Dagens fråga

Vilka bloggar läser ni ?(förut din egna blogg )




                                                     
        


Tävling

NU är jag med och tävlar på ett presentkort från nelly på 500 kr . Kika in här och var med och tävla du med .
Skulle passa fint med ett presentkort nu  till härliga sommartunnikor .

Mysiga höstdagar

Denna regnkappa  gör så jag längtar efter regn och mysiga höstdagar .Denna har mamma beställt till mig idag så den kommer nog om ett par dagar .

Dagens vill ha


hittade den på en  sida ngn som vet om man fortfarande kan köpa  den ?
Det ända jag vet är att den kommer från hm .

Skydda ditt hår även i sommar värmen

Läste ngn stans att man skulle blanda
2 msk solkräm
2 dl vatten 
i en  sprayflaska och spraya i håret för att skydda det .

Var rädd om håret i sommar!



En uppdatering i sommarvärnmen

ja gud va varmt de har avart de senaste dagarna jag väntar ´bara på att det sska blir regnigt så jag kan städa rummet och sitta inne en stund .Varje dag de här soiga dagarna har spenderats ute vilket är väldigt skönt har även hunnit fått en riktig rejäl blogg insperation så jag har mkt att skriva om när det slutat regna . För när det  är sol så har ma n ingen ork för att göra n gt förutom att bada .Igår var vi på brommö  bara jag och maria och solade o bada .

Nu har jag ju såklart bränt mig så har ju vakant .Den här natten får nog spenderas med datorn  för jag komme inte sommna åpå första taget .
Fast det finns ju folk som har det värre   så får man tänka .

puss


färjan kommer nog med egna bilder lite senare med .

tråkigt med rubriker

Hej bloggen!
idag så känns det som at jag har fått tillbaka bloggkänslan .Snart ska jag ladda upp bilder och så i datorn så jag får några nya fräscha jag  kan lägga upp .Idag vill jag fatiskt hitta pångt , nu idag har jag tid har ju haft fullt upp de seanaste dagarna så det blir väl att ringa virali när hon har vaknat och så kanske vi kan  pela miniigolf eller ngt om det blir fint väder . Det skulle ju  bli det i dag ju ..eller var det imrogn ? , hah jag vet inte 

Innan virali har vaknt skaj ag nog städa rent skrivbordet och mitt rum göra iordning mig och slänga ut tvättten .
Nu vet jag intevad jag ska göra men typ logga in på bdb o msn kanske .

Puss  

Blgggpause

Anledningen till denna blogg pause är att jag först och främst inte orkatblogga och sen för ngr dagar sedan fick pappa en hjärtinfarkt så ambulansen fick hämta honom och först åkte han in till mariestad men  de skickade honom  till skövde .Idag har vi varit i skövde och han har fått mediciner .imoron ska ha göra ngn röntgen och ultraljud för att se så att lärlen är ok . om de inte är de så får man göra en  såkallad ballong någonting.Om inte det funkar får han åkatill sahlgrenskla.Men så allvarligt kommer det nog inte bli .innan vi kom till honom var vi på media makt och jag tittade på en  dator jag titta ef5ter ett tag nu .Det är en hp touch smrt tx2 . Men den hadre inte mediamarkt som visnings exemplar inte heller hemma .Men ifall de skulle ta hem den skulle den kosta runt 12 000 då  har ju jag hittat biillifgare allternatiiv .Den ska ni få se bild på senare i bloggen . Nu harjag precis bränt ner vi hade iallafall tur med vädret igen på dvd till pappa .Nu sitter jag och väntar på att vrali ska ringa .Behöver även städa mitt rum nu efter ett ppar dagar då man inte har hunnit vaarit hema utan bara skitat ner .

Nu ska jag logga in och kolla ifall det finns ngn social på msn och läsa lite bloggar
Puss

,har inte bloggat på länge men h

0-153813840b3f7b94a7d96ebb5df178d5.png

,har inte bloggat på länge men har typ en Blogg pause får se när jag kommer och bloggar ordentligt igen .Idag är det iallafall midsomar och på här ser jag tv hemma var det roligt men nu när vi kommit till stan för att hämta aina är det moln men det skulle ju bli åska och så vad ska ni göra?


,har inte bloggat på länge men h

0-153813840b3f7b94a7d96ebb5df178d5.png

,har inte bloggat på länge men har typ en Blogg pause får se när jag kommer och bloggar ordentligt igen .Idag är det iallafall midsomar och på här ser jag tv hemma var det roligt men nu när vi kommit till stan för att hämta aina är det moln men det skulle ju bli åska och så vad ska ni göra?


,har inte bloggat på länge men h

0-153813840b3f7b94a7d96ebb5df178d5.png

,har inte bloggat på länge men har typ en Blogg pause får se när jag kommer och bloggar ordentligt igen .Idag är det iallafall midsomar och på här ser jag tv hemma var det roligt men nu när vi kommit till stan för att hämta aina är det moln men det skulle ju bli åska och så vad ska ni göra?


Dagens fråga


Vad ska ni göra i midsommar?



