Godmorgon

Klockan är typ halv åtyta nu och jag har ätit lite frukost och sånt .Skolan börjar klockan halv tio så jag är uppe tidigt men som ni alla vet är jag en morgon männsika´.Snart tänkte jag gå och  fixa mig ,sen efter skolan blir det att gå til gymmet .Kolla upp de nya tiderna och de nya grupppassen .Nu ihöst ska jag fan bli tränad ! få bort min lilla mage och allt .Ja det var väl allt vi hörs!


Lte del av dagens outfit ! :)

Hejigen

Så nu väntar jag bara på att  mamma ska streka pannkakor sen ska vi göra svamp creps jag är jättehungrig ska blir rikgt gott verkligen .skolmaten är ju inte det bästa som finns direkt .Nu börjar allt flyta på med skola och idag  hade jag tänkt att åka till gymmet ifall jag hinner det med .Det är så dummt med dears sommar tider .Men det blir skärpning med  träningen när tiderna blir lite bättre iallafall . Tillsimrgon har vi engelska så tänkte sätta mig och göra den under tiden maten blir färdig och kanske hinner med och titta lite på matten .

igår så lingade jag håret ,så nu är jag lite blondare ,hoppas skolan flyter på så jag kan komma igång med att blogga och så igen .Det tar ju ett tag innan man får in runtinerna och allt .



Nä  nuska jagsätta mig och plugga och komentera en massa .

P.S JAG VET ATT VINNAREN INTE ÄR PUBLICERAD ÄN OM VECKANS BLOGG ,FORTSÄTTA TT  RÖSTA NI HAR FORTFARANDE CHANS KVAR ATT BLI VECKANS BLOGG !




Jag lever

Tänkte bara berätta att jag lever ocgh de senaste 2 dagarna har jag jobbat .Nu ska jag gå och äta lite räkor och nybakat bröd som mamma har gjort .Imorgon har vi sovmorgon så då kanske jag inner lägga in en dagens outfit bild och lite annat ,har lite frisyrer och tipsa er om  och så .Men det få blif när jag har tid och kommentarerna likaså .Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag .Vad händer iveckan ?


Dagens outfit Fredag




ribbat linne- ellos
t-shirts-gina
jenasleggings- gina
friisa and company väska -kårlins


inhandlat



-kollegeblock
-pärm
-puffärmströja
-väst
-torrschampo
-halsband
-hårklämmor
-t-shirts
-jeans leggings

Första skoldagen

´Japp första skoldagen har då blivit avklarad nu idag så väntas sovmorgon till halv elva.
Lärarna verkar vara bra  och klassen med för den delen .Schemat kunde varit bättree tycker jag då .Igår efter vi ahde slutat så åkte mamma och pappa till skövde på en hjärtskola hängde med och handlade kläder  under tiden .Blev endel inhandlat allt .kommer visa allt i bloggen när jag får tid över .Nu hade jag tänkt att gå och duscha och göra iordning mig kanske tilloch med  hinner slänga in en dagens outfit .

/

i'm so happy,happy !

kan tyvär i nte säga varför men  jagg är glllaaaaaaaaaddd :D:D :D



Nu tills skolan börjar har jag fullt upp men ska svara på alla kommentarer och sånt när skolan har börjat .Blir väl inte lika mkt uppdateringar och sånt men bättre än vad det har vart nu de senaste dagarna .Hoppas ni har det bra .nu ska jag ut och njuta av sista sommalovsdagen .



Spänningen stiger

pratade nyss med virali ,hon skulle ringa och höraifall vi hade kommit i samma klass efter hon hade ätit .Är jättespänd nu ååå iallafall sn jag la på telefonen har jag hållit på med mina naglar jag tror det hr får sitta kvar tills fredag iallafall





VAD TYCKS ?

Tävling -18 augusti

tävling hoss denna nu

Där man bla annat kan vinna det här .Tävlingen avslutas tis kl 18

att göra v 34

Gud snart är det torsdag och skolan börjar .Tänk ett helt år med massa plugg igen innan nästa sommarlov .Tycker att det ska bli både spännande och läskigt på ngt sätt .Det värsta är att jag och virali inte vet om vi kommer isamma klass iallafall imrogon ska vi ringa tillexpiditionen och fråga och om vi intek ommit i samma klass ska vi be att få byta.
Att börja i en ny skola i en ny klass med nya människor tycker jag känns skönt en uppfräschning liksom.Det som fattas är att inhandla lite skolprylar men jag vet inte ifall jag ska vänta med det tills efter  för då vet man ju vad man behöver och så .På fredag drar jag till skövde för att shoppa .
Här ser ni alla fall vad jag har att gör i veckan .


