90210 Nyher för de galna fansen som jag

Obs spoiliers




Enligt Zap2it har några nya 90210 spoilers blivit släppta.

Den första är att Annie Wilson spelad av Shenae Grimes går igenom några jobbiga tider på Skolan ( West Beverly)-

. Hela skolan kommer nu att hata henne och för att göra saker värre så ryktas det om att hennes egna bror Dixon Wilson spelad av Tristan Wilds kommer också att börja undvika henne när den nya säsongen börjar. Men det är inte allt. Naomi spelad av AnnaLynne McCord ska antagligen berätta om en ny skandal om henne som är väldigt dålig.


 

Dixon spelad av Tristan Wilds och Silver spelad av Jessica Stroup kommer kanske fortfarande vara ihop i början , men det kommer inte att hålla länge. Dixon kommer att börja dejta en äldre kvinna som är en D.J runt 20år. Hon är också besatt av sporter.


 

Naomi spelad av Anna Lynne McCord , Hennes syster Jen spelad av Sara Foster  komemr att fortsätta manipulera situationen. Hon kommer också besöka Liam´s (spelad av Matt Lanter) mamma och berätta för henne att Liam har orsakat Naomi för mycket stress och att han ska hålla avstånd från henne.


 

Ryan Matthews spelad av Ryan Eggold kommer att stanna var i 90210 han kommer också att falla för Naomis elaka syster Jen.


 

Adrianna spelad av Jessica Lowndes och Navid spelad av Michael Steger kommer fortfarande att vara ihop. Han kommer att bli svartsjuk på en av dem nya tennis killen Teddy som nu kommer att vara med i 90210. Navid kommer också att försöka få Adrianna att ligga med honom nu när hon inte är gravid längre och det kommer kanske att hända .

(Källa: http://ontheflix.com/2009/07/15/more-90210-season-2-spoilers-have-spouted-up/)


Kommentarer
Postat av: Julia

mm den är avslutad för sisådär ett år sedan;) men du kan ju vara med i min goodiebagtävling om du vill.

2009-07-22 @ 14:17:53
URL: http://juliaberg.blogg.se/
Postat av: Niclas

idag vet jag inte... inget planerat iaf.. själv då?

2009-07-22 @ 15:34:12
URL: http://niclasstahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0