Godmorgon

haha ja vaknade nyss och solenskiner som bara den vill utt och gå men vet inte ifall jag ska göra det  före eller efter maten . Under tiden jag funder ska jag sätta mig lite vid photoshop.

Puss mina läsare :)


>
gu va jag är trött  funderar på att ta en promenad eller gå och lägga mig .Jag tror säbngen överväger .Sen är jag sugen på kladdkaka eller sockerkaka .Vill även sitta och fixa lute i ps men orkar inte så det blir nog att sova lite så man orkar ngt ............ ZZ  Z  ZZ ZZZ  ZZzzz zzzzzzzz    z z  zzz zz  z z   z z  zz zzz  zzzZZ

Skönhetsbibeln

Jag har klänge strosat runt på olika sidor och kollat  recentioner och priser på skönhets bibeln . För er som inte vert vad det är  så är det en bok som innehåller en massa bra tips om hudvård,hårvård tips på frisyrer hur man smuinkar sig bäst och  rekomrenderar olika produkter .Denna kostar ganska mkt   men ni som har den  är den värd pengarna ? , jag tor jag har hittat det billigaste priset hos bokia  där den kostar 242 kr plus frakt .



pack,packa ur

nu ska jag pack upp alla kläder ocksån och  släng i tvätten och  fixa mig efter det så ska jag komma med ett  boktips , givetvis som tillhör skönhet :)




jag  och virali på skolavslutningen i fredags

Dagens huskurs tips (ansikts skrubb)

1 del havregryn 1 del sötmandel ½ del honung Blanda ihop havregrynen och sötmandeln i en mixer och mixa till den kornighet som du vill ha på din ansiktsscrub. Tillsätt honungen. Applicera på ansiktet och skölj sedan bort



Mina inköp under helgen



2 st shorts från gina 199 kr st
ljus frrån ikea som doftar roser
veckorevyn
3 st magnetic lack från lorel
har skrivit om hur de funkar tidigare .Men vill ni att jag ska göra ett tilll inlägg om dem ?

Detta plus ett linne  från gina tricot.



sry

 asså förlåt för dålig uppdatering imorgon blir det  mkt bättre såg även att jag  var i veckans blogg hoss denna såm ni kan röstta på mig i .Imorgon ska ni få alla mina inköp,dagens outfit ,fråga och en huskur . Nu är jag ganskaa trtt ska gå och lägga mig pckningen får vänta tills imrgon .
Puss alla sötnsar !

Hemma

Nu är jag hemma allihopa.Har varit jättekul i helgen kommer med ett inlägg och lite på vad jag har  shoppat o så .Men  nu så sitterj a g här o ch dunkar sommalåtar  så jag fårigång den riktiga sommalovskänslan .Imorgon antar jag det kommer ett ordentligt inlägg och mer regelbundna inklägg.Nu ska jag fortsättta lysnna på musik och msn .

Vad har ni gjort idag ?

Sista inlägget från datorn

Så detta bli nog sista inläggget från datorn , dagen var riktigt lyckad ocgh jag är jättestolt över mina betyg .Jag  kommer verkligen att komma in på natur frågan är bara ifall jag och  virali hamnar i samma klass det är de t vi väntar mjed späning på . Under helgen kommer jag ka till åtvidaberg så det här blir mitt sista inlägg från datorn .Min kusin tar studenten. Nu har jag packat färdigt och allt är kllart för min del .Nu väntar jag bara på mamam och maria eller är det de somväntar på mig ??.....


tråkigt

gu va  tråkigt detär har varit färdig i  ca e n halvtimme nu sitter jgab ara och kollar i gammla sak er och typ bdb som jag inte varit inne på typ nästan tt helt halvår.Justn u vill ja bara ha mina betyg och sen sticka och ha sommarlov . jag vetintev ad jag ska skirva  så det är nog ide att slu ta uinnan den här bloggen blir mer utjatad än vad den redan är . Ha det så bra sötnosar !



haha ser nni hur tråkigt jag har ?  xD

sommarlov

gu va skönt snart är det sommar lov om några timmar sitter oh har sminkat mig klart och ska snart tta på mig klännning och fia håret men maria måste fixa det först .Efterom hon börjhar redan tio i åtta men dsen får hon slutaa vid nio . Efter avslutningen får vi ju våra betyg  och sen åker jag hem och packar lite o ch sen åker vi till östegörland .Till våra kusiner .
Vi hörs ubdender dagen och jag tror jag mobilbloggar .

Trött

gud är as trött ska nog gå ut och lägga mig i solen ioi hängamtttan .Stäa blir det senare :)

Köpte även jordgubbar idag som jag kan äta upp :)

Smink

Titta vad mamma kom med igår .Detta smink hade hon  beställt från orifleame .Fick även  enläppglanspensel och en ögon borste eller vad man kan kalla det ,nagelack och ögon skugga , en conceler.


