go natt

ja detta inlägget blir de tsista så jag passar på att säga godnatt .Dénna helgen har varit toppnen sol ,kalas och allt .Dessutom är det 1 juni imorgon  och snart är det skolavslutning .Gu va jag längtar .Nu blir det att måla  naglarna och titta färdigt på rädda mammmorna om jag inte hittar ngt eroligare men vi hörs imorgon puss .


GLÖMM INTE ATT NOMINERA DIN BLOGG TILL VECKANS BLOGG.vINNARE DRAS PÅ SÖNDAG .

Dagens outfitt

Hade nästan glömt bort det men här kommer den .

tuinnika-veromoda
Halsband-guldfynd
leggings -veromoda
skor-skövde

31 maj

Hej idag kom ju  pappas syrra och då  bakade jag  en paj till.Så här så den ut .

ÄR ni intresesrade av receptet ? ,isååafall kan jagg komma med det i ett  senare inlägg

Besöks rekord

gu va kul! har inte  så många läsare men varje läsare gör mig glad .önskar att ni kunde kommetera lite mera bara :)

nä nu fick jag klite energi till att sätta mig att skriva ner stöd ord t till tyskan .En fråga till er sötnosar
NÄR SLUTTAR NI SKOLAN ?

uusch ...

röjde upp lite  i mit t rum då jag kom på mig själv .Varför  sitter jag här och städar när de andra sitter ute  och pratar och det är  ju ändå så mig de firar .Anliedning var att  ajag inte klarar av rök ,cigarette rök eller doften av .När jag känner så rök får jag fan panik.usch jag skulle aldrig  i hela mitt liv börja röka .Snart ska jag gå ut igen och titta ifall man kan gå ut .Det var ju bra iallafall  att jag hann röjja lite på golvet .puss



3 doppet eför iår

Idag har jag bara legat ute och solat  till slut  åkte jag och maria ner till en sjö som ligger nära här och bada .Det var skit skönt så nu harj ag och maria svalkat av oss och jag ska snarrt åka till granne för att skriva ut ett skolarbete .Sen kommer säker gästerna .Sen måste jag försöka städa rummet eller så struntar jag i det och pluggar  istället .Ska bli skönt imorggon då jag hr gjort allting färdigt .

Jaja hoppas fler nomminerar sig till vekcans blogg ha en bra dag


steker

steker i solen med maria och solskyddsfator 30 är såklart på .

Godmorgon alla läsare

Hejsan !  idag är det ännu en dag med skinandde  sol vilkett är härligt .Idag har jag på mig en tunnika som jag köpte igår när maria och jag var i stan för och handla indgridienser och sånt till eftermiddagen .Den får ni se i ett senaree inlägg .Till tunikan har jag halsbanf som jag fick av maria igår .Dagen kommer att bestå avso ni redan vet (jag vet ni är uttjatade ) av pluggade .Sen skaa pappaa syster och man komm ahit och fira mig .nu väntar jag på att maria ska bli färdig  så vi kan åka och lösa in en lott som mamma fick av oss imorse som hon sedan vann på .Det rär vad jag ska göra nu och ska  be maria ta kort på dagens outfit så kommer den upp i bloggen senare .




Här kommer en liten bild på tunikan ni får en bättre senare


Så vad ska ni göra idag då ?

Veckans blogg

Nu tänkte jag starta en annna kul grej nämligen veckans blogg .Här kan du få nominera din blogg bvarje vecka jag tittar på bloggarn och avgör v em som vinner .priset är en länk och en massa extra läsare ,så kommigen nu nomminer din blogg.Veckans blogg  kommer upp här varje söndag .

Det du  behöver göra är att kommentera spelar ingen roll vart du skriver kommentaren bara du skriver . Jaag vuill nominera min blogg till veckans blogg och en länk ex  friiiidaenocksson.blogg.se
En anna regel är att du ska länka till min sida  :)

De nominerande är :

http://www.sellssi.blogg.se/

http://sannasrum.blogg.se/

http://princessbling.blogg.se/

http://sannieschutt.blogg.se/

http://allaboutcamilla.blogg.se/
http://carcrashheart.blogg.se/
http://www.madebyem.blogg.se/
http://maeee.blogg.se/
http://newyard.blogg.se/
amandaliten.blogg.se
http://mammagladh.blogg.se/
http://msjoan.blogg.se/
http://sofiacharlotta.webblogg.se/






go morgon

Morgon dagen igår var toppen ,bäst afördelsedagen .Kommer lite bilder och sånt senare så ni kan få se .

Idag är det xösndag och mors dag ,som vanligt vaknade jag tidigt pappa sa att jag sskulle väcka honom när jag vakna så vi kunde väcka mamma .men klockan är ju sex .D4etär ju för tidgt vaknade  fwem i haslv sex .Just nu har jag en irriterne fluga som åker omkring runt mit huvud .

Idag ska jag göra tyskan -den har jag fan ångest över .- ingbritt skulle rätta den ge den till virali .M;en när virali hade lektion så hade   hon inte rätta färdigt dne .Så Virali gav henne mail adresss och har tittat nu och igår men det har inte kommit ngt .Så jag får ju se hur det går .Jag sak ha tyska rredovisning om det landet imorgon .Lite panikångest har jag fan men jag kan inte göra så mkt och det är det som är värst .

Sen måste  jag försöka städa rummet .bädda sängen med nya lakan och dammsuga rummet  och så .

Det har varit födelsedagar och plugg varje dag de senaste dagarna oc h varmt och härligt vder dessutom . Så det har varit svårt att uppdaterat blogge n så ofta .imorgon har jag sista redovisningen , coh efter  det är det inget mer som man ska behöva plugga still .Jag hoppas bar ainte att ingbritt flyttar fram min redovisning pga at hon skulle rättta .

jaja nu har jag fått ut min ångest och ska nu fortsätta att titta lite bloggfar ta det lungt inna jag väcker de andra så att vi kan fira mamma .