Vad  ska ni göra i veckan ?

Ni som börjarr skola vilken klass börjar ni och vvilken dag  hur känns det för er ? :)

Dagens outfit


Svar på frågorna

♥ vad tycker du är roligast med att blogga`?
sv alla kommentarer och att man kan ha et ställe där man samlar på allt man gör och tips och sånt som jag skriver om .
/moa


♥*Vilka manliga skådespelare tycker du är snyggast?
sv asså jag vet inte rikgt är inte så haj på skådespelare ,haha .

 ♥ Har du några dåliga vanor?
sv ja det har jag tillexempel ska jag  ha gummisnoddar i munnen pga av tandstälningen .jag hade de kanske 3 dagar ,men det blev så jobbigt att jag har stuntat i att ha i dem .Det är en dålig vana att inte sätta i dem .
/emmy

hur gammal är du?
sv Jag är 16 så ska börja gymnasiet på torsdag
favorit färg?
ROSA ,
älskar allt som är rosa och bling ,bling
♥favorit serie?
 beverly hills 90210
♥favorit film?
wildchild
♥favorit band
Jag har inga direkt favorit band ,jjag lyssnar på de mesta

/sagha

♥hur länge har du bloggat?
i juni var det ett år
♥vad är det bästa du vet
Det bästa jag vet är choklad och att shoppa
/ida

♥hur länge har du bloggat?
sen juni förra året
/elina

♥Vad läser du för program?
jag kommer läsa natur
/jonnah

♥Favoritbok? å gud läsaer inte så mkt men gossipgirl
♥ålder?16
♥Haru något djur?
ja en massa .En hund ,2 katter ,2kaniner ,1 sköldpadda,fiskar
♥ngnsin tänkt tanken o ha sex med en bok?
haha nä aldrig
/mmautildah

♥Varför började du blogga?
En kompis reste bort över hela sommarlovet ,jag ha de inget at göra så jag underrhöll mig själv med att blogg .Men då var det typ bara vad jag gjorde på dagarna och så .Nu har det blivit mer  en mode och skönhetsblogg
♥Hur många besökare har du per dag?
Det beror på hur aktiv jag är men mella 50-200
/emma

TACK FÖR ALLA FRÅGOR   ♥


Frida tipsar..

om vattenfast mascar och om ett vattenfast maskara remover.

 Max factor false lash effects
Använder jag i vattenfast ,Den sitter verkligen super och blir inget kladd ellr ngt .Man får en snygg volym utan ihoklippade fransar .Det ända negativa med den mascara är att den är svår att ta bort .därför får den .
♥♥♥♥ av 5 ♥







LÓREAL PARIS DERMO -EXPERTISE
EYE&LIP MAKE UP REMOWER
WATERPROOF

De första gångerna jag använde min vattenfasta mascara hade jag ett vanligt sminkborttagnings medel men de släppte inte utan jag fick gå och lägga mig med sminket på och när jag vaknade var hela ögonen igenkladdade och var svart under öonen .För några dagar sedan gick  vi och kollade efter en vattenfast remover .Vi hitatde en på lindex och jag
 kommer inte rikgt ihåg vard den kostade  men inte så farligt .jag testade den och de n var jättebra äntligen  har jag hittat en remover som kan ta bort vattenfasta mascaror .

Den får
♥♥♥♥♥ av 5 möjliga


Frågestund

Nu ska jag ivåg och jiobba och tänkte ha min första frågestund .Jag väntar mig massaor av frågor .
ifall ni inte vill missa ngt så är det bara lägga till mig på bloglovin under tiden






 
bloglovin


Sommriga lockar

Här kommer ttipsert på sommriga lockar !


Dela upp håret i tredelar eller fler ifall du tycker det är enklare .
Fläta sedan var del försig och plata på flätorna med en plattång,spraya med luite hårspray och vänta tils håret har svalnat .Ta ut flätorna och vips så har du en snyggt ssommarår.