Dagens outfit



jeans-jc
skor-knallenhuset
linne-veromoda
jacka - veromoda

11 juni

Det är den 11 juni och imorgon är det skol avslutning och får även  våra slutbetyg jag är jätte nöjd med dem jag ahr fått reda på  .Imorgon efter avslutningen åker vi tilll åtvidaberg och till mina kyuusiner en av dem tar styenten imrogn och så självklartt vill man ju träffa lousie också :),

Idag i skolan så var det  lärar spex oxh var kul  men det jag hade hoppats att inte få se var fotona från sjuan ,de enskilda fy fan .Då hade jag långt hår med -,- herregud men siom tur var  det ju att allas skolfoton komm med .

Det har varit dåligt bloggande de senaste dagarna o ch det beror på att  det var saker man har gjort ex i tisdags tror jag såg vi på musikalen grease också sen har internet även krånglat när jag känt för att blogga annars  har jag bara tagit det lungt .Idag har ag mycket saker jag vill göra .

* jag vill städa mitt rum -så man slipper komma hem på söndag eller ngt till ett äckligt och dammigt rum .
*jag ska kolla så jagt har allt färdigt tills imorgon  och raka benen ,duscha o så :)
*sen ska jag blogga , ge er dagens outfit fråg or m.m .
Sedan ska jag självklart kolla in olika bloggar och svara  på kommentarer .ikväll blir det nog att se på tv och koppla av . Nu tror jag att jag börjar med att svara på kommentarer och läsa bloggar ,.

i tisdags  ahde vi spexfto och alla såg ut som militärer .Så här såg jag ut .

Onsdag

Hejj alla ! jag  tog en lite blogg paus ,hann  inte blogga de här dagarna och  när jag hade tid vila jagm upp mig .Var gasnka skönt att inte blogga men nu är´r jag tillvakcka ska försöka få tillbaka alla min 89 besökare som jag hade i söndags .

Idag i skolan var det spex och innan det blev det fotboll.De var lärarna mot eleverna jag tror det blev 5 lika .Spexet var inte alls lika rolkigt som andra r och det var jätte kort .Slutade ngn gång vid ett och efter det så hämatde mamma mig  och så åkte jag ,maria mamma och hhandlade .

ojuste de ja idag hade alla klasser sovmorogn förutom vi och klockan åtta började vi ,vi hade no där åt vi godis och hände gubbe .Under tiden vi gjorde det så fick var och en  gå och få reda på sitt beyg , och jag fick vg i  både biologi och fysk .Så nu är jag jätte glad :D

Gårdagen var jätte kul ett inlägg med bilder o ch text från den kommer senare ni får då även dagens outfit och dagens fråga .Nu ska jag läsa kapp alla bloggar jag följerr och kommetera en massa så jag hammnar på blogg.ses lista med mest aktiva :D

puss


jag lever

hela adagen har varit full med massa  saker , har massa kommetarer att svara på men just nu sitter jag hemma och tar det lungt och titta på paris hiltons my new bff  .Skriver mer imorgon , har så mkt att berätta :D

God morgon

Det är är den sista riktiga dagen i skolabn idag .Ska bli skönt  det ända annorlunda  vi har idag är spex foto.Vi ska typ  vara militärer.Nää men nu ska jag äta frukost och under tiden jag är i skolan kan ni svara på den här frågan .


VAD ÄR DET BÄSTA MED MIN BLOGG ?



Virali trafik

hittade en ny sida idag .Den lovar gott vi får se hur den är .Där kan man få mer en 1 miljon besökare .Blimedlem du med här .(truck på bilden .)


Förlåt

jag svarade intre på alla kommetarer pga det blev så många .Men så blir det att man stuterr upp de to så .Men fortsätt kommentera från och med nu ska jag svara på alla :D

Nu är jag ensam hemma och kvällen spenderas nog famför datorn med naglarna och så .SEn klockan åtta r det beverly hills .

Någon mer som ska se på det ?:)


mattime detta ska jag äta.vad sk

06dc27976b55c8937e5d78fe635c0a67.png

mattime detta ska jag äta.vad ska ni äta idag ?:)


Länkningsdags

Ja jag tänkte  länka  folk . Antar att det är olk som letar efter nya bloggar i bloggdjungeln.Nu har du ju även chansen att få fler läsare .Det ända du behver göra är att länka till min blogg i din blogg.När jag ser att du har gjort det är du med .Kommetea sedan detta inlägg med att du  är med :)


Dagens huskurs tips

Tips till dig som viil ha fina naglar .

Blanda lika delar nypressad citronsaft och olivolja (1-2 msk vardera) och massera in naglar och nagelband med blandningen. Du stärker naglarna och de får en fantastisk lyster...

footwc3.jpg

Dagens outfit


linne-veromoda
jeans-ginatricot
kofta-veromioda

Dagen i bilder och text

Heej
Kom hem för typ en timme sedan eller förresten mer en etn timme . Under tiden jag har vart hemma  har jag mailat och kolalt lite bloggar .Nu tänkte jag börja träna på  föredraget tills imrogn .Efter det när manria kommer ska jag börja med hennes naglar som jag ska försöka hinna bli färdig med tills torsdag .
Efter det skaj ag svara på alla härliga kommentaren och så .