Grattis mig

Sweet sixten

solig dag

Hej ,idag är det sommar väfder ,då är man ju hellre utae så det blir nog inte så mkt bloggande idag.idag ska jag snart åka in till stan och  köpa godis occh beställa klipp tid .Sen hem och plugga lite tyska .

Nu ska jag gå ut och njuta i solen men vi hörs ikväll :)

Härligt väder

va glad man blir av det hä rvädret .Vaknade idag och var jätte trött men såfort jag såg att det var sopl ut blev jag glad.Nu är jag på ett toppe humör och ska snart gå och fixa  oirfning migg och äta frukost sen tillskolan .Idag tror jag vii ska fåreda åpå matte nationella  och så hoppas jag ävne på no provet vi hade om livets utveckling .Så inte vet jag vad jag ska ha på mig men det bir nog b ra .Puss
 l

ludde igår när vi väntade på maria

moppetur och plugg

ja det har dagens senaste händelser varit . Jag har plugga efter jag had e ätit .SEn hämtade vi maria och vi  åkte till irene och åt macka och lite till sen  gick vi på stan för att jag skulle se ifall de fanns ngt som jag kunde önska mig  ifödelsedags present eftersom jga f yller år på lördag . Sen åkte vi hem och jag satte mig och plugga nu sitter jag här och äter p åen bulle sopm  jag  och maria köpte när vi var ute och åkte med moppen.
Så nu ska jag ti tta in lte blloggar .
Hartråikgt så kan ju frågga eren sak ,


Vad har ni gjort idag ?




28 maj

hej alla , nu är jag  hemma för ett tag sen . DEt gick nog bra 2 ,7,8 var de vi tappa tid på .Ett tag hade vi riktigt flyt då vi tog fyra kontroller på 15 minuter .Har typ bara suttit här och kopplat av sen jag komm hem Nu är jag jättetrött och vill sova. Men jag ska ta en dusch nu och sedan frässcha upp mig så jag kan börja med tyskan .Sen blir det att ta lungtijnför morgon dagen . Puss .

orientering idag

Ja orientering idag då .Här hoss oss spö regnar det och det känns int ehlet bra .Att springa i blöta skogen och få fästingar på sig .Vi startar 9,40 sen år vi se hur lång tid det tar att komma i mål .Efte roriienteringen så måste jag bli färdig med tyskan .
Nu ska jag typ gå och äta llite frukost och göra iordning mig .Fast det  är inte så mkt man behöver göra sig iorning för .Bara ta opå sig idrott käder .

Bloggakolan-sista delen

Och så här får du fler läsare:

1. BESÖK OCH KOMMENTERA! Besök andras bloggar och lämna ett avtryck! Då är det ju stor chans att den som har den bloggen går in på din och kollar. Kanske hon/han blir fast hos dig!?

2. VAR MED PÅ LISTORNA! Det är många som är inne och kollar bloggar på olika topplistor. Gå med i bloggtoppen.se och på bloggportalen.se.

3. AKTIVA LISTAN! man får massor av besökare om man hammnar på  blogg.se s mest aktiva lista

4. VAR ÖDMJUK! Försök inte glida in på en räkmacka genom att vara taskig mot andra bloggare! Att skriva massor av taskiga inlägg om andra bloggare på sin egna blogg kanske ger fler läsare för stunden- MEN i längden så blir det tvärtom- plus att folk kommer att uppfatta dig som en desperat människa som gör allt för att få en stor blogg. Ni förstår nog vad jag menar. Försök att vara ödmjuk, det vinner du på i längden- i alla situationer!


Dagens outfit


kardiga, veromoda
linna,gina
jeans ,gina

kofta

här är kofta den köptes på veromoda för 129 kr

27/5

Hrj alla glada !
Idag var det skola som vanligt .Natten var som vanligt inte så bra , som ni säkert läste i  morses.Men morgon började iallafalll .Vi hade no nationella labb var lite sådär trött men när man konstentrerade sg gick bra .Efter no var det .So prov hade vi , provet gick as bra så det blir nog minst vg iallafall, Efter So så var det matte och körde luffarschack medan den sista gruppen hade matte nationella  muntligt .Närr vi hade kört färdigt så körde vi hänga gubbe och lite nadra roliga lekar till det var slut .Sen avr dt nän jävla skit mat .Efter luchen hade vi svenska där såg vi på film efter det så hade vi engelska och sen  sköjd .

När mamma kom och hämta mg så åkte vi in till  stan och köpte enn vit kofta .Denfår ni se i ett sneare inlägg .Efter det åkte vi till coop och handladedet  blev tre olika melonsorter .c-vitamin,glass ,läkerol och bröd .

När jag kom tog jag det lungt snacka i telefon sedan började jag med tyska nu har jag varit ute med ludde  och ska snart böreja med ty ska nigen .Imorgon är det orientering vi börjar 9 .40 efter vi sprungit klart får vi sluta och då så ska jag ägna dagen åt att plugga tyska .

Nä nu ör det dags för plugg .....

onsdag

HEJ alla läsare ,här sitter jag och ä ter melon ! :)


God morgon

Hej! nu h ar jag ätit ,fixat i ordning mej .Men en sak jag inte fattar är att näär man lockar en sida med plattången .Senär an ska göra den andra sidan går det jätte rtrögt .jaja det blev någolunda idag iallafall :) Hoppas jag barra kan hålla mig vaken tills etfer son .Sen vid matten då kan jag sva men inte innan dess
puss !

