Godmorgon

här slänger jag in en dagens outfit innan jag torkar håret,äter frukost och drar till skolan
tunnikan och linnet är från gina tricot.


Ansiktsmask


Här kommer lite recept som man kan göra hemma mot torr hy .


Här är lite saker du kant änka på innan du sätter på en ansikts mask


Tänk på att alltid rengöra huden innan du lägger en ansiktsmask.Tvätta bara med ljummet vatten, många rengöringsprodukter torkar ofta ut huden.Smeta ut masken i ansiktet men var försiktig runt ögonen och munnen där du har känsligare hud.De flesta masker bör sitta nästan 30 minuter för bästa verkan.Skölj sedan bort masken med ljummet vatten, låt ansiktet torka och smörj in med fuktighetscréme.Undvik att lägga på någon foundation eller annan makeup samma dag för att behålla fukten i ansiktet.




recept



  • Mosa en avokado för att tillföra huden fukt. Täck ansiktet och låt verka i 15 minuter.
  • Blanda 1/2 mosad banan med 1 äggula och 1 msk olivolja.
  • Bananer är mycket näringsrika och fyllda med vitaminer och mineraler.
  • Honung blir lent för huden och passar bra ihop med mosade gröna vindruvor och 1 äggula.


Vill du tillföra huden fettsyror som bevarar fukt, pressa ur saften ur
svarta vinbär och lägg på ansiktet.Du kan också köra frukten i mixer, men tänk på att inte köra den för länge så den blir rinnande.


Du kan ta lite vad du har och blanda men tänk på att de flesta hudprodukter torkar ut, så tvätta bara ansiktet med vatten morgon och kväll.
Huden kommer att kännas torr i början, men vatten är egentligen det naturligaste för huden och
fungerar alltid bäst


090330

Hejsan
Skoldagen idag var inte så händelse rik bara det gammala vanliga .Efter skolan åkte jag och mamma till coop och hbandalade och när vi kom hem så såg vi två rävar utanför vårat hus .De såg ut som de bråka men det gjorde de inte xD haha .Niu kommer ludde bli galen .mamma stanna till så jag han faktiskt ta ett kort .Nu idag ska jagg plugga so och Sen se på 90210  och vi får hoppas på nya program ikv eller blir det som förra gången och förr förra ett gammalt avsnitt.nä nu ska jag hitta ngt att äta och sen brja plugga <3

rävarna

När jag kom hem blir ludde alltid så lika glad och hämtar genast leksak och leker med .Busig pelle <3

God morgon

igår blev det ändrade planer jag  stuntade oi att pluggade och hängde med och titta på när lockerud kvala till elitserien.lockerud vann matchen med 4 -1 (?) och kom då in i elitserien.
Sen så var det inte så mkt ,jo maria kom hem  hon hängde okså med till innebandyn och efter den åkte vi och åt ´på donken.Där passade jag på atta ta socker påsar tills skolan .
NÄr jag kom hem fick jag ett par urgulliga tofflor av maria som dessutom var supersköna .Sen satte vi oss o ch såg på wipeout .Där de klantade sig och slog i sig .Äntligen var det en svensk som vann ,haha .

Idag då ,först har vi bild efter det ifrott och sen tyska .På tyskan har vi n gn vikarie tror jag  för ingbritt är på ngn kurs .Sen är det  mat och efter det har vi martte och so och till sist  svenska .

Efter skolan idag ska jag försöka att plugga massa so .Sen bara ta det lungt .