Dagen på sandviken var heelt klart en rolig grej .Förutom när ngn kasta nån jävla frisby på mig .Jaja här kommer lite bilder från dagen .Senare kommer dagens outfit upp och dragens fråga .


Vi spelade först beach vooleyboll .

Sedan grillade vi .




Sedan komm en anka elelr ngt  som vi alla matade med korv .

Hej bloggen, sitter här och har

0-1d901fcaa9e1a22982b9b11ba4d6becc.png

Hej bloggen, sitter här och har gått en promenad på idrotten.snart ska vi åka till sandviken och grilla korv efter det så hoppas jag att vi slutar men man vet aldrig när det gäller johan. Hoppas ni har det bra:)<br> Frida


Godmorgon

 Va tugnt det känns att kliva upp nu ,jag är så t rött.Men  dety är sista veckann oc hdwet käns så gött.Nästavecka kan jag sova ¨å länng jag vill .Har iallafall skyndat mig och tvättat håret .Sen får det bli att plattadet o så .I

dag i skolan är dagen ganska  slapp ,Först har vi bild  och idrott.Vid klockan 10 ska alla dra till sandviken och göra ngt .Sen slutar vi atar jag  .Sen när jag kommer hem blir det att plugga lite på redovisningen vi har på non imorgon .Vi ska ha ett förredrag om hasch .Det kommer nog gå bra .Nu ska jag välja ut kläder och se  sminka mig ´.....


GLÖM INTE ATT NOMINERA ER TILL NÄSTA VECKAS BLOGG .
å in under kartegori tävlingar och läs mer :)




ommartider hej,hej sommartider

Jag och maria tog en moppe tur  till seven elven i hassle .Solen var lite under molnen  och jag fick värsta sommarkänslan .Det är nästan som att jag har tagit sommarlov redan nu .Det är så att jag vill inte nens sova nu .Jag vill vara uppe länge idag  fast klockan snart är nio .

I sommar vill  jg göra mkt saker ,Men de får ni höra senare .Nu  tänkte jag ta en dusch och sen smörja in mig med doce sommerglow .Detta blir nog det sista inlägget  för idag så god natt .




ser inte det h är mysigt ut ?:)

Veckans blogg (v24) vann.....

Dator laggade så jag fick dra en bara .Vinnaren är denna .Grattis !

Vann inte du ? anmäl dig till att bli näästa veckas blogg .
Reglerna .Skriv ett inlägg att du är med i din blogg och länka till mig .
Länka till det inlägget i en kommentar här på min blogg och glöm inte att skriva i din blogg adress i kommnetaren .(det gör det mkt lättare för mig då :)

Lycka till


Dagens outfit


linne-hm
jeans-gina

Känner att det börjar lukat mat .Maten är nog snart klar då efter amten ska jag välja ut en vinanre i veckans blogg tävling .hoopas jag bara hinner det innan trennisen börjar halv tre .Annnrs får det bli efter .

Dagens fråga

Vad har ni för planer inför idag ?:)


Trist väder = mysadg

Idag är det söndag ,sista dagen innan skolan .Denna helgen tycker jag faktiskt  har känt som att vi har haft sommarlov ,men jag får vänta en vecka till .Denna veckan i skolan händer bara roliga saker.Så det känns inte så trist att det är söndag idag .

Idag är det molningt och tråkigt .Idag hade jag tänkt att måla naglar  fotbad och riktigt unnam ig själv och ,röjja upp i mitt rum (ja jag har inte gjort det än) och så ,men just nu känns det mer som jag föredrar hellre en dag framför tv med godis och så .Tänkte titta lite opå mtv och sen kanske 17 again .

Senare idag ska jag nog även sättam ig och titta på när  robinsöderling sperlar final mot fedderer ,har för mig den börjar halv tre .Så här ser nog min dag ut de första timmanra .Puss




Smycken

Var inne på olika bloggar och tryckte mig vidare ,tillslut kom jag till en blogg.Denna rtjej som hade  bloggen gjorde väldigt  snygga smycken .Nu  tycker jag att ni  ska gå in och titta :)
 till henne kommer ni här

Det här är ett smycke som hon bla annat har gjort .

Saltvattenspray

Vill du haett härligt sommahår nu tioll sommaren ? ,här får ni ett recept på hur mann kan göra egen saltvettenspray utan att köpa dyra .

GÖR SÅ HÄR :
Värm upp 2½dl vatten. Tillsätt 1 dl havssalt och låt sjuda under omrörning tills saltet har löst sig. Låt svalna och sila saltvattenblandningen genom ett kaffefilter. Du skall nu ha ett "rent" vatten utan olösta saltkristaller. Häll upp saltvattnet i en sprayflaska och tillsätt två droppar rosenolja för att minimera uttorkningen av håret.


Ni som inte orkar ställa er och göra en egensaltvetten spray ,till er kan jag rekomendera hm's kostar bara 40 kr och är jättebra .

Intresserade ?