Så här ser jag ut idag .

vilken natt

ja fan gu va tråkigt ska vara atta man vakanar mitt u natten och INTE kan sommna om det börjar fan bli regelbundet varannan dag nu tre gånger .Det  bsta är ju inte att man har två prov som mman måste vara bäst på .Först på morgonen  har vi no nationella labb .Sen efter non ha rvi so prov . jag kunde sovit om jag hade fåt haft no labben förra veckan men så blevdet inte ,jävla skit jag som verkligen skulle ha behövt en sovmoregon nu skaj ag gå och göra mig iordning :)

blev medlem på toplist  idag med <a href="http://www.blogglista.se/"><img

okej ?

en sak  jag  inte fattar  är att jag var inne och titta på blogg.se s mest aktiva lista .Gick in och  kolla på tvåan foki .Då uppdatera hon bar tre gånger eller gt på endag .Jag gör typ 6 så varför är inte jag därt för ? ,Är det så ifall man kommer upp t ill topp stannar man där eller vad ?


En sak jag måste säga är att jag har inget emot foki hennes blogg är grym

förvånad

hej ,har precis läst igenom mvg 2 ggr och kan det redan är inte det lite konstigt annars måste jag sitta o ch slita med att mata in det .Helt wierd nu ska jag iallafall fortsätta att öva in vg frågorna som var lite svårare att få i n i hjärnan efter det blir det att duscha och sen blir det tv  puss :)


so prrov

nu är det en lit e plugg pasue efte rdet är det full fart med plugget igen .Ska nog



gå bra på provet känns det  som .puss

26 maj

Hej alla ,skoldagen var okej På no fick vi lyssna på en f.d missbrukare som pratade om droger och sånt .På musiken fick virali vara med så det var lite rolgare .Annars har det inte hänt så mkt i skolan bara det gammla vanliga .
Idag så ska jag plugag till son som vi har imorgon  .Mamam ringde även förut när jag var påväg hem  och sa att hon lagt undan en koft en vit ,jag som tjatade i helgen på att för göra om en gamma kofta som jag har här hemma .Den skulle bli skit snygg .Men det fick jag inte hon ville hellre att jag skulle  köpa en .Så idag hade hon lagt undan en vi får se ifall hon köper den eller ifall hon lägger unndan tills imorgon .
en annan sak som hände idag var att viirali och jag ska klippa oss samtidigt det blir nog nån vecka innan avslutningen.
Jag vet heller inte hur jag ska göra med sista natten med gänget måste bestämam mig . Jag vill inteka dit om inte virrali gör det men samtidigt så säger alla att man ska åka dit ör det är en upplevelse .Har även en kusin som tar stdenten vet inte ifall vi ska till henne i år ,men vi var ju på hennes srra förra åtret men vi får se .

En rolig sak är attt på sista tiden hat antalet besökare ökat .Jätte kul tycker jag .Jag har inte hunnit svara på alla kommentarer men ska göra de tnu och titta mailen  .Efter det ska jag nog äta ngt gott och sen börja plugga för imorgon är det  prov.Ska bli skönt Efter det har vi bara tyska klvar tills på måndag.Sa till ingbritt idag  att jag ville även om att jag kommer sitta och rå plugga hela hrelggen även på min fdelse dag som är på söndag eller lördag ve´t inte rikti¨gt men iallafall. det kommer nog bl bra ändå .

Dettta belv ett lång inlägg hoppas det inte gjorde något nu bir det attt kolla mailen puss


Tävling

är med och tävlar om ett present kort från nelly .Vill du komma till tävlingen ?,tryck
http://mize.blogg.se

Tävling

är med och tävlar om detta kit hos http://thulasana.blogg.se.

tävling

http://crazygirlinthisworld.blogg.se/
Har en t ävling där du kan vinna en goddiebag .Den fylls på för varje dag .

Dagens out fit

Dagens out ffit nr 2 måndag

Skor:Björn borg ,knallen huset
Jeans leggings :veromoda
Linna: gina tricot
Kofta wear this eller ngt

Dagens outfit


Här kommer ngr dagars out fit här är mådagsens out fit nr 1
Linne.gina rticot
Avklippta jeans:jc

Skorna



De här köpte jag på team sportia för 349 kr  .
Visst var de söta ?


god morgon

Idag är jag på ett glatt humör  coh känner verkligen för att blogg aså idag kan ni nog räkna med flera inlägg.Det kan nog bero på att det blev så mkt plugg igår  också.Innan jag kom hem från skolan så var jag förbi tea sportia där jag köpte skorna till avslutningen .Bild kommer på dem senare :)

Idag då så har vi först tyska sen har vi ,engelska med flöt berit.EFter engeslskan blir det no .Då tror jag att resten av dem som inte fick göra förra vecka får göra sin np no labb .I den andra gruppen fick alla  ett pappaer som stod hur man skulle göra .Det kommer jag också få  för min labb var helt wierd .Den labben var inte så enkel när man satt där och skulle  skriva ner hur man gorde .Så det blir nog bra .Förresten muntliga går med matte känndes riktigt bra ,kan man hoppas på ett vg tro ?

Efter non är det mat sen musik,svenska och so .När jag kommer hem blir det som vanligt att plugga men idag hoppas jag kunna skriva flera inlägg .

Nu ska jag kika lite bloggar...

Hur ser eran dag  ut?



sry

ledsen att göra er besvikna igen...Men jag haar pluggat hela dagen och nu ser jag på beverly hills .Hadeäven np  i matte muntliga .Gick riktigt bra .Längtar verkligen till skolan inte många dagar kvar ..Puss skriver mer imorgon  kaske kommer med ngt skönhetst ips i kväll :)

25 maj

hej , jag sitter här och pluggar kommer och uppdaterar mera vid sju tiden då jag har bestämmt mig att sluta plugga innan dess  är det massa plugg .Prov på onsdag ju FAN ÅNGEST

en mkt gammalbild på mig .Gissa hur gammal jag var där ! ?:)

Godmorgon

Godmorgon alla läsare !
idag är det måndag och det innebär skola .Måndagar är alltisd så sega tycker jag men jag hopppas den här dagen rullar på .I natt sov jag inte als bra vaknade vid tre och sommnade inte förens fem och halv sex skulle jag ju upp .
Idag måste jag plugga på so-provet .ska bli skönt att få detgjort sen är det bara  tyskan kvar .Då måste jag verkligen sitta i veckan och i helgen varj e dag och köra stenhårt fö nästa måndag ska den in och som många andra har inte börjat med denn än inte meer en att bara sammla ihop fakta och sånt .
Nu blir det att platta färdigt över håret sen ta frukost

.


