundin.blogg.se/
♥http://pinuppa.webblogg.se/
♥http://fplanting.blogg.se/
♥http://isabellebongcam.blogg.se/
♥http://ullabella.webblogg.se/
♥http://tesssjberg.blogg.se
♥http://mrsjenni.blogg.se/
♥http://http://nivena.blogg.se/
♥ericaaaaaa.blogg.se/


NI ANDRA SM JAG HAR GLÖMT ELLER  SOM VILL VARA MED  ÄNDÅ HAR SISTA CHANSEN IDAG


090705

Så nu har jag kommit hem ,var hos virali i fyra ,fem timmar  resten av tiden spenderades hos släckting där vi åt god mat . Nu ska jag fixa lite , fila min tumm nagel som flika  upp mig och kommetera och försöka svara på alla kommentarer .Det är jätte kul att ni kommrenterar så mkt :) , Ja i dag blev det inte   så mkt uppdatering imorgon blir det bättre om jag inte får väsrta rycket senare ikväll som jag b rukar få .Puss ! :)


haha titta vlken gammal bild ajg hittade på mig :)

STADEN

Snart blir det att åka in till stan och vara med virali .puss !


SMULTRON+VIRREPANNA = X*Y2

Kom nyss hem från en mppe tur då jag och mamam plockade smultron då här mkt fick vi ihop.inte illa ,mamam är fortfarande kvar och plockar men jag åkte hem .Då hade papap låst så jag fick rycka i varenda dörr tills jag hittta en man komm in i .

Angående veckans blogg tävling kan ni läsa hur ni anmäler er här .Ni kan fortfarande anmäla er .Till några av er har jag jkommeterat men jag  tror jag sa fel kategori det var veckansblogg kategori ni skulle titta i inte tävlings kategorin .Haha virrepanna kna man kalla mig . Nu ska jag sätta mig och kommetera litre bloggar .Sen kommer väl mama och pappa med maria hem och då ska vi väl äta .Under tiden jag väntar på mat får jag ta och ätal ite smultron :)



Gör din egen after sun

Nu är det sommar ohc härligt väder här kommer ett recpt p egen aftersun.Men först för ersom inte vet vad after sun är det som loition den ska kula och lindra r bränd och solved hud .Aftersun ska motverka att huden fjällar  och ser till så att din hud behåller sin  bruna färg länge och även ersätta den fukt förlust solningen innebär för huden .
After sun ska duanvända  när du har varit i solen och fått färg .Alla hudtyper kan använda aftersun men om du har en känslig hud undvik en parfymerad .After sun hjälper ej  att undvika att fjälla när du har  bränt dig röd .



Lungnadne lavendel
65 ml oparfymerad bodylotion .
30 droppar lavendel olja
20 droppar kammmomilolja .


1.Häll upp bodylotionen i en skål.
2.blanda i oljorna och rör om .
3.Häll upp blandingen i en flaska som gå att åter försluta .
4 .smörj in dig för att dämpa och lungna solvedd hud .


Svalkande youghurt
1 dl naturell youghurt
1 matsked grusksaft

1.Häl upp youghurrten i en skål
2.Pressa saften ur en färsk gurka och blanda ner i skålen .
3.Badda på den solsvedda  huden .
4.Spara ej blandningen efter som den snabbt blir dålig .






Dagens Fråga

Ska snart  köpa en ny dator så tänkte fråga er vad ni har fördator ,.Stationär ,bärbar vilken miodell o så ?