24 st sockerpaket


Dagensout fit, kofta -ginatrickot 149
t-shirt-jc 199kr
 byxor-ginatricot 200kr


tofflorna



NÄ NU SKA JAG ÄTA FRUKOST _________

090329

Söndag idag, och vi byter till sommar tid plus att jag äntligen fått in bilderna på datorn.När jag vaknade imorse tog jag det lungt ocgh satt vid datorn.Efterdet försökte jag plugga m,en gck inget vida re  nu har jag ätit och imorse målade jag naglarna m ed madgic magnetic nail ngt ting har skrivitom det här lacket tidigar i bloggen.Nu väntar jag bbara på att pappa ska bli färdig´så att vi kan gå ut och med ludde efter det blir det att åka och se på innebnady.


i fredags körde jag på lockat hår och jeans leggings


Pappa och jag var ensamma i fregdags så vii åkte in och käka på candys och tog md oss ludde i bilen.Hade tråkigt i bilen så flätade luddes hår.



godis blev det med



och egobilder...

ludde trött
 

hela förmiddagen idag har han sovit i marias säng för han sacknar henne .
passade på att bädda ner honom då .Han ser väldigt gullig ut.


naglarna


flerbilder kmr senare för nu ska vi ut :)


090328

idag är det lördag.Vilket betyder robinsson.Det får man bara inte missa .Idag har jag vartit i stan och pluggat .Istan hittade jag en vårjacka på veromoda.Kommer bild när jag fått in dem på datorn .Idag harr jag även pluggat so .Gjort färigt alla kriterier så nu gäller de tbara att nöta in det .Nu ska jag ta lite helg och sätta mig vid tv och sy korsstygn så jag blir färdig med det till onsdag .

Kanske kommer uppdatering med bilder när jag fått in dem .puss <3

Godmorgon

Härlig llördag ,solen lyser lite ändå .Kan säga att det har vart väldigt lungt och skönt .Inatt vakna jag vid 2 och sommna inte förens 4 .Sen vaknade jag klockan 8.Men nu har jag vaknat hel och  hållet och har ätit frukost .Ska snart börja plugga och sen kansek gå på stan med virali.

Jag ska försöka att få  inbilder i  datorn om intye kabeln krånglar igen .Så senare idag kanske ni får se ngr dagens outfit.Ska även försöka  sortera in alla inlägg i de olika kategorierna jag har gjort :) 
Nä  nu blir det plugg s<3

fredag

Äntligen fdredag :jag har längtat känns skönt med fredag .IJag hade tänkt att plugga lite idag men det sket sig .Det gör jag imrogon istället .Skolan idag var helt okej .Men kanske mindreroligt föra vissa andra...
Skolan  idag började med matte och sen efter det blev det treknik där vi fick rreda på att vi skulle ha pov nästa vecka men då är det ftbolls tunering och så ,så det  får bli   fredagen efter loveet då vi även har no prov -,- :DEt blir mkt att plugga på lovet .Vilket känns inte så bra efter som lollo kmr till oss då .Då kan man ju inte plugga .jag får börja läsa redan den här veckan så jga är förberedd .Idag var det so jag skulle gjort och även kanske lite matte .Men det får bli ngn    annan dag .För idag är det fredag vilket betyder lets dance och idag är det final .Sen har jag sncka lite med lollo ochkså och det vi har kommit fram till eller vi har lite ide'r  på vad vi kan göra bla
*bowla  kommer bli skojj ,
*se på bio - antar att det blir en shoppahilic bekännelser .
*Shoppa

med shopppingen skulle jag verkligen vilja göra och jag får nog spara på mina internet köp tills nästa månad .

u ska jag gå och sncka med pappa .Det är bara han som är hemma .Mamma jobbar och maria är me en kompis i götet .Dennna helggen kmr nog bli ganska lun  och skön .Vilket är bra .DÅ man kan plugga .Haha jag skriver bara om att plugga ,plugga men det är vad man måste göra hela tiden .

fårse ifall ja slänger in ngt inlägg senare ikv och ledsen att det inte blir ngr bilder idag eftersom kabeln inte fattar ngt alls :S har det bra puss <3

insperation

Vilken insperation jag får av att vara inne på bubbule room och titta .Jag längtar tills juag pluggat färdigt och får ett jobb så jag kan ha hand om  min egen ekonomi och bestämma själv hur mkt jag vill handla för .JAg tycker bubbel rooms priser är ldigt bra :finns bådee i den högre klassren men jag sett att det mest finsn i dn lägre .
Jag längtar tills nästa barnbidrag då ska jag handla .