God natt

Tänkte säga godnatt för  jag tror inte det blir ett till inlägg .Jag har precisduschat och lycxat tillmig .Nu blir det att kika in litte bloggar .klolla lite på geografin och sen titta på söndagsprty med filip och fredrik .funderar att  p börja med veckans,månadens blogg.
Vadtyycker nii är det en bra id'e ?

pluggtime

nä nu blir det att ta oc plugga .Nu har jag stjutit upp det hela dagen och det är inte bra .Funderar på att å  ut och plugga men först måste jag ta påå mig några varare kläder annars lär ajag frysa .

Så vad gör ni alla andra en söndag ?

Lättförjänta pengar

komm nyss hem från grannen , där jag hhälpte till med datorn .För det fick jag 500 kr .Så nu är jag 500 kr rikare .Nu ska jag kik in lite bloggar ,plugga och så .
GLÖM INTE ATT  DELTA I TÄVLINGEN

Tävling

Jag tänkte starta en tävling här .Den som gör den snyggaste designen vinner .Självklart får vinnaren ett pris,priset är ett
presentkort på skor .

Det du behöver göra är att
1.Gör ett inlägg i sin blogg och länka till min blogg ,(då får du 1 röst )
2.Länka till det inlägget i en kommentar ,har du ingen blogg så går det bra att bara skriva att du är med .men då får du  bar en röst  oh har då mindre chans att vinna .
3Skicka  sedan desigen till [email protected]
Vinnaren utses  på onsdag


LYCKA TILL



Text och Bilder om gårdagen

´Så , nu  är jag vaken .Vaknade typ vid åtta idag .Ganska skönt att ått sova läge efter igår då jag va vaken nästa  hela natten .

Igår så åkte jag och maria in till stan vi åkte runt lite och kolla sen gick vi till teamsportia för mamma hade sagt att de hade ett par snygga avslutnings skor .Då åkte vi dit , Sen när vi skulle titta på dem  så kom ngn och höll för mina ögon .Det var virali ,då stod vi där och snacka ett tag och b estämde osss för att  hitta på ngt idag eller imorgon.
Eftr att ha provat klart skorna  la jag undan dem till måndag .Sen åkte ja och maria  till irene och fika .Sen åkte vi till oxen och köpte pommes ,bröd och jordgubbar .Sedan åkte vi hem .Hann inte sätta mig  vi d datorn förens virali ringde , efter  att ha snackat med henne åt jag mat efter det stjusade mamma in mig till stan och till virali .

Hemmahos virali  började vi plugga ,vi hann färdigt på vg o ch mvg .känns  riktigt skönt nu så att man bara kan plugga in det.Efter det tog vi och fika och senog vi en cykel tur till netto men det var stängt sen åkte vi till ekudde .vid ekudden ringde pappa och han var åp väg in till stan.Så då  cyklade vi hem till virali och då kom pappa  och maria  hämtad mig .Sen  så åkte vi till coop och köpte dricka och sen tyill åkes för att köpa godis sen hem och titta på robinson där erik blev utröstad .Tyckte att nina skulle blir det men,men  min favorit är fortfarande kvar nämligen anna .
Det var min dag  här kommer lite bilder .


moppetur

plugg

Dem hr var cola ,de här kulorna hade vart som små ,små pärlor innan .men när man stoppade dem i vatten så  blev de stora .De kändes väldigt konstigt att ta på dem  för de var liksom  jag svårt att förklara .
Dem här kunde  användas tilll dekoration och de krympte När d e torka och de blev små som pårlor igen .


Godis från åkes



VEM TYCKER NI SKA VINNA ROBINSON?
kommetera gärna


Hemma

jkom hem  precis  nu ,har varit med virali och köpt godis snart ska vi äta och sen är det robinsson så jag tror ni får hålla er tills imorgon då det kommer mer uppdatering puss

virali

Nu¨åker jag till virali .Jag lovar att komma med bilder och såt under dagen .Hinner nog hem  och lägger in lite inägg innaan robinson ikväll .Annars blir det nog efter .Pus s<3

Solen skiner

Inatt så lyckades jag sommna om i allafall runt sex halv sju .Nu är jag vaken och har ätit frukost .Nu ska jag ut och spela lite tennis med maria  på gräs matten .Man kanske blir lite solbränd då :),
Titta vad som jag möttes av när jag vakna idag

var inte den bilden som jag skulle lädgga ut ,för kamera bara krånglar .Men den var nästan som den här :)

gonatt,gomrgon,gokväll?

ja hej , vaknade typ för en timme sen och ka n nu inte somna om .Jätte jobbbigt men får väl sse li te på tv. Har  redan  gått i genom alla blogggar som jag brukar läsa och så .Hoppas att jag sommnar snart .Go natt ien!

Go natt

sitter och  tittar på talang sen blir det carina berg flyttar in  sen är jag nog så trött att jag sommnar , så detta blir nog det sista inlägget  för idag .Imorgon blir det mer plugg och lite annt .


Maräng bak

Maräng bak ? ,säger man så haha kanske inte men .Idag har jag iallafall bakat maränger sen tog jag en tur på moppen gär kommer lite bilder .
Vill ni  ha receptt ? ,kommentera sånna fall :)


Hur du lockar håret med en plattång


instruktioner:
  • Ta en passè (en bit av håret) och sätt passén över på utsidan och sedan in mellan plattorna.

  • Sätt  sedan plattången ner mot hårbotten och nyp i hop och dra plattången rakt utåt ända till toppen och vips så har du en spirallock.