Nu ska jag gå och lägga mig svarar på resten av kometarer na imorgon puss




Besöks Rekord

Försökte printa men gick inte ,iallafall har jag idag haft besöks rekord  107 st :D
Jättekul tycker jag och kometarerna bara rullar in .Snart ska jag svara på alla som jag orkar resten får jag ta imorgon .Vill ni inte missa allt jag skriver om mode ,skönhet tips oså lägg gärana till mig på blogglovin .
tryck p länken ,för  ni är väl här för att stanna ?:)





Följ min blogg med bloglovin

känningar

Här kommer ännu mer klänningar denhär gången hitatde jag dem på modegallerian














Vilken var snyggast tycker ni ?:), själv tycker jag alla ! :D

Naglar

Gjorde om mina naglar idag igen och nu ser de ut så här .Vi fårse hur länge det här håller innan det börjar klia i händer på mig igen :)


dålig bild jag vet

Filmdag

Idag känns det som en film dag . Har ni ngr förslag på filmer ? , Sen vid ett eller två tror jag att ja ska se wibeldon finalen mella systrarna williams .Någon mer som ska ? :)


Gör din egna nagelbandolja

Här har jag ett recdept på egen nagelbandsolja ,den är enkel och snabb att göra .

Vad är nagel olja ? jo nagelolja är en återfruktande olja som används för att stärka dina naglar  som skivar sig och återfukta nagelband som spricker .Nageloljan innehåller många återfuktande ämnen och ska oftast  aplicerass iin på torra,väl rengjorda naglar .

Det du beöver är
en tom behållare med lock
10ml mandelolja
10ml jojobaolja
10 ml risolja
5 droppar doftolja

Blanda allaoljorna i behållaren använd en tratt för att undvika spill .Sedan ifall du  vill att händer na ska lukta gott ha i lite doft olja . Svåare änså var det inte .




Veckans blogg tävling

De som vill anmäla sig tittar in reglerna i det här inlägget och anmäler sig :)


sommarklänningar

Var inne på queenpech förut och tittade liite hitttade blandanant de här söta klänningarna

279kr


289kr


299kr


289kr



229kr


229kr


279 kr


Skulle kunna  kägga upp hela sajt men käbde att det räckte med edm där :)

Gomorgon

haha vakande jättetidigt idag med .Asså det är så himlans jobbigt oc hsen kan man inte somna om helle r.mwen ttur iallafall att det är sommar lov.Hade tänkt att komma med uppdateringar igår men när jag väl skulle börja så var det åska blixtrar och regn  och så höll det på även när jag sommna .Idag blir det bättre .



Hitills är det bara en som är med och tävlar i veckans blogg tävling är det ingen annan som vill vara med ? :)


gammalbild

Hemma

Nu är jag hemma .Snart ska jag fixa lite i mitt rum och sen ska mria fixa mina naglar igen .igår gjorde hon fransk manikyr på mig idag ska gon göra lite sträck och diamanter .så här ser min naglar ut nu .





Inte så bra bilder men pga att de är tagna med webcamera .På tånaglarna har jag den nya färgen som jag köpte igår .Kommer upp med en bättre bild senare när min mobil kommit fram :)

Dagens Fråga

Vad ligger deti din strandväska ?


I min ligger det :
♥solglasögon
♥Bok
♥Hårklämma
♥Solskyddsmedel
♥Tidning


Sol,bad

Sol och bad blir det idag  snart ska vi ner till mörtevik och bada fortfarande har jag inte hittat min mobil så jag kan varken sms eller ringa . Ni får ringa hem ni som sms o ringer ! ,Såg även i dag i tidnignen  alla som komit till natur men till min besvikelse va det inte 2 klassr utan 1 men jag menar de kan ju inte vara 45 per i en klass ? , så jaocg virali får väl vänta och se i fall vi kommer i smama klass .Nu ska ja gå och sminka puss !

Godnatt

Nu så hoppas jag  att john blund besöker mig . Har varit och badat så har vatten i äörat med . Svara rpå alal kometare r imorgon . Puss


Bikini insperation

var inne på nelly.com och  hittade ngt snygga bikinisar bla de här .