idag var det som sagt frilftsdag det gick bra och de var  ganska så skoj.Vid maten gick jag och virali och  käkade  och sen stack vi hem till henne och såg på tv en kvart . Efter det så stjusade hennes mamma upp oss till tennisahllen där vi spela tennis en timme .Efter det hämta mmamma oss och stjusade hem virli.jag och pappa käkade på donken och jag tog en ny .Eller ny och ny kanske den inte är har aldrigg vågat smaka den förut .Men idag  gjorde jag det och den var skit god .Det var chicken wrap eller ngt Detär kyckling  i yunnbröd med sallad och lite dressing och dessutom ost i.Var skit gott.

Sen åkte vi hem jag gick ut med ludde och tog det lungt .Sen satte jag mig vid datan o var där ett tag .Nu sitter jag med so:n och gjort färdigt hälften av vg frågorna .Ska gå och duscha nu och efter duschen blir  det att göra färdigt de andra .
Nu kommer lite bilder ...
 chicken wrapen smakade mums




Jag har en kelig katt misnann .Det är inte lätt att komma åt alla papper och läsa + skriva när hon ligger över dem
haha snygga jag med min otroligt heta räls .men snacka om att min käft kmr va snyggast istan när den är borta :)

Haremsbyxa

eller byxor kanske man ska säga .r ni sett gina reklamen på tv med de här haremsbyxorna .Sjäv tycker jag de är förskräckliga och skulle ALDRIG köpa ett par av dem.Jag undrar hur gina tänker jag tror ingen av hela svenska folket skulle köpa ett par sådana .

Vad tycker ni ?


Ögonmakeupp

Här får du lite insperation

Friluftsdag

Idag är det friluftsdag .Jag och virali har valt show /jazzdans opå morgon vid halv tio och sen vid tolv är det tennis som gäller .EFter tennisen kanske jag tar en tur förbi ishaln och tittar lite .HAr precis lockat håret och ätit en macka .Ska snart sätta på mig strumporna och packa ner tennis rack och bollar .Sen åka .Fast innan det blir drde og lite data .Kommer lite bilder ............


våffeldagen

Igår var det våffeldagen och såklart käkade vi i våran familj också våfflor .Med grädde och socker för min del då :)

FÄDIG VÅFFLA :D



SMEEET :)


Tunika

Hej !
Har precis påbörjat son har ett mål att glra alla g frågor idag. så det är fyra frågor kvar .iallafall gjorde jag ett break i pluggande och råka hammna inne på bubbel room där hittade jag massa snygga saker endel var inte  i min pris jklass men en hel del var det .Jag hittade bla en tunika .Som jag verkligen måste köpa .Hittade även ett linne och en kofta över .Vill med köpa det .Nästa månad blir att kika inn på bubble roo minnan jag går in tiill ngn  affär och spenaderar pengar .Nackdelen är det här med moms tittade vad dte skille kosta och momsen var på 39 krner om man betalde med kort .Nä nu ska jag skynda mig att göra färdigt resten av de fyra frågorna tills pappa kommer hem.Pappa är i stan nu och harr lovat mig att ta med choklad hem .imorgon är de tfrilufsdag och jag måste snacka med virali lite .Vi ska imorgon ha först jazzdans och sen tennis .Blir nog skojj  .
plugget kallar puss <3



090325

tjenamorch?
stavas det så ?idagv var det skola och allt var på topp .Vi fick lite sov morgon till halv nio och sen va rdet nationella jag vet inte hur det gick men vi får se .Efter det hade vi matte och sen maty rast .på luchen käkade vi våfflorr som smakade skit äckligt eller ska jag saäga den var inte i min smak^^ :efter luncen var det svenska och sen engelska .Efter engelska vardet slöjd .