  • Om du använder en plattångsprodukt så håller locken betydligt längre. Fixa sedan till frisyren med spraya och du är redo för festen


  •  så här blev mitt  hår när jag locka med plattången , var inte helt färdig med ena sidan





    Blogg skolan del 3

    6. KVALITÈ ÄT BÄTTRE ÄN KVANTITET! Visst älskar läsarna att bloggen uppdateras ofta, men om du inte kommer på nått bra att skriva om- gör då inte det! Det är faktiskt ganska lätt att genomskåda ett inlägg som är skrivet bara för att.

    7. INVOLVERA DINA LÄSARE & SKAPA DEBATT! Ett av mina bästa tips är att göra dina läsare nyfikna- på det sättet kommer dem tillbaka! Har du något roligt på gång, skriv då ett inlägg att du har något roligt på G och att du berättar mer om det imorgon. Det är många storbloggare som kör med det- och dem lyckas ju. Försök även skapa debatt när du skriver ett inlägg "Vad tycker ni? Håller ni med mig?" Sedan kan det diskuteras hej vilt!
    NÄSTA GÅNG , SÅ  FÅR DU FLER LÄSARE


    Plugg tips

    okej ,jag är inte den bästa på att ge tips och är ingen expert men jag kan ge er  lite tips om hur jag brukar göra

    *Stäng av tv ,datorn
    jag brukar ha på datorn offtast ,men ifall du fastnar vi d den hela tiden  så stäng av  den .Jag brukar stänga av tv för jag tycker den stör .
    *Plugga intesivt
      med några pausar för det behöver alla och tänk att du sen när du är färdig med pluggande kan du göra vad du vill .
    * Lås dörren
    låsdörreen till  ditt rum  då du misnkar ljudet ufrån och hindrar jobbiga stora /småsyskon att komma in och störa
    *Ät ngt gott
    jag brukar inte äta ngt  när  jag pluggar  men ibland kan det var a gott .Kanske inte det bästa att ha väldesn kladdigaste sak brevid dig när du hller på att skriva rent en uppsats
    * titta mailen
    ttitta mailen,bdbn,bloggar och allt annat som du brukar göra .På det sättet  finsn  det inte ngt som kryper i fingrarna som vill titytta på dat orn för det har du redan gjort .

    ja de va alla uppdaterar ifall j jag kommer på fler


    Lycka till!

    plugget färdigt

    ha nu okar jag inte hålla på mer .Har gåt från och till och nu idag ha r jag hunnit gjort  hälften av vg  frågan  och  imorgon eller ngn annan dag får jag göra resten av den och mvgn .Nu till ngt annat

    Det regnar  ,tråikig men  sägerman inte att efter regn  kommer solsken ? ,
    Bg kom hit nyss så han och pappa babblar
    Maria har en kompis här och  så är det lilla jagvar här  .Får väl ta ludde och gosa me ett atg nu innan reprisen av 90210 börjar .Jag missade ju den i måndags pga  öppet hus  i skolan .En annan sak som jag tycker är kul är att fler har hittat hit och kommenterar .
    Det blev ett rörigt lägg men  jag kommer att lägga upp några plugg tips senare och  tredje delen av blogg skolan .
    puss så länge ,

    glada jag idag

    lude lite pumsig idag , är väl för det tråkiga vädret .

    locka håret med plattång i dag .jag börjar få koll på det .

    Vill ni också veta hur man gör ?
    snart kommer ett inlägg om det

    plugg=tråkigt

    Gu va tråkigt ,jag fattar ingenting men jag hopppas det säpper snart .
    puss

    Fredagen 22 maj

    Känns inte så lockande att veta att det är fredag och  jag måste plugga .Jag har stjutit upp det i flera dagarna och idag måste det göras .Ihelgen får jag  fxa lite med  berlin mitt bondesland eller förbundsland som det heter .Det ska vara färdig den 1 juni och det är inte långt kvar .Många har inte börjt och det gäller även mig .

    Men har ni tänkt på en sak ?
    Dagarna går järttfort och det är redan den 22 andra maj  det är  bara  1 vecka och  1 dag  tills jag fyller 16 och sen efter det är ju allt färdigt .Eller allt ska vara färdigt med alla skolarbeten och så .Kom även på att jag hade engelska att översätta recept till en receptbok på engelska som måste vara kvar .jag kommer inte ihåg vilken  dag johan sa att  betygen skulle vara satta mren det var runt den  femte junui och hur ska jag huna bli klar med allt det där .ÅNGEST,säger jag bara .

    så idag får jag sitta hemma  ocgh plugga egografi medans maria och mamma kanske åker tilll skövde igen eftersom maria inte hitta ngt igår .De skulle åka in till stan  och itta  jag hoppas de hittar ngt där så det slipper åka till skövde igen men samtidigt skulle det vara sköbnt att  de åktre till skövde för då får jag lungn oxh ro att plugga .Nä nu måste jag stänga av min tv o ch börja plugga  bloggar nog lite senare   i någon plugg pasuse :)

    Dagens outfit

    La ut den här innan vi åkte men det blev ngt fel för den kom inte upp på bloggen så här kommer den .
    '
    gultbrottarlinne-ginatricot
    gult linne -present från mamma
    jeans -jc
    jacka -veromoda

    Inköp

    Detta blev inhandlat

    två linnen-ginattricot
    bus-kicks
    skrubbhandkar-åhlens
    godis -maxi

    Dagen i bilder


    påväg till skövde denna gången var det varmt och soligt väder .

    först blev det att åka till elins  esplanad där hittade jag inget men  vi var där en stund ,sedan blev vi t rötta  och satte oss på ett matställe .

    Maten var jätte god och hann inte ta en bild förens jag hade börjat äta.


    sedan kolla vi på blommor och björnbärs buskar som man har lovat mig att köpa .


    efter elins esplanad som jag visst httade ngt på åkte vi till commerce .Hittade 2 söta blommiga linne som kommer upp snart .


