d

va många läsare det har varit igår eller idag ?  hur har ni hittat hit ? :)

Dagens frisyr










Läckert holywoodsvall ,Gjort med plattång på några minuter nu e jag redo för en dunderfrukost ! ♥ 


Dagens frisyr



Lös snygg sne toffs med ett skönt snyggt vågigt svall .Pluss att det är super enkelt!

Good Luck ♥


Godmorgon

Snart ska vi iväg och säljaaftonbladet först så blir det att äta frukost och så men jag hoppas ni får en skön dag !

Sminklös Måndag

idag kör jag  på en sminkfri dag efter helgen .Har ingen ork att sminka mig över huvud taget .Idag har vi sovmorgon till halv tio och då börjar engelskan sen svenska och sen så mat och natur,matte.Efter skolan så blir det nog att träna fast först plugga .Nu ska jag läsa igenom svenska och sen får vi se vad som  händer .

Puss !

varför ser allt konstigt ut ?

Förstår inte rikgt man kan inte se vad som senast hänt på bloggen och så .Jätte irriterande .jag vet att  jag inte uppdaterat på länge elelr så  ofta och intressanta inlägg ändåså har statisticken ökat .Förstår inte varför , har jag vunnit ngn tävling eller liknande ? tell mi sånna falll.

Idag har jag varit upe tidigt och sålt aftonladet .käna 120 spän alltid lika gött md pengar ,imrgon blir det likadant .Förút käka vi en riktigt god lunch och sen la jag mig i sänge och såg på teen cribs ett tag  och käka godis .Nu hade jag tänkt attt sätta mig och plugga lite matte.Det blir att repetera och så så jag får in det .I fredags eller torsdags sa våran mentor  att vi skulle ha np i mette typ vecka 40 (!) herregud tänker man .Så jag måste plugga mtte ,det är helt sjukt att jag  ens sätter mig och gör det på en lördag .Sen hade jag tänkt att åka köpa en tidning ,veckrevyn ,solo vet inte rikgt vad tycker ni ?

nää nu ska jag börja med matten får se  ifall jag kanske slänger in ett frida inlägg senare ikväll känns som om jag har fått up glöden på att blogga igen puss ! :)




godmorgon

Vet ni va mamma gjorde i morse ? hon ställde sig och bakade bröd till oss .Nu är det snart färdigt och då aska jag käka frukost Vi börjar om typ 50 minuter då ska vi ha naturkunskap .älskar verkligen natur ämnenerna riktigt kul .Gårrdag var inte så bra helt slut var jag medn efter lite träning så måsdde jag prima i gen .Innan jag kommer hem idag ska jag åka till bibblan och fixa lite grejjor .

RSS 2.0