Trist väder = mysadg

Idag är det söndag ,sista dagen innan skolan .Denna helgen tycker jag faktiskt  har känt som att vi har haft sommarlov ,men jag får vänta en vecka till .Denna veckan i skolan händer bara roliga saker.Så det känns inte så trist att det är söndag idag .

Idag är det molningt och tråkigt .Idag hade jag tänkt att måla naglar  fotbad och riktigt unnam ig själv och ,röjja upp i mitt rum (ja jag har inte gjort det än) och så ,men just nu känns det mer som jag föredrar hellre en dag framför tv med godis och så .Tänkte titta lite opå mtv och sen kanske 17 again .

Senare idag ska jag nog även sättam ig och titta på när  robinsöderling sperlar final mot fedderer ,har för mig den börjar halv tre .Så här ser nog min dag ut de första timmanra .Puss




Kommentarer
Postat av: wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en månad har jag redan fått ihop presentkort på sammanlagt 1600 kronor! De har dessutom med jämna mellanrum olika tävlingar, tex bloggtävlingar, där man kan vinna ännu fler presentkort än de man samlat ihop poäng till. I juni fördubblar de presentkorten, så du kan få 500 kronor extra helt utan ansträngning! Skynda dig att bli medlem innan alla andra hinner före!

2009-06-07 @ 11:32:51
Postat av: mammagladh

Här lyser solen, hoppas den kommer till er också snart :-)



http://mammagladh.blogg.se

2009-06-07 @ 13:26:43
URL: http://www.babymind.se
Postat av: My Josephine

är den bra?

2009-06-07 @ 15:00:03
URL: http://mitsukononame.blogg.se/
Postat av: Jessica [ myckelite om litemycke ]

åh vill oxå se filmen :D

2009-06-07 @ 19:08:55
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0