När vi hade slutat tog jag en sväng förbi munkbagárn och fick 3 munkar haha .Sen Hämtade pappa mig vid oxen och vi åkte hem .Nu är vii hemma och jag ska snart äta efter det blir det väll att slappa lite och sen plugga so .

imorgon är det frilufs dag och jag ska dansa och spela tennis dte blir nog roligt .Idag är jag ganska pgg så kag hinner nog ladda up ögon makeupen .Nähörs senare ikväll puss <3
jeanslegging ,veromoda ca 259kr


090324

hej  dagen har varit upp och ner och nu är den ... SDitter och funderar på om man kan träna på ngt med np upsattsen  i rengelska imorgon .Det ska bli så skönt att få den gjord .Sen är det bar  matte kvar .Jaag  är inte på ngt blogg humör idag så det får bli ett kort inlägg .Nu sak jag börja med svenskan som jag inte fattar nått på .Sen sva för jag är trööt hejdå

God morgon

Hej !
idag blr det skola och det är snö ute ....Men solen lyseer :D
Efterskoalan blir det hem och plugga sen får vi se vad som händer .
Nu ska jag dra till bussen cio

090323

hej,kom precis hem från virali.Först var det skola som sagt och sen gick jag till henne .Vi pluggade o drev med folk.Nu ska jag snrt titta på 90210 och vi hoppas på att det är rätt avsnitt nu .Annars får mamma ringa  och fråga .jag menar vad  är det  för dålig s til ?,jag hinner inte ge några skönhetstips idag och det där med ögonen utan det får bli imorn .Ha en bra kväll !
Godnatt !

090322

hje .Sminkningen blev inte så bra men ni får se 2 bilder imorgon .Nu ska jag cheka lite bloggar och sen  ta av mig allt sminkl o se på tv .Det brukar inte var så bra program på söndagar har jag förmig .men vi får se vad som dyker up.<3

ögon

Hej!
hade tråkit och tänkte då att jag skulle google lite .Då kom jag på vad jag ville göra .Tänkte försöka lägga lite snygga ögonskuggs kombinationer .Ska göra det nu bilder kommer senare :)

frukstsallad

Nu har jag aplugagt lite fast jag skulle behöva göra mer matte men jag orkar inte .Det märks väl i veckan att jag slöatt men inte nu.jag tog en paus och gjorde fruksallad nu står vaniljsåsen i kyl tsm med fruksalladde .Väntar bara på att det ska bli kallt .Gjorde en ganska stor sats så jag tror både mamma ,marai och pappa blir glada .nu ska jag ta bort alla böckerfrån skrivbordet och bara slappa .Föröverigt kanske ni har  märkt  att jag gjort kartegorier som jag ska sortera alla inlägga i .Ha det bra puss hej<3

Vårsol<3


22 mars

hej!
Nu ha r jag städat färdigt mit rum .Känns rtiktigt skönt faktiskkt  med ett dammsugit,skurat och bortstast rum .Nu är det lite matte som gäller .ha det bra <3

Eget Balsam

För att göra ett eget balsam behövs

  • 1/2 banan
  • !/2 avokado
  • 1 tsk naturell yougurtht
  • 1 msk olivolja

Mixa allt tillsammans och kleta in det ii handukstorkat hår och täck håret med en plastpåsen eller plastfolie.Låt sitta i 30 min och skölj ut det med schampo och vatten

Hejsan

hejsan!
Har inte haft tid och  satt mig ner och bloggat nu  uder ett par dagar .idag är det lungnare men  har ändå ghanska mkt att göra eller som jag vill ha gjort .

Iallafall i Frdedags så rullade  skoldagen på efter skolan åkte vi och köpte  2 par vår skor .Ifredags lyste solen på oxå och jag tog en tur på moppen första ggn på året .Kändes bra .Nu när det är bättre väderlag så har man större frihet .Man kan åka till stan när man vill man kan göra vad som helst när man vill .Utan att behöva  ha stjuss av mamma eller pappa .nu kan man ju köra själv :).
Sen gjorde jag  pannacotta och sen  blev det lets dance.Den här gånmgen var det morgoan som åkte ut .