Tips!, spruta gärna i lite saltvattenspray för en den perfekt looken 


Veckans outfit tävling

Här kommer finalisterna i veckans outfit tävling



Nr 1 HEDVIG PETTERSSON


Nr 2 AMANDYA


Nr 3 ELIN



Nr 4 lindagabriella -

LYCKA TILL ALLIHOPA !

Tävling





Här kommer en tävling jag tänkte dela med mig av till er eran beutyqveens det är en tävling hos maria (tryck på bilden för att komma till tävlingen :)

Tävlingen avslutar 27/8

090814

Hejsan ledsen för dålig uppdatering och det pga av att det inte går att ladda upp bilder harr en massa saker jag vill lägga upp på bloggen ,imrgon så skaj ag jobba så det blir kanske lite sena svar på kommenaterna och så :) Hoppas ni får en fortsatt trevlig  kväll :)





sponsring

Jag tänkte försöka jaga sponsror till bloggen och så säg vilka sidor man kan ha som sponsror .Har ide torka justt nu  till vilka ftg och så¨man kan skicka ett mejl till .Skriv de sidor du brukar handla och köpsa saker på .Hjälp mig på traven ,det gynnar ju er också i slutänden !:)

Frida tipsar



Tänkte tipsa er om det sjukt söta hårlämman från hm för 39.90 kr

Är det bara jag som tycker den  ä sjukt söt eller ? blir nog att köpa en sån nästa gång det bär av till skövde eller ngn annan närliggande hm stad

Godnatt sötnosar

blir att lägga sig i  sängen och se på tv sen  sova .Det blir att gå och lägga sig tidigt nu när skolan snart  börjar .imrogon är  det typ en vecka kvar tills skolan börjar .Vill ha  mer sommarlov


Hur har erat sommarlov varit då ?:)



var med i dagens oufit tävling

  • Efter som det här  är dels en mode blogg tänkte jag istället för veckansblogg tävling ha veckans outfit tävling .
  • Det går ut på att ni ska ta en outfit och lägga upp den i din blogg.
  • Sedan kommenterar du att du är med med den länken Skriv även vart klädena kommer ifrån. 
  • Nu på fredag eller lördag väljer jag ut några finalister (om det är många som anmäler sig annars kommer alla få vara med ) .När finalisterna är klara är det dags att jaga röster .Ni får inte rösta på er själva utan det äre  bara folk som kan rösta åt er .Så det gäller att jaga röster
    .
  • Vinnaren presenteras på söndag .

    LYCKA TILL




today i wear this



gårdagens köp dock ej smyckerna



tubkjol-jc
topp-jc
halsband-gina
armband-gjort själv

Skövde today igen,,

Blevv skövde idag igen .Idag skulle mamma köpa en klänning till en sak som hon ska på fredag tror jag de tvar .Hittade riktgt snygg sak visar er imorgon ska även visaer väskan jag fick på posten  som jag bestämt mig att ha kvar .Föresten ? är det någon som vet några tävlingar man kan  vara med i ?kommentera isånnafall

imrogon skaj ag fixa en massa saker bla städa rummet ,lägga upp lite kläder och sånt på min outlet blogg och sätta dit min a garderobs dörrar .Vi får se hur mkt det blir av det ojuste ja jag och mamma ska till baknken och  fixa ett till konot där jag haralla mina pengar som jag tjänar på afonbladet .

Nä nu håller det påatt bli en massa myggor i mitt  rum så jhag får avsluta här .Så hörs vi imrogon igen .

skövde imorgon

Imorgon drar hela familjen plus en kompis til maria till skövde .Egentligen skulle bara pappa sit men det blev så attalal kommer hänga med .Skulle nog egentligen shoppat till solan men har inga pengar .Får dem den 20:ende så det blir nog att åka  och shopppa helgen efter det 20:ende .Men imrogn blir det titta på vad som finns och så .
Har mkt jag vill ha .Ska göra ngt colage eller ngt att viasaer vad jag vill ha inför hösten i klädväg .

Har precis målat mina naglar och pellat benen och ansiktet ,haft ansiktskt mask och så .kan behövas efetter idag .När vi sålde aftonbladet gick det jättebra .Tjäna mkt idag .men jag måste innan detta sommarlov skriva cv så man kan skicka in till olika jobb och så .Vill verkligen ha ett 'riktgt jobb '' där man tjänar lite mer än bara ngr hundra ... .men vi får se hur det blir nät skolan börjar ifall man orkar  och kan at´hinna med att jobba på vällar och helger o så .