    Efter att ha gått ett tag  på commerce så tog jag en milkshake på ett fik i g allerian .

    sedna åkte vi hem till irene och spela fia med knuff medans de andra pratade ..

    Skövde

    Idag  dag blev det riktig lååång dag i skövde en heldag ,inte vad jag hade väntat mig men, men .Va kul i början men jag har ju redan hittat  mina kläder jag ska ha på mig opå avslutningen så det blev ganskla tråkigt och man blev väldigt trött av det .Bilder på vad jag hittade får ni se i senare inlägg .Jag orkar inte berätta om hela dagen men detn va r ju tänkt att jag skkulle hinna plugga men han inte de idag heller och efter skövde så skulle vi fira min fasters man  så de fick vi göra de med . .När vi kom hem frånmin faster åkte vi till oxen och köpte jordgubbar och coklad stång ,seadan tog jag och maria moppen hem
    .

    skövde

    nu blir det att dra till skövde sedan hem till faster och fira tror jag .Hoppas på att hinna  lite plugg idag ändå .Men frst skövde .


    godmorgon

    Hej vakn för en stund sedan,idag blir de5t att åka till skövde och då ska maria med .EFeter skövde blir det hem oc h plugga .Skulle plugg  igår men det blev inget av .
    Skriver mwer senare puss


    bilder om dagen del 2

    Här kommer resten
    +

    eftyer att försökt att plugga så  tog jag moppe tiill  tappen och tanka .


    när jag komm hem var bg hemma och hans söner .Sedan  gick vi genom skogen hem till bg och fikade .


    påvägen hem då det var soligt och härligt plockade jag gullvivor tror jag dem heter :)

    Så det var min dag  hörs kanske senare eeller imorgon :)


    Skövde

    Det blev att åka till skövde idag .Jag hittade massa , även avslutnings kläderna .Ni får se de sen.imorgon ska vi också till skövde och maria ska titta .Som ni vet är jag ledig idag för vi fick komesation från  i måndags då det var öppet hus .Nu vet jag inte alls hur jag ska göra .Först måste jag äta ngt sen vvill jag åka till virali .Men jag kan inte bestämma mig  om jag ska stanna hemma och plugga .Nä jag får nog ringa och snacka och så kan vi plugga tsm .Det låter bra tkr  nu ska jagg se ifall de tfinns ntgt att äta puss <3

    godmorgon '_*

    Godmorgon
    vaknade av att pappa väckte  mig klockan halv sex , då han inte trodde att jag var ledig efter en timme väckte mamma mig och frågA ifall jag var ledig och det är klart jag är det ! .Jag har sagt det till dem flera gånger .
    Jag brukar inte  sommna om men lyckades båda två .Sen efter en timme sats mammas rasio på på 120 decibell .kul ,ja jag ve t ....
    Nu7 sitter jag här ínne imaria s rum tittar på gammla bilder  lyssnar på musik .För den satte hon ju såklart på .
    Nu kan jag verkligen inte sommna om .

    ska nog snart äta fgrukost med de andra och idag blir det plugg och vara med virali.

    godnatt

    Hej ,gu va tröt jag är vet inte ens ifall  jag orkar ta bort sminket .Imotgon får man iallafall sovmorgon och så .Imorgon blir det att  plugga so .Nä nu ska jag försöka sova och få min skönhetssömn,


    moppetur

    kom he från  en mppe tur .Jag och maria åkte runt i stan lite överallt .Så nu är a jag  hemma vet innte riktigt vad jag sak hitta på .läsa kans ke lirte bloggar

    Förresten,vad tycker ni om designen .Jag vet jaga ska ändra den snart de thär är  bar aen akut lösning

    ändrade planer

    det blir nog lite ndrade planer .Blir nog inte ngt gymm i dag utan  istället vill jag hellere se på  90210 som jag missa igår pga öppethus .Snart är det maat och jag är så jävla hungrig  så magen riktigt skriker .Någon borde starta en insamling på  namnunderskrifter som vill att de förändrar skol maten att all skolmaat måste vara hemlagad och god .Vilka är med ? :D haha nä nu ropar mamma ....


    Nittonde Maj

    Dagarna går det är  redan den nittonde maj snart är alla prov slut och min födelsedag .Ite långt efter det så är det skol avslutning och vi slutar nian och börjar på gymnasiet .Idag har det iallafall vart skola .Först bklev det tyska och eter det så hade vi engelska .Sedan hade vi no np i labb men jag skulle inte göra idag utan nästa  vecka så det blev att vara i korridoren  och vänta på anna som jag trodde .Men sen så slutade virali sin musik och  vi gick och åt tsm .När vi hade ätit färdigt var anna klar ocg då börja virali .Så då gick jag och åt med anna .Efter maten hade vi musik där lekte vi lekar ,det blev riktigt roligt kan man säga .Sen var det svenska och där lekte vi med det var typ 4 i soffan eller ngt hette den .Den var krånglig (?) så jag orkar inte berätta hur den gick till .Efter två lektioner med lek var det kvar so .Världens alvarligaste lektion där såg vi på film om asien och sydamerika . sen slutade vi .Då tog jag  moppen hem och sitter här .idag ska jag  först försöka få tag  i någon som är bra på blogg  design soom skulle kunna göra det åt mig .Sedan ska jag väll äta sen tänkte jag ta moppen till gymmet och springa 4 km på löpbandet .

    Så att veckans plannering inte kommit upp igår ,varför vet jag inte menja ja så här kommer en ny .