I lördags ,eller igår då .Så var det mammas föedelsedag .Vi fira henne rredan halv sex då maria skulle upp och  göra sig iordning  för innebandy träningen som började åtta till halv elva .Efter det kunde inte jag och mamma sommna om så vui gick upp och bakade bullar och gjorde tårtbotten.Sen kom maria hem och vi tog en sväng på moppen.Efter det så åt vi oh efter maten gjorde jag färdig tärtan som blev riktig god.På eftermiddagen kom alla gäster och så .Ungefär 5 i åtta var alla bortt a och vi  kunde sätta oss och se på robinsson.Jag  har längtat jätte mkt efter robinsson och jag längtar redan efter nästa program.Jag tycke gårdagens program var bra .Vad  tyckte ni ?
Sen sommna jag när kommer jag inte ihåg ,haha .

Idag vaknade jag som vanligt tidigt redan vid åtta .Jag satte mig vid datan och kollade runt .
Efter det  käkade jag frukost och satte mig vid datorn och smsade med folk .Senare ska jag se på slumdog som fått 8 oscars .Men innan det har jag mkt kvar att göra .Ska plugga lite matte och ge er skönhetstips .
Maria och mamma ,pappa åker till innebandyn och ska sälja kaffe maria ska vara sarg vakt  och vill inte hänga med så jag kommer bl ensam ganska lungt och skönt ändå.När ajg har gjort allt färdigt så och ifall jag blir uttråkad kan jag ju bara ta moppen in till stan .Vi får se .Nu ska jag lägga in bilder idatorn som jjag sedan ska lägga in här .

Bilder !

Dgaens outfit i fredags ,
Gult linne -från mamma och ifrån förra sommaren
vit linne -ginatricot
jeans -jc
kofta -hm
Det här är ett par av de två jag köpte i fredag .Skorna är björnborg och köptes för 500 på knallen
här är ett par av de två jag köpte i fredag .Skorna är björnborg och köptes för 500 på knallen


På kvällen gjorde jag pannacotta som  jag ställde i frysen på kvällen och lät den stå där tills på morgonen då jag tog urt den och ställde den i kylen.


Såhär blev pannacottannär den blevfärdig .Deckorerad med persikor och en choklad bit  .


På morgonen gjorde vi bullar .Före

Tårtan


Inga fler bilder nu .kmr bild senare på den andra skon :)


hej

hejhje.Idag är det mammas fördelse dag så det har varit ¨mkt att göa idag och  de seste dagarna .Om jag får tid ikväll så kommer jag skriva ett inlägg där jag lovar ett skönhetstips och dagens outfit + vad som har hänt på dagarna .Ska även se robnsson ikv så kmr nog en vad jag tkr om den .SEr fra memot den faktiskt typ3 h kvar :D

090319

Hej !
DAgen har vart bra idag .S0oligt väder och allt perfekt .Efter skolan  åkte jag och mamma ner till nautilus och  anmälde oss till tjejkvällen de har den 2 april.Då ska de hålla på med hår ,naglar m.m
Efter det tog vi ett glas vatten på brödboden  och sen gick vi och titta på dn nya affären på knallen .Var som en halvkarlssons kanske eller som tian.Sen gick vi ch kolla på skor .Jag har lagt undan 2 skor till imorgon.Tyg skor .Sen var vi inne på veromoda där de hade fått hem mer snygga vårkläder .vll köpa men kan inte göra det förens pengarna akmr in imorgon .Sen åkte jag och mamma till netto och köpte godis .Sen hämta maria och efter det åkte vi hem.
Hemma sen tog vi en promenad med ludde i solen ch käkade .Sen dess har jag suttit vid da torn och klockan är nu tjugo i sju .Snart ska jag ta bort mitt smink .imorgon elr i helgen tänkte jag ta fram lite roliga skönhetstips och modetips i bloggen .Nu sitter jag vid you tue så det kabnske tycker upp ngt klipp .
 Vi hörs imorgon  puss <3

090318

snhackar i te bloggar senare


Lista

Dagens..