Tänke stara en serrie inlägg om enkla huskurs tips , är det ngt ni skulle vilja läsa ?:)
eller vad annat ,kom gärna med förslag :)


Dagens fråga

Vilken är eran favoritblogg,länka gärna så alla andra kan kanske  hitta ngn ny blogg at följa i blogg djungeln :)



ser på fotboll på sexan.någon an

0-533e040c5ef5e0fcd0958b59c344f3ad.png

ser på fotboll på sexan.någon annan som ser på det?,hur tror ni läsare det går?


mat+fotboll

Skasnart gå coh äta och se på luite fotboll .När jag sen har trötnaat på fotbollen tänkte jag ger er ett tips på hur man får vita t änder .Utan några dyra medel ,så kika in lite senare i kväll .Sen kommer även dagens outfit och dagens fråga upp så  håll ut en bättre yuppdatering kommer ! :)


Smultron

årets första smultron hittade vi idag .Nu sitter vi här med godis o allt och funderar på attse på en film .Några förslag ? :)
Jst de undrar ifall ni e är intreserade att jag skriver om olika tips som man kan  göra med saker från hemmet ? .KOMMERTER isf .


Dagens fråga

Vilken är den bästa filmen ni sett ?:)



titta vilken lite sak som åker m

32fd88c56ce33fddc7523621cd69b6e1.png

titta vilken lite sak som åker med oss på moppen .


testar att mobil blogga på is se

234546947417a9c57819ab98e48850ef.png

testar att mobil blogga på is ser ngn frisyr ut i dag.


Naglar

Harsuttit och målat  lite naglar nu på morgon ,har ätit frukost och kollat lite bloggar .Nu ska jag  se ifalöl man vill att jag gör iordning hennes hår vi hörs senare sötnosar .

Solen skiner

Solen skiner och det är svriges national dag ,kan det inte bli bärttree ?.Som vanligt vaknade jag ganska tidigt idag med och idag vet jag inte vad som händer  diretk .Det ända jag ska göra är att testa lite olika frisyrer på maria som hon ska ha på skolavslutningen .Sen får vi se vad som händer ,nyuska jag svara på alla kommentarer ...


Kvällspysslet över för ikväll

Har suttit och pillat lite med naglar o så nu ikväll .Nu är de färdig testade bla de jag köpte idag .Nu ska jag slänga ut tvätten och sen fortsätta tit ta på berg flyrttar in .

Fck  ävwen en snilleblixt när jag satt.Tog ett ggammal pennställ där la jag stenar ,filar m.m

Kvällstur

Jag och maria tog en moppe tur och tittade på solnedgången.



5 juni

Min dag i dag har varit lång  och händelserik och riktigt rolig dag .Idag så vaknade jag vid  samma tid som jag brukar sen på med kläder äta frukost sen til lskolan .I skola hade vi dream school det är när alla skolor från mariestad ( det är tre st ) som möts i olika tävlingar bla. sakletar tävling ,gh tävling,singstar tävling,tipsprommenad tävling ,dragkamp m.m.

Fullt ös kan man säga att det var .Högelid vann tuna kommer jag inte ihåg men jag tror vi hammna på sita plats och maria på andra då .Vi slutade ganska tidigt redan 12.15  ,då händgsde jag med virali och vi  satt vi d atorn och jag fick en massa insperation att göra naglar .Men får vänta tills efter skolavslutningen då jag kan ta bort  lacket .Datorn gick vi till stan och hälsade på mamma ,som jobbade på oxen idag sen  gick vi på stan där tittade vi i olika kosmetika affärer .Jag var ute efter stenar som man kan ah på naglarna .De är alltid så dyra så då kom jag på att en  hobby affär kan ju ha sånna .De hade dem och jag köpte 2 st olika stenar .Ni får s eom det funkar och hur de serr ut  i ett annat inlägg .Båda  två stenarna  gick på 60 kr medans en ask med ca 10 stenar kostar 80-90 kr .Så där blev jag riktigt nöjd.

Sedan vi halv fem klippte jag mig håret blev ganska mkt kort men jag blev nörjd är inte så snyggt nu för jag vill fixa det själv hur jag vill ha det men själv klar tfår ni en bild på det med .

Nu ser jag eller lýssnar på tv i bakgrunden ,på talang .Ska snart röjja upp lite saker från golvet  och skrivbordet så man får platas och så att  jag får plats att fixam ed naglar och så .

JAg så att jag hade fått jätte många kommntarer får se ifall jag svarar på dem idag eller m jag gör det imorgon .
Detta blev ett jätt långt inlägg hoppas ni orkade läsa och här kommer lite bilder .



före



efter

Har inte så bra bilder men ni får stå ut ha en trevlig fredags kväll och grattis till studenten alla som hartagit den idag ! :)

Manikyr

Igår var jag ju på manikyr och här är bilderna över resultatet.kan ju säga att det måsta jag fortsätta med sen när jag får ett e get jobb och tjänar egna pengar .Det var skit skö nt .Vill du una dig ngt ? , unna dig en manikyr .


Den koralfärgen pasar  perfekt til min klänning oxå .Ska til lstan idag s å det blir nog kanske att jag köper ett korall färgar lack är helt kär i den färgen nu ! , .Nä nu ska mmma stjusa in mig til lskolan ,puss

Yes !!

va glad jag blir  när jag inser att mobil är uraladdad.Det är just idag som jag verkligen behöver den .Så därför kommer inte builderna upp förens ikväll ,detta glör bloggen tråkigare .Menn ni får hålla ut !