Nu ska jag kecka bloglovin sen ska jag gå och lägga mig .

Ni får sova så gott , Godnatt!

stress?!

Asså skolan börjar snart oh jag börjar få lite smått panik.har en massa saker att göra innan skolan börjar .Bla de här








+skriva cv
+städa mitt rum





Vad har ni kvar  att göra på sommarlovet?!

Sol,sol,sol

Har precis kommit hem freån stranden innan  dess jobbade vi .giick inte så bra Men jag var inte på humör dirakt .imrogn blir det nya tag allt .Tänkte skriva en lista på vad jag har kvar att göra på sommarlovet kommer nog upp ikväll men nu ska jag ut och sola man får ju ta vara på värmen .

Hej igen

ååh gud nu känner jag ba ratt det kryper i fingrarna .Tror nog bloggpausemn är slut nu och nu ska jag börja om på nytt och svara på kommenttarer och lägga upp inlägg .Dock kanske inte så många som jag brukar .Vi får se ,det har varit mkt tävlingar i bloggen vet inte rikgtgt ifall jag ska fortsätta eller göra en ny tävlingsblogg .

Snart börjar skolan också och höst m,ode har börjat komma gu jag älskar verkligen när höstmodet och det kommer det är den bästa mode tiden eller vad man kan kalla det .Ska lägga upp lite önske saker och kläder senare eller imorgon.Det får vi se ,har precis kommit hem från stan där jag köpt det här .Nu ska jag städa upp lite på mitt rum o ch swen lägga ut kläder och sånt i min nya outlet blogg ,fridasoutlet . Gå in och kika ifall ni hittar ngt allt är inte upp men det kommer uppp de kommande dagarna eller inte för i helgen ska jag sälja aftonbladet som jag har börjat med nu .

Blev ett lång inlägg men hopppas ni orkade läsa igenm hela ´, det här var det jag  köpte

loition-19 kr
deo-10 kr st
godis -4,50 kr st

Allt köpt från ÖoB

deo

är med här och tävlar om ett sertt med deo och dusch sakemoj


Rosa dator

Gå in härr och tävla om en rosa dator

goodiebag

http://skvallerdagboken.blogg.se/2009/july/tavling-vinn-en-goodiebag.html *Jagg är med här och tävlar om en smock full gooodie  bag .

nailart penna

jag är med och tävlar om nailart penna hos nagel design  gå med ovh tävla du med


Tävling



" Jag är med och tävlar om ett id Bare Minerals sun workshipper kit hos elliesdagbok "


Gå in du med och tävla nu !


XXXXX



HJÄLP MIG NGN VARFÖR BLIR DET SÅHÄR ?!


test



hepp jaja blir att logga in liytte på facebook och keka läget ,känner att ångesten för att börja skolan har kommit .imorgon är det mkt att göra med :) juste har fortfarande bloggpause men kan inte släppaa bloggen ändå så det får bli sånna hära  tråkiga inlägg lite då och då under en tid .

hjälp

va jobbigt det är att fota alla kläder .Har tagit en paus i det nu och ska nog gå ut och käka lite glass .Har en massa tävlingar jag vill vara med i men har ett problem får inte upp bilderna på bloggen .Började för typ en vecka sen man tappar blogglusten ggenast då ju .Någon som vet hur man gör ?

skulle vara taksam .Puss

blogga

jag har  wen massa saker att skriva i bloggen som bara väntar på att få publiceras  i helgen och resten av veckan har jag haft fullt upp liksaså  idag .idag ska jag nog fixa  fäerdigt mina garderobsdörrar och rensa min garderoba och sen ska jag nog med starta en blogg  där jag säl jer en massa saker .Den får ni inte missa .Men uppdaterar mer senare och när jag har koll på läget .puss


Ska snart iväg

Ska snart iväg til l en kompis och sova där tillsimorgon justyt nu inner jag inte att lädda upp ett inlägg så imrgon kommer ni bli bombaderade med iblägg .Hopaps ni haren bra dag puss


Bloggpause

Hejsan u är  ajg här igen gar  ahft en bloggpause ett tag nu i helgen .Har va rit ganska skön, men nu ska jag fortsätta att underhålla er med skönhettips mode  m.m


RSS 2.0