    Måndag
    öppethus

    Tisdag
    inget

    Onsdag
    ledig
    börja öva på so provet
    vara med  virali


    Torsdag
     kristihimmelsfärd
    ledig


    Fredag 
    ledig

    Lördag
    skövde



    Skönhets tips

    Mjukgörande hudrengöring (för lätt akne)

    Blanda 1 dl varmt vatten med 1/4 tsk salt. Använd en bomullstuss och tryck direkt mot blemman. Fortsätt trycka på tussen i flera minuter för att mjuka upp. Badda sedan blemman med honung på en bomullstopp och låt det vara kvar i 10 minuter. Skölj och torka av.

    Fuktkräm för naglar och nagelband

    Olivolja kan enkelt masseras in i nagel- och nagelbandsområdet för att fukta och ge näring. Detta är ett utmärkt knep som gör otrevliga trasiga nagelband till ett minne blott.


    Ögonlindring med kiwi

    Blunda och lägg en tunn skiva kiwi på vardera ögonlock, för att föryngra ögonen och eliminera mörka ringar. Låt kiwin ligga på i 15 minuter.

    Ansiktskiwi

    Lägg en skalad kiwi i en mixer eller matberedare. Tillsätt en halv gurka och 5 jordgubbar. Blanda väl. Om blandningen är för rinnig kan du ha i en skvätt havregryn så att det tjocknar. Massera in på ansiktet och halsen. Skölj med varmt vatten efter 15 minuter.
    Fuktande och exfolierande ansiktsscrub med olivolja

    Ett par teskedar socker och olivolja så det räcker till en kräm - det blir en ansiktsscrub som ger den mjukaste huden någonsin utan att det kostar ett öre.

    Kroppsscrub: Blanda grovsalt med lite olivolja och 10 droppar av någon eterisk olja, så får du en perfekt kroppsscrub som exfolierar och fuktar på samma gång.

    Kom bara ihåg att dessa hemmagjorda behandlingar inte innehåller några konserveringsmedel, så du vill kanske göra nya och färska omgångar varje gång


    19 maj

    Nu drar jag till skolan  med moppen  vi hörs efte 14 50 då jag slutar .


    Godmorgon

     go morgon  vakna precis   det är inte idag som jag är piggast ka man säga .Idag blir det sista dagen innan vi får ledigt i 3+2 dagar .Ska bli skönt att få ledigt .Dagen ser ut så här .
    Den brjar med tyska där vi jobbar med varsitt bondesland .Sedan har  vi engelska med flöt ber it .Efter engelskan har vi no där vi ska göra våra labbar som vi fick skriva hur v skullle göra på np i no  i förra veckan har jag för mig .Efter non har vi mat rats  ingen anning vad det blir för mat idag men igår så fickvi ihopklippade makaroner och korv ingen höjdare .Skolmaten är faktisk förskräcklig .Jag fattar inte hur dem kan servera den ens ................
    Efter maen är det musik och sen senska och so efter skolan idag har jag inget inplannerat mn jag åker nog hem direkt .


    nu ska jag kolla lite bloggar och fixa mg sen puss <3

    god natt

    kom hem från öppet hus nyss ,det var ookej vi fick se på film och höra på folk som pratade om alkohol mest .Nu ska jag gå och lägga mig så man är pigg tills imorgon då¨det är np i no i labb nu ska jag titta på spårlöst pus s


    Blogg skolan del 2

    *Bilder
    Uppdatera med massa av bilder .Det finns ju folk som bara tittar  på  bilderna i en blogg .En blogg utan  bilder är ju  trist då har ju ingen lust att läsa den bloggen mana vill ju gärna se ett ansikte bakom bloggen .Så Uppdatera  med bilder  och annat mer .

    *Ta hand om läsarna
    strunta inte i dina läsare ,lussna på dem de  förbättrar ju din blogg de ger dig kritik ,insperation m.m
    Om du är en sån stor bloggar att du inte alltid har tid att svara på dina kommentarer anordna en frågestund där de får ställa frågor där d du  svarar på dem  och publicerar så att alla kan se frågorna och svaren .Då blir det nog mindre samma frågor .

    *Bjud på dig  själv
    Det här är ju din b blogg där ska ju du skriva om vad du vill .Är du arg skriv då om de är du glad överr något x fått bra på ett pprov skriv det .Det är ju det som gör din blogg speciell.Tänk på att du inte alltid kan vara världens  perfektaste bloggare eller männsika .Visa dina läsarre vem du är .


    öppet hus

    idag är det öppet hus .Det ska  typ handkla om droger och alkohol det är så tråkigt och föräldrarna ska jau med .I sjuan var det oligt då ville man ha med fröäldrarna för att visa  vad man gjorde och kunde .I åttan hade vi någon slags frågesport .Det var också kul  och i dag handlar det om  alkohol om droger och sånt  först ska vi  se på film i aulan sen efter det så ska vi diskutera .Inte med våra engna föräldrar utan med andras .Jag vet inte hur de tska ghå men ,men ...

    Skolan nvar lungn idag.Nu  har jag bara suttit vid datorn och glott .jag k känenr verkligen för en b bärbar man bara kan sista och trycka paå tangenterna jag tor mitt blogggande skulle bli betydligt b'ättre oc pluss att jag fick in lite bilder .