Waterfall Bikini Bottom SEK 139, Wonderland - NELLY.COM

 Waterfall Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM



Banana Bandeau Top SEK 399, Vitamin A - NELLY.COM 

Pin Up Bottom SEK 369, Vitamin A - NELLY.COM

Konad





Detta har jag titta på många gångert .Det är med hjälp av brikor man målar på och sedan skrapar bort överflödig färg .Sedan tar du svampen eller vad man kan säga och gör som på bilden .

Vill ni veta hur det fungerar ? titta in den här videon






 

Konad Salong set
Detta kit är ett  salong kit , vill ni veta mer gå in på den här hemsidan

Dagens inköp



Detta var det jag köpte idag .

♥ b.u.s från åhlens 37,50  med solskydsfator 15  perfekt nu i sommar då man helst inte vill bränna sig och samtidigt inte förstöra bus brännan med loition.

♥nagellack (isadora ) från lindex korall färgat , när jag testat det kommer den upp i blggen .

♥ ett par örhängen från guldfynd var 25 % på dem så fick lite över på presentkortet jag fck , av  resten köpte jag de 2 ljusen .

Skövde

puhh , gu va vvarmt det är .Kom hem från skövde precis för pappa skulle till sjukhuset så jag och maria passa på att shoppa lite . Hitatde en massa saker men det visar jag när jag kommer hem .Ska påka till sjön och ta et tdopp .Men korten får bli med webbkaeran hoppas det går lika  bra :),

puss alla söta läsare ! ,



Dagens fråga



                    
                                                          Vilket tycker du är sommarens måste ha plagg ?:)


Tips

Här har du världens enklaste recept på fin medel .Det ända du behöver är alvedon ocgh lite vatten . Krossa alvedonen och blanda med vatten så det blir  som typ en kräm konsistens .Ta på det på finnen på kvällen innan du går och lägger dig ocgh har det under natten .

Varför är det så då ? kan man ju tyänka sig .. Joo det är för attalvedon innehåller  salicylsyra som också  finns i de flesta acnemedel . Men kolla på innehållsförtäcknuing inna så at det inhåller det .


Veckans blogg


Tänkte dra igång med veckans blogg igen , Den här gången vann Felicia .Gå in och kika i hennes blogg .

För at vara med i veckans blogg tävling det ända du behöver göra är att skriva en kommentar att du är med och länka till ett inlägg där du har skrivit att du är med i tävlingen om vekans blogg och länkar till mig .Så personer kan rösta på dig .

Ni har tills fredag på er att anmäla er ! :)

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig de lovade skönhets tipset kommer imoron så fort jag har vaknat .Lovar att kompensera er med lite andra saker imorgon . hoppas eran dag varit bra det har min var it ! :)


puuh

usch det vad den  jobbigaste städningen av mitt rum jag ahr gjort på länge .Trodde det skulle bli friskare luft efter åskan och regnandet men det är fortfaradne kvaft . Det avr så mkt a som skulle  göras så Jag tog det värsta idagh .Imrgon ska jag vika allt min byrå och garerob ska även skura mitt rum och da,msuga engång till .Ska även fixa skrivbordet med att rensa o så .

Jag har fortfarande inte hitta min mobil vilket är hemskt jag börjar få mobil abstinenns känns det som .jag vill ha min mobil .Hade tänkt att lägga upp dagens  outfit och ngr kö jag har gjort de senaste dagarna så ni skulle få se .Men de får vänta .Nu ska jag och maria in till stan och köpa godis eller choklad .Tror det blir den nya sommar chokladen ni vet ,så vi får se hur den smakar .

Efter det så komer det komma upp ett lite skönhets tips så håll utkik !


Frida //

1 juli 2009

Dagen började inte så bra för att jag inte hittr min mobil.harr sprungit och vänt på varenda klädesplagg och sak i hela huset .Nu har jag påbörjat städningen.Pappa kom hem nyss och sa att det åska så detta inägg får bli det sista innan jag stänger av  datorn och börjar s täda rejällt .Nä nu ska jag städa och letareda på mobilen .


RSS 2.0