Idag är det dream school det betyder att alla skolor från mariestad tävlar mot varandra  i oklika tävlingar ec skattletar ,tävling,cingstar,fotboll m.m

Jag har inte anmält mig till någon men det är ju ganska skönt och bara sitta och titta på ,jag och virali ska även upp till bilden ett tag med .


Efter skolan bllir det att  följa med virali hem och sedan ska vi gå och klippa oss .Ni får se rtesultatet när jag kommer hem .

Ha en bra dag


presenttkort på 500kr

jag är med och tävlar om ett presentkort från nelly.com på 5000 kr .Var m,ed i tävlingen du med vettja länken är ,
http://mize.blogg.se/2009/june/t-a-v-l-i-n-g.html?_tmp=fa602419056e40672337d942f6716b7343ae5f4c

Hemma

hej alla ,nu är jag hemma .Har varit och gjort  naglarna och bild kommer imorgon bitti .SEdan har  ajg vrit med virlli och gjort olika frisyr ex på dem får ni se iett annat inlägg .IDag fick jag även reda på att  jag kommer få mvg i hemkunskap.Så Den här dagen har varit perfekt .Nu ska jag och maria bädda os  ner i mi nsäng och jag ska värma henne eftersom hon har stått i spöregnet i en liten tröja bar a.Det blir att se på grannfejden och  resten ifall  vi nu hinner på hjälp jag är med i japansk t gameshow .



Dagens fråga

Vad har du för planer inför sommaren ?


Lady Gaga rosetten

Här kommer en video på hur man gör lady gaga rosetten .Om man tittar på videon så ser man att det är inte speciellt svårt .hon som är på video pratar japanska men man fattar ändå hur man gör .

Engelska

Struntar att se på film idag igen på engelska så att man kan sitta vid datorn ist .Hon märker ändåså inte att man sitter vid bloggeen,bdb m.m.Efter engelskan är de tyska då nästan alla ska redovisa .Sen ska vi väl även ha ett prov med på vart alla förbundsländer liggrer i tyskland .Efter tyska har vi hemkunskap ,där ska v i tydligen laga lax.Efter hemkunskapen så tar jag moppen till självfallet ,där jag ska få manikyr.Sedan tar jag mooppen till virali där jag ska passa på att göra en lady gaga roset i hennes hår.Har ju sett lite videos så ja gtror jag har lite koll på hur man gör den .Jag får ju passa på för imorgon ska jag och virlai klippa oss hon ska klippa upp håret så då är det svårare att göra en rosett .Därför idag så kanske bloggen blir lidande men  jag uppdaterar ju när jag kommerhem .Kan väl gissa att jag kommer hem ngn gång vid sju .vi ses då alla söta läsare


Jorskalv i åtvidaberg

Varinne på aftonbladet och tittde där såg jag ''JORDSKALV I ÅTVIDABERG''
den skulle typ ha mätt 2,4 på richterskalan, eftersom jag har släkt där blev jag lite orolig först men det hade ju inte vart så kraftig .Lollo och if all det finns nåfra andra lsäsare från åtvidaberg eller nähetn kände ni sklavet ?
Läs hela artikeln här

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5301834.ab


//frida


Glad,förvånad

Gu vad flad och förvånad jag blev när jag gick in och holla statistiken.Den har nämligen höjt sig med 30 unika läsare.jaag förstod ju genast var det var för igår var det så att jag blev med lem på en sida mertrafik.Där man får poöng genom aTT KOLLA IN ANDRA BLOGGAR .oM MAN EX HAR KOPLLAT INTE 3 BLOGGAR KOMMER DIN BLOGG ATT VISAS TVÅ GÅNGER.vISTE FAKTISKT INTE ATT DET VAR SÅ EFFEKTIV.sÅ NI SOM STRÄVAR EFTER MÅNGA LÄSARE BLI MEDLEM PÅ PÅ TRAFIK.dU KAN KOMMA DIT NU GENOM DENNA LÄNKEN http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/run.cgi?userid=friiiida93 


Go morgon

sov ganska länge i dag så jag fr skynda mig och fixa ordning mig ,sminka mig .Svarar på kommetarerna i efternmiddag .Ska då även komma med ett tips .Så nu blir det att fixa sig och plugga på tyska bondesländer.


Godnattt

Nu ska jag se färdigt på extremehom e makeover efter det blir det att se litre mer på tv sen sussa sängen .Hiner nog inte lägag upp ngt mer inlägg innan så God natt alla söta läsare .Sov gott :)


(ledsen för tråkiga google bilder !)

Frågor om veckans blogg

Har fått frågor om veckans blogg .Jag har lgt till lite .men de som är nominerade behöver inte göra detta .Detta gäller endast efter nästa vecka .För att få reda mer om hur man nominera sig så gå till kategori veckans blogg:)


extremehomemakeover

så nu ska jag snart gå och läsapå de t sista inför tyskn imrogn .Men innan ska jag rensa upp litre i mitt rum .Sen sedan klockan åtta  blir det att se på extrehomemakeover .


