Springnails

Va inne på naildesign's blogg en dag den här veckan och blev hejt förtjust i en design där som jag hade tänkt att göra den här söndagen då jag inte håller på med fysik plugg. Den här designen ger mig en massa vår känslor och hjälper lite mot snöslasket här har ni en turtiol kommer nog upp bilder på naglarna ikväll eller någondag sen kan jag säga att man inte alltid behöver ha china glaze's lack utan man kan blanda ut en strk rosa med vitt ex lika så med grönt .Hoppas ni får en  fortsatt ttrevlig söndag .

 


ACO's nya produkter

Du kan vinna ett komplett hudvårdskit av ACO:s helt nya serie Face Young, som kommer ut i affärer i dagarna hos beutyplace.Perfekt tävling för mina läsare .

Läs mer här om hur du gör för att vara med och tävla!


Vinn kit från ACO Face Young

P.s kan ju medela att jag själv snart kommer att hålla i en tävling ,håll utkik .


Skönhetsfavorit


Vad kan inte du klara dig utan frtån skönhetshyllan.Är det den dära magsiak mascara som gör din fransar volym och längd ? kanske den  helt otrliga återfuknings lotionen eller helt enkelt det magsika läppstiftet ?

Vi har våra favoritetr  och de som vi alltid har hemma . Jag har tillexempel mitt vaselin som kan användas till allt bäde som läppbalm och som förlängning till dina ögonfransar. Det jag inte skulle kunna klara mig utan är nog ändå  en bra lotion .Innan jul köpte jag en jätte bra som innehöll oliv som verkligen räddade mina vinter torra ben .

Eller kanske dove's summer glow som piggar upp och ge en lite lyster i höstmörkret och en start tillsommaren ?


Vilken produkt skulle inte du klara dig utan ?
Gör dit eget shampo

Hittad ett recept på att göra ett eget shampo , har inte hunnit testa
detta själv men det lär snart komma en recention på det.

1 äggula
1 tsk rom
1 nypa havsalt

Allt detta vispar du ihop i en skål och masserar in i håret så att det löddrar och sjölj sedan ut ta gärna lite balsam efter det med . Detta är kanske inte det bästa receptet på ett eget shampo eftersom man inte alltid har rom hemma i kylskåpet. Men du kan ju testa detta recept när du råkar ha det hemma.


Tre chanser att vinna en dator


Ledsen för att jag inte har bloggat på ett tag men ska skärpa mig . Tänkte att svara på ALLA kommentarer på sportlovet så man får det gjort ligger ju efter rejällt sen juli haha ...

Men jag läser iallafall bloggar så mycket jag hinner med. Men det är inte alltid man hinner när man går på natur.
Sen går ju kompisar och tr äning före med.

Men nu så såg jag att både  Foki , Kenza och Blondinbella har tävling om att man kan vinna en bärbardator och ett mobil bredband från telia.

Skulle passa mig perfekt speciellt efter som jag reser ca 3 timmar varje dag till och från skolan. Tänk bara hur mycket att skulle lösa sig om man vann en bärbar dator. Då kunde man sitta i bussen och göra sina arbeten leta efter fakta mha det mobila bredbandet så allt var färdigt när man kommer hem så man kunde koppla av det skulle man kalla lyx.  Dessutom får man mer tid till vänner och familj som verkligen ska vara rädd om.

Så nu hoppas jag att ni  andra också går in på blondinbella kenzas och fokis blogg och anmäler er ni med till tävlingen med telia.


min dröm helt enkelt

RSS 2.0