Humör: ensålänge glatt

Plus: att lollo snart kommer

Minus: att det fortfarande är långtkvar till lovet 

Kläder: jeans, klasströja ,linne underkläder

Frisyr: självlockart

Planer: plugga in glosor, och meningar
Dagens drog: macka

Saknad: lollo

Önskan: vår/sommar

Ser fram emot: påsklovet

Person: lollo

Parfym: -

Älskling:

Film: ingen

Mat: frukost

Läxor: tyska glosor + text

Kram:

Puss:

Låt: ingen

Ämne: no,somatte,lunch,sv,eng,slöjd

Tråkigaste: inget änsålänge


090318

God morgon!
Idag är det onsdag och vi har  en gasnka jobbig m orgon med no,so och matte .Efter det br det ite lungnare med matt svenska och engelska och i slutet blir det slöjd .Efter skolan ska jag gå och träna på nautilus .Nä nu ska jag göra iordning mig pussar <3

Vårkänsla

Hej nu är jag mycket piggare och på skriv humör .Dagen idag var toppen och den såg t så här .Vibörjade med tyska där vi  jobbade med läxan och  så .Sen var det engelska  och där skrev vvi uppsats för att träna oss på   det nationella provet vi ska ha nästaa onsdag .Sen var det nno  och ibörjan kände jag bara tt jag ville därifrån för jag fatta in ett skirt men sen mot slutet fattade jag  det gasnka bra .Det kändes skönt .S Efter no n var det mat och idag var det potatis och kötbullar med brunsås.Efter det hade vi musik dä spelade vi och  flumma en hel del .Sen var dret svenska och där  skrev jag dagbok .Sista lektionen vad so  som handlar om ekonomi .

Mamma kom och hämtade mig och vi åkte till högelid förr att hämta maria .Efter skolan var ja as trött .Vikäkade lite och jag började plugga .Sen tog jag en cykeltur i det fina vårvädret och fick energi igen så jag kunde sätta mig och plugga .
Nu sitter jag  här och ska kolla på halv åta hos mig snart och sen vet jag inte vad det är för bra program .
Imorgon blir det att träna för första gången på 2 veckor eller ngt .Ska bli skönt och träna faktiskt .Sen blir det hem och plugga på  e ngelska och tyska .Som  jag känner att jag int ehar ngn koll på .Jaja ha det bra puss <3
 


090317

Hej!
Gud va trött jag är säger jag bara .Jag orkar inte skriva ettt  så utförligt inlägg utan det gör jag när j ag fått ordning på skolsakerna .Med att plugga och s å.Idag behövs det pluggas på :
*Tyskan
*Engelska
De är de jag prioiteratr först sen får jag se ifall jag orkar med matte n.




Godmorgon

Godmorgon
Idag är det skola .Inte världens roligaste dag  men den rullar väl på den med .Efrtter skolan så måste jag iväg och träna.Sen kanske det blir och plugga lite med .

Idag kör jag påå med ettt halvlockiggt år med tunika och jeans leggings ni får se när jag kmr hem .Nu ska jag gå ,bussen går om 15 min puss <3



fort..

Så ätit färdigt :)
Det var mums !
Så iallafall så ska jag plugga lite matte och svenska .90210 blir idag med .Spännande .Det tråkiga är att serien  snart är slut :(
jaja nu ska jag plugga lite till
.
Dagen outfit:kofta,veromoda
                       jeansleggings ,veromoda   
                        linne,jc
                        björnborgväska,gammal kmr ejj ihåg
 

090306

Hej !
Skolan idag var okej.Först var det bild och sen idrott men eftesom vi hade bad förra veckan slapp vi det och ist had ekillarna bad .Vi gick till badhusret och stanna kvar och tittade på killarna fast vi egentligen inte fick men cp kärringen brydde sig inte .Sen var det tyska och vi hade vikarie var väldigt chill  och vi fick sluta en halvtimme tidigare på en 40 min  lektion.