Någon mer sonm ska se ?:)


Skolavslutnings outfiten

Här kommer det jag ska ha på mig på skola vslutningen .Jag ville ha ngt snygg , men inte för fint och inte för stundentaktikgt .Jag tycker jag lyckades ganska bra .Eller va d tycker ni ?:)

Tunnika/klänning-ginatricot
Skor-teamsportia
leggings-gina
fotlink-virali
örhängen .-virali
kofta-gina

Dagens fråga

Har ni klar eran skol avslutnings  outfit ?

Håruppsättning med hårlasso

Såg på mitt tidigare inlägg att bilderna skyddades av devot.se .Så det var därför n inte så dem .men häär får ni se hur det blir och hur man gör :)


Först gör dyu en toffs

Sedan tar du och sätter i hårlassot som den är på bilden


sdan stoppar du i änden i öglan

och drar


så här blir resultatet ,dukan får rätta till den lite mer sen.Ifall du har kort  hår kan du stoppa in ''svansens'' som blir över under så de tser ut som den är ihop packad eller ja vad man nu kan säga .




Man kan välja om  man vill ha en toffs högt eller låg.Den här bilden är tagen på en toffs som är ganska låg eller medel kan m,an väl säga då .Den andra över är på en som har  hög toffs .

Hoppas ni fick hjälp av tipsen /f.e

3 juni

Dagarns går snabbgt ,det är redan 3:e junii .Min dag har sett ut så här att på morgon hade vi  no .Där vi skrev om droger och så .Sén so och då kollade vi på en tråkig film om andra väldskriget .Sen var de tmatte och då var det betg snack sen typ inget mer än att sudda i böckerna och lösa korsord.Sen var det gn äcklig mat och efter maeten hade vi svenska ,där vi såg på film .Efter det så Hade vi engelska och där skulle vi med se på film men jag palla inte se på film för 3:de gången idag ,så jag hängde med till datasalen .Skulleblogga men den lagag totalt datorn .Efter engelska hade vi slöjd .Sen var skolan slut ef ter det så åkte jag och tanks och nua har jag läst lite bloggar och ska snrt börja plugga lite tyska .Vi ska nämligen veta vart förbundsländerna ligger .

idag ska ni ven få ett inlägg hur man gör med hårlassot .


Det är ånga som frågar hurm na nominerar sig till veckans blogg ,det är jättte enkelt det är bara att skriva en kommentar att du vill vara med .Vill du veta mer så tryck på kategori ''veckans blogg'' så läser du mer .Nästa vecka ska jag läggga till en sak man måste göra, tänkte att ni kan länka mig med .

Nu väntar tyskan....

Veckans planering

Såg att veckans planerng inte kommit upp ,så här kommer den .


Måndag :Tyska arbett ska  vara inlämminat,träning
Tisadag:
Onsdag :
plugga
Torsdag Tyska läxa ,fixa naglarna klockan 15.30
Fredag:JKlippning kl? typ 16.00 elr 16.30



God morgon

Sitter här har precis duscht .Ska snart göra iordning mig .Idag är det  onsadag och snart ,snarrt är den här veckan slut .EFter den här veckan så är det en hrel vecka  med bara en massa roliga saker och knappt inga lektioner .

Efter skola idag blir det hem och plugga på vart alla delstater i tyskalnd ligger .Det blir nog  det sista och på tisdag ska vi ha ett föredrag om  hasch .Men det är ju enkelt de behöver man ju knappt öva på .

Ja det var nog allt .Har inte så mkt att skriva om .

GLÖM INTE ATT NOINERA ER TILL VECKANS BLOGG,VINNAREN DRAS PÅ SÖNDAG .



Dagens fråga

Ska ni se på Paris Hilton - My New BFF som går ikväll klockan 20.00?


Dagens fråga till er läsare ?

Skulle ni gilal att  jag ställde n fråga åt er varje dag ?:)




tisdag

Hej!
Titta vem som hade helt fel i morse idag när jag skrev att det skulle bli fint väder .Hela dagen har de ty varit råkallt och lite regnigt och åska i luften .usch ,usch vart tog solen vägen igentligen ?.

idag har jag varit i skola ,på non gick jag till tandläkaen sen til skolan och åt mat sen ar  det musik,svenska so .Senkom mamma och hämtade mig och efter det åkte vi till mekonomen och sen till donken .Där jag köpte en glass.Det var den nya marängsvissen den var helt okej men tillslut så blev den för sliskig .om man ska sätta betyg på en så så får den en 3 av 5 .Efter donken åkte vi och hämtade maria och vi åkte till opel sedan så åkte jag och mamma och betällde nagel  tid åt mig .Nu är jag hemma och har inget direkt plannerat .Ska väll röjja lite och fixa med bloggen .






ÄR DET NGN MER SOM HAR SMAKAT PÅ MV FLURRY MARÄNGSVISSS?