    Nu ska jag fortsätta att sitta lite vid datan så höres vi senare  efte röppet hus eller imorgon p puss :)

    18 maj

    hej ,ett sdnabbt inlägg innan jag  plattar andra delen av mitt hår :)
    idag är det skola med bla  bild,idrott,so,sv och språk .Efter skolan vet jag inte vad jg sk ka göra men typ slappa eller n gt sen runt hlv sju börjar öppet hus i skolan då det ska handla om alkohol och droger.Tråkigt men vad gör maan inte för att få ledigt en hel dag på onsdag .Sen på onsdag torsag  ochh fred<ag är vi lediga.Så denna veckan i skolan blir bra bara 2 skoldagar nä nu måste jag skynda mig att platta håret sen taa moppen  in till skolan i regnvädret.
    lovar att komma med ett bättre inlägg senare puss :)

    090517

    Heej!
    Jag vet jag har inte bloggat på åratal nu nästan.Ska skärpa mig men det har varit det sista nu  i skolan och nu har vi bara ett provv kvar .I helgen behöver jag inte plugga något och igår var en jättehärlig dag jag och ma  ria var i stan sola och sedan å kte vi ner till snapen och sprang 2,5 km .Skulle bada men jag glömnde såklart bikinin hemma .Jaja idagär det också fint väder så det blr nog det isag  ist .Nu håller jag på att locka mitt hår med plattång vi får se hur det blir.
    jag uppdater<r er om det senare .puss

    4 maj

    å gud  kom nyss in fån världens skönaste promenad med Ludde. Nu eller redan örra vecka fick jag riktiga sommarkänslor jag vill bara att det ska bli sommarlov  då man j  kan bada sola,vara ute sent på kvällarna och grilla ,umgås med vänner och allt .Den här sommar ska bli specell den ska bli den bästa sommaren.När jag var ute på promenad så såg jag att smultron blommorna redan har kommit .Brukar de <alltid komma så tidigt ? .Ja jag vet  inte men de ska iallafall bli skönt .

    Skolan  idag gick bra inget speciellt på svenskan  fick vi tillbaka våra prov då jag ytterrligare fick MVG .Imorgon har vi matte nationella och det börjar halv nio så det blir en liten sovmorgon .Men jag tror inte jg ska ta sovmorgon utan ska gå upp occh locka håret .Nu inna promenadn läste jag igenom engelskan som vi har påa onsadag .Eftert att jag kollat in lite bloggar och så nu så ska jag sätta mig med engelskan  igen och plugga .

    Jagg har även gått med i buzzer där man buzzar olika skaer .Allså man får hem lika saker som inte kommit hem på marknaden än Sen så ska man testa den och ge ut  prover  till familj ,vänner .Sedan ska man skriva vad man tyckte om den och så .Det bästa är att man får det gratis och får behålla de flesta saker (förutom ifall man skulle få provköra en bil ....)som man faktisk kan få .

    När jag var ute och gick med ludde fick jag en ny ide .Tänkte att jag skulle starta en serie med träning .Allså nu  inför sommaren ska jag försöka och träna varje dag .Kannske 20-50 situps varje kväll och träna på gymmet som vanligt .Ska även komma med lite tips på andra tränings saker .Det kommer jag sätta upp såfort jag får tid .Så håll utkik efter fridas tränings dagbok där även du kan gå med och träna tillsammans.Så det blir lite roligare .Mer  och tydligare info kommer senare .

    Nu ska jag titat in lite bloggar innan jag plugga och sdan dusxchar innan 90210 och spårlöst  blörjar
    Ha det bra så länge och jag hoppas jag ska kunna fxa min mobil snart så ni också kan få se kort .

    Rolig valborg helg

    Helgen har varit perfekt i fredags var jag med virali även torsdags med .Igår  åkte vi till götborg för att titta på maria när de spelade  i görebog cup .De vann alla macher och kom då till final i finalen mötte de engelholm tror jag och då vnn lockerud mot engelholm med 6 - 2 tror jag det var .Så de vann göteborg cup 2009 i flickor 13 klassen.Kul tyckte jag .När jagh komm hem vid ungefär tio ngn gång satte jg på robinsson  och titatde .Sedan sommnade jag och vaknade  vid den tiden jag brukar göra .

    IDag har ajg mkt att göra  men först och främst städa hela mitt rum allt det där med att sopa  dammsuga och skura sedan måste jag ävven plugga engelska för vi har prov den 7 maj alså på onsdag  och jag har inte ens öppnat böckerna .jag behöver också  tvätta all tvätt har inget att ha på mig .Men jag orkar inte tvätta så det bli rbara att slänga ut dem i tvättstuga och hoppas på att mamma tvättar dem.

    Ska även dra till  tappen och åka lite moppe kanske köper ngt eller bara tar en runda .vill måla naglarna med men det vet jag´g inte om jag hinner .Får se i fall jag även åker hem till virali eller ifall jag skiter i de .Vi har mette nationella på tisdag och det behöver jag också öva på .

    Så jag har mkt att göra ochdet är nog dags att sätta igång .jag är edsen att jag måste tråka ut er med att inte lägga upp några bilder men jag kan inte ta nårgra bilder eftersom min mobil är sönder och jag har fortfarande ite lyckats fixa den .Nu ska jag dra puss < 3


    Bloggskolan del 1 & 2

    Så nu drar min bloggskola igång med tips och allt för att göra din blogg bätttre .Varje vecka kommer 2 nya tips så ni får håla ögonen öpna .För att duiu ska kunna hålla dig uppdaterad på tipsen kan du lägga till mig i blogglovin .

    1.NISCHA!
    Försök komma på något som du kan rikta in din blogg på, lite mer än det andra du skriver om.  te x bloggkategori "Öka ditt självförtroende,skönhets tips, Nagel skolan." där jag visar före och efterbilder. Du behöver inte bara skriva om det din nisch- men kanske lite mer än allt annat du skriver om.

    2. DESIGN!
    Tyvärr så är det tråkigt att säga det- men utseendet spelar faktiskt roll! Man är utseendefixerad även i bloggvärlden, och då menar jag bloggdesignen. Du får heller aldrig en andra chans- utan försök fixa din design så fort som möjligt! Om du hittar någon som kan hjälpa dig- kom då överens med den personen innan vad som gäller. Ser du en tjej som har en snygg design så kan du ju alltid fråga vem som gjort den, och på det viset hitta någon som kan hjälpa dig med din bloggdesign.



    valborg

    gådagen var undrbar ,sjuk rolig dag med virali och skolan rullade på .Orkar inte berätta mer om gårdagen för nu hade jag tänkt att slänga upp 2 tips för att du ska lyckas med bloggen .
    Puss

    RSS 2.0