Ni sitter jag här och ska snart äta det blir  fisk och potatis och ägggsås mums .Sn ska jag niog plugga lite matte och sen baka ngt tror jag .ikväll blir det beverly hills och spårlöst .Nu ska jag äta skriver fortsättningen sen :P

Tjenamors

Detta får bli ett kort inlägg.Inan jag dra ner till bussen.igår kväll blev det hem till irene och fika sen hem och titta på wipeout elr vad det heter :P När jag kommer hemm ska ni få ett recept på  balsam man kan göra själv har  inte testat det själv en men det verkar brta .Nu nu måste jag kila iväg puss <3

Tips

Ett tips ifall du blir sötsugen ioch hittar inget i skafferiet?,ta då lite sirap  .
Det behövs inte mkt  förens söt suget är borta ! :)

Egna ansiksmasker




Det är hur lätt somhelst att göra egna ansiktsmasker .Du kan ta vad du vill i stort sett .Kom ihåg bara att det är viktigt att du har gjort rent hyn innan du lägger på masken.Var försiktig att lägga ansiktsmasken under ögonen där hudeen är mer känslig.


Här kommer lite ex på vad du kan mixa ner

  • Gurka: Har många positiva effekter på huden.
    Den är sammandragande, uppfräschande, mjukgörande, svalkande och jämnar till och med ut små rynkor.
    Skiva eller riv gurkan och fördela över ansikte och hals.
    Låt verka en stund innan du sköljer av.
  • Morot: Gör huden mjuk och smidig.
    Riv en morot och massera ansikte och hals i flera minuter.
    Skölj av.
  • Tomat: Är bra för fet hud.
    Porerna dras samman och är väldigt effektiv mot pormaskar.
    Dela på 1 tomat och gnid in ordentligt, både ansikte och hals.
    Låt verka 15 min. och skölj av.
  • Banan: Ger mycket näring till huden.
    Verkar sammandragande, uppstramande, rengör porer, stärkande och mjukgörande.
    Mosa 1 banan och blanda i lite citronsaft.
    Ställ i kylen en liten stund.
    Fördela över ansikte och hals.
    Låt verka 30 min. Skölj av.
  • Äpple: Är speciellt bra för fet hud.
    Skala ett äpple, kör i en mixer, eller riv.
    Fördela över ansikte och hals.
    Låt verka 30 min. Skölj av.
  • Jordgubbar: Är rengörande och passar alla hud typer.
    Mixa jordgubbarna och blanda i lite yoghurt eller 1 uppvispad äggvita. Fördela över ansikte och hals.
    Låt verka 30 min. Skölj av
  • Papaya: Verkar peelande, tar effektivt bort döda hud celler.
    Mosa papayan. Gnid runt. Låt verka en stund.
    Skölj av.

  • Citron: Är bra för fet hud.
    Applicera citronsaft över ansiktet, låt torka in innan du sköljer av.





Godmorgon


  • heej!
    Här ser ni dagens out fit.Som jag skrev i min förra blogg är jeanslegging väldigt hett i vår och till det har ja en skjota från veromoda och ett skärp det med från veromoda .
    Idag är det plugga som gäller bla


  • Matte
  • Engelska
  • Läsa ut tyska boken

Nu blir det att sätta sig och plugga ett hörs senare puss <3






090315

Yes det gick!
hade inte upptäckt uppdatera knappen förut .Men vad tyckte ni om meldifestivalen då?,var det rätt som vann ?

test

testar att lägga upp ett you  tube klipp

testar att lägga upp ett youtube klipp

Tillbaka igen

Hej är tillbaka igen .Det är jämt så .Jag ska fortsätta ayy logga på den här .Nu tycker jag att jag tröttat på desingnen ska försöka gör ngt åt den .uppdaterare senare .

muin gammla blogg :  http://friiiidaenocksson.blogspot.com/


RSS 2.0