Engelska

Sitter här och har engelska i datasale jag håller typ på attöversätta en masa recept till en bok som jag ska redovisa .Vi får s hur det går ensålänge har jag bara skrivti ett recept påpannacotta och ska slutföra mitt recept  på en madeltårta .
nää back tu bussnies



glömde att säga att min start på dagen var iinte den bästa då moppe fick besin stopp vid högelid,så mamma fick komma och stjusa mig till skolan .Nu har jag hadt tyska och har engelska nu sen vi  e11 har jag tid hos tandreglering det är det gammla vanliga jag ska göra där .

dagens outfit


uppdragna jeans leggings .´-veromoda
linne-jc


Tips

har ni världens sämsta hår dag ,eller en dag som ajg att man inte orkar fixa håret .Då är mitt bästa tips att köpa ett hr lasso .Det blir enkelt och snyggt !




hann inte ta kort på mtt så det får bli detta som jag hittade på google
Hår lassot kan man köpa på glittter för ca 26 kr och det kan man använd flera gånger

Go morgon

vaknade för en stund sen .Ska snart ta på mig och platta håret .Igår kom jag på att det är ju inte alls många skol dagar kvar .Denh här veckan till på torsdag och sen på fredan är det dream school .Sen nästa vecka är ju ingen dag en vanlig dag ju .Ska bli så sköönt med somjmarlov .Idag i skolan har vi först tyska sen engelska och sen  no .På moo måste j jag dr till tandläkaren hoppas jag bara kan äta sen med dem andra när jag kommer tillbaka .

Ser ut att bli lika fint väder som i går och det hoppas vi på .Nu ska jag gå och fixa mig ,puss


90210

Detta blir nog det sista inlägget.Snart blir det att titta på 90210 .min dag har varit toppen ,hur har eran varit ?:)

Paj

Här kommer den super goda pajen jag hade på min födelse dag

Till degen begöver du
3 dl vetemjöl
150 g smör
4 msk vatten

Till fyllningen behöver du :
½ kilo jordgubbar
6 msk rödvinbärsgele (ingetmåste ,jag brukar smälta gelantinblad och hälla i lite saft)
egen vanilj kräm eller marsansås

Så här gör du:
1.Lägg mjölet i en skål och smula sönder smöret  till en grynig masa
2.Tissätt  vattnet och arbeta snabbt ihop den till en deg.
3.Låt den stå  kallt i en timme
4.Kavla ut degen och lägg i formoen
5.Grädda sedan i ca 20 min i 225grader
6.låt skalet svalna och lägg sedan  i vaniljkrämen och lägg på jordgubbarna ,eller ngn anna god frukt du vill ha ec kiwi .





örhängen

Dem här fick jag av virali idag .De var perfeka och passa verkligen till mina avslutnings kläder .Eftersom jag fick dem i present så vet jag itne riktigt var hon har  köpt dem men här får ni några bilder på dem .

hemma

Så nu  är jag hemma igen ,tog inte så lång tid .har tittat igenom tyskan nu med .Skapacka snart till träningen och efter träning kommer  bilder på ett par jättesöt  örhänge som jag kommer ha på mig på skolavslutning,och även receptt på pajen kommer upp .Nu ska jag börja pcka ,titta på bilder vilken söt vovve som blev glad när jag kom hem rån grannen .


ögonen blev lite konstiga men det är inte så konstigt med tanke på att de är tagna av mobilen .Läsare ? ,vi ses senare

Trött måndag

ja nu är jag trött .Skolan var  helt okej och nu är  dne där jävla tyska redovisningen över gäler bara att lämmna in den imorgon och  sen är det inte så kt .Nu ska jag åka till min granne och hjäpllpa henne mde datorn sen s¨å ska jag hem och titta igenom mitt häfte med  tyska sren ta det lungt och sen blir det träna och  tror även jag ska sola med .Nä nu håller mamma p att ringa så detär nog dags att åka .Tror inte detta tar så lång tid .Ni får ha de så bra .Puss

Glöm inte att nominea din eller ngn annans blogg till vekcans blogg :)

1/6 2009

Idag är det första juni och inte ångt kvar till skolavslutningen .Jag ska snart åka iväg på moppen till skolan och ha förhoppningsvis min sista tyska inläming och redovisning .Så önska mig lycka till och så uppdaterar jag när jag kommer hem vid 3.

Robinssöderling vann mot nadal



.Idag så vann ju robin söderling mot nadal för sösta gången i franska öppna .Robinsöderling slog då ut nadal och hindra att honom att  vinna  och knuffa ut björn borg  ur historie böckerna .Nadal hade ine haft en förlust på 31 matcher och hade  bara en  set boll förlora .Dett a tycker jag är skit kul håller ni inte med ?


God morgon

g u va skönt  jag sov i natt i min  ny bäddade säng .Det var så  nästan att man inte palla att  gå upp men idag kan jag inte ligga ovch slappa utan idag väntar en dag med tyska redovisning .
Senare i e ftermiddag satsar jag på att dra till gymmet eller gå ut och springa .Nu ska jag vakna till lite och titta lite blogar och svara på lie kommentarer.
puss

